Kedy bábo prespí celú noc?
Baby kedy vam bábätka prespali celu noc ? Nasa ma 2 mesiace zatiaľ tak sa ešte načakáme
Moj prespal pred par dnami, ma dnes 2r7m😂😂😂 ale bolo to iba raz, odvtedy zