Kde sú 1 - 3 ročné deti medzi 7. - 9. hodinou?
ahojte. zijem v centre Bratislavy. v okoli mam asi 5ihrisk. Rano chodievame na.ihrisko a stretavame minimum deti. O takej 17 00 byva ihrisko plne aj skolkarov aj mensich. a ja.uvazujem kde su a co robia vase deti vo veku 1-3rroky ked nechodia do skolky a vy ste na rodicovskej. tak co robite vy a deti v tomto case ked vas nestretavam vonku na ihrisku? To vam deti tak dlho spia? alebo ste na nakupoch/varite? ako s av byte zabavia? naozaj ma to zaujima
@kvetinka75 a o kolkej babo vstavalo a kedy malo spanok?
neviem si predstaviť, že by som o 7mej ráno mala byť vonku s dieťaťom ..vstávali sme medzi 7.30 - 8.00 ...ranná hygiena, raňajky ...vychystať von ..no skôr ako o deviatej sme nikdy nevyšli ..aj to len keď sme sa v lete ponáhľali ...aby sme to stihli pred horúčavami.
Tiez chodím von az po 9 ráno. Syn vstava madzi 6-7, ma 14mesiacov, ved len kým sa umyjeme, najeme, pomotkame doma je 9 hodín. Obedny spánok ma potom od cca pol 11-11 do 14-14:30 a vonku ideme opäť az po 17 najmä v týchto horúčavách.
nebývam síce v BA, ale na rodičovskej som bola dvakrát. prvý syn vstával o štvrtej, čiže doobeda mi ešte dával krátky spánok. potom neskôr už síce nie, ale my sme sa ráno hrali, varila som, mali sme takú "pohodu" z rána - ja som behala ešte v pyžame, kávu som pila. v takomto počasí sme chodili aj von, ale nie na ihriská, ja som sa im vyhýbala ako čert krížu, keď boli chalani malí. radšej sme chodili na prechádzky. druhý syn spal cca do siedmej, ale starší bol už hore :D a tam sme fungovali plus mínus podobne, ale plus sme chodili pozerať na vlakovú stanicu, robili sme si rôzny program.
Teraz sú už veľkí (5 a 8 rokov) a určite by si nás stretla aj o ôsmej na ihrisku, keď máme na to priestor :D
O 7mej sa ešte pretáčame v posteli, vstávame tak okolo 8-8:30 💁😉
Vstavame o 7:00,vychystame cez školský rok staršiu do školy, raňajkujeme, ja varím , mala "maľuje" temperkami, vodovkami ,stavia Duplo a von chodíme okolo 10:00. Alebo ak niečo treba vybaviť ideme na postu , na nákup. Na ihrisko chodíme skôr ako o 9:00 len keď je veľmi teplo.
ako kedy do 6 -7 hod.
poobedie žaidny spánok
My okolo 7 stávame. Dokým spravím rannú hygienu, raňajky a iné povinnosti, tak je 9 hodín. No a potom ideme na dvor alebo na prechádzku. My chodíme na ihrisko alebo do parku až po obede 😁
Ahoj, moja 2,5 ročná dcérka vstáva okolo šiestej, takže v lete cca o tej siedmej sme už vonku na prechádzke, v parku alebo na ihrisku. Okolo deviatej, desiatej sa pakujeme pred teplom domov.
Pocas skolky, ked uz bolo teplo sme ostali s 2r von uz pred 8, ked sme odprevadili brata. Teraz tiez tak budeme chodit. Vstavaju 6-6:30 a okolo 8 uz pojdeme von aby sme sa do 10 vratili.
Nevedela som, ze od 7 do 9 rana je obcianska povinnost byt na ihrisku 😅 Ci myslis, ze ziaden iny zivot, ziadna aktivita, neexistuje? Len ihrisko? 😉 Ja sa prave vzdy zamyslam, ako sa da prezit cela materska/rodicovska len na ihriskach 🤔
My vstavame o 6, o 7 mame za sebou rannu hygienu, prezlecenie z pyzam, a chystame ranajky. Rano citame knizky, syn sa sam pohra, ja upracem, a potom ideme ak treba nieco vybavit - posta, urad, nakup, kniznica, do mesta nieco.. Ale v zasade chodime na ihriska velmi malo, syn sa rad vozi na odrazatku, ideme do mesta na zmrzlinu, ci na cyklovylet, alebo len tak na prechadzku ci do pieskoviska pred nasou bytovkou. S detmi sa stretavame s konretnymi, mame ich okolo seba dost, a tak isto sme radi aj doma, vzdy mame vela aktivit, co sa da robit. Plus teda teraz sa chodievame aj kupat.
Ale ze by som sedela cely den na ihrisku, a este sa zamyslala, preco sme tam od 7 rana sami, to teda vobec 😉
My sme vstávali 8:30 a potom som pospratala možno polievku uvarila pokým išli všetci domov my sme išli von.Ja som bola rada, že je prázdne ihrisko
My vstavame o 9tej cca mala je spachtos medzi tým popratam napapa sa pozerá rozprávku kym dám veci do práčky a okolo 11tej ideme von vrátime sa okolo 13tej napapa sa a ide spať vstane a okolo 17tej ideme znovu von na hodinku
O 9tej som este varila,upratovala,prala,vstavali sme po 8mej,kym sa mala najedla,pohrala a ja zatial porobila co treba. Co by som tak skoro robila vonku?😅🤷♀️okolo 10tej sme chodili von do 13tej,potom domov a rovno obed a spat. Vsetko bolo pripravene,upratane a uz som nemusela zvysok dna robit nic. Po spanku zas von vecera a spat
No to cumim, ako vedia deti spať 😅 my sme s prvou vstávali celé leto o 4:30, keď mala 1,5 roka a o 7 sme už strašili na ihriskách. Ja som aj bola rada, vyhli sme sa upeku. Potom sa jej to posunulo na 5-6, ale na 8 sme to v pohodičke stíhali 😄 mladší tiež ráno nespí, akurát už sa nevieme tak rýchlo ráno vymotať 😅 takže odpoveď pre autorku, my sa do 9 ráno intenzívne snažime dostať von, ja by som rada vyšla aj skôr, ale ešte mi chýba cvik vo vychystávaní dvoch krpcov.
My vstávame okolo 8( posledné dni dokonca o 9😳) a na ihrisko ideme o 10 🙂
V tom case ranajkuje +ranna hygiena. Inak moje dieta nema rado ihriska, chodime tam minimalne
Jaj. Tak rano su oddychnute a vedia sa hrat same.. cas na upratovanie/varenie/oddych/hru doma.. Zvycajne o pol 9 az 9,ak nejdeme doobedie vonku,tak spolu tvorime a desiatujeme.. (su c stolockach v klude) xD
Moi 18m teda v tomto case este spi, ale keby aj nie, tak von chodime na vela roznych miest, na ihrisko len niekedy. Niekedy potrebujem ist ja nieco kupit, tak spojime nakup s prechadzkou, niekedy ideme len tak obzerat rozne veci po okoli, niekedy do nasho vinohradu alebo nieco robime na nasom dvore. On si uz aj sam vie povedat, ze kam by chcel ist von a ihrisko to vacsinou nie je.
Akoze, ked nestretavas maminy s detmi o 7mej na ihrisku, tak je to zvlastne? 🙂 ci akoze ked dieta nespi, tak mame byt cely cas vonku? 🙂 nejak nechapem celkom co je problem. My sme rano vstali, ranajky, hygiena, upratat, nacyhstat a islo sa von, nakupit a domov, ked bolo treba navarit, najest, spať a poobede von az do vecera...
Tak my bývame v dome a málokedy sa dostaneme von pred 9tou. Dcérka spi priemerne do 7:30 a minimálne pól hodinku ešte leží a pod a potom si chce v posteli ešte citovať. Takze sa bežne k raňajkách dostávame o 8:30 🤷♀️ A to ešte vyberám umývačku, chystám obed dcérke a nám, dávam prať a pod. Takze väčšinou tak 9:30 vyjdeme na záhradku najskôr.
Tak o 7mej som sa nikdy nevychystala von ani keď som mala 1, 2 a už vôbec nie 3deti 😆kým sa ráno najedia, čosi rýchlo upratať, navariť, pracka, umyvacka, no tak cca o 10_10:30 sa dostaneme von. Ale vstávame okolo 8mej
ano spali sme cca do 7 a a potom ranajky, popratat, ja som nikdy nesla von do 9:00.
Môj syn má síce len 9 mesiacov, ale neviem si predstaviť, aj keby bol starší, aby bol o 7.00 už na ihrisku 😁. Co by tam robil? A v zime keď ešte je trebárs tma? Veď o 7. 00 - 7.30 ešte iba vstávame, kým ho umyjem, prebalím, prezleciem,potom seba, potom raňajky, teda on ešte mlieko, skôr sa týka to mňa ☺️, a upracem v kuchyni, posteliem a ideme do obývačky sa hrať, už je aj pol deviatej,aj viac. Teda vonku ideme určite až okolo 10.30,sice my máme dom,veľký dvor, hojdačku, altánok, bazén, čiže horúčavy až tak sa nás netýkajú, keďže môžme byt aj v tieni stále, ale v meste by som v lete asi nešla vonku na slnko okolo obeda.

u nás v tom čase bývali raňajky, hygiena, niečo som upratala, navarila a po 9 hod sme chodili von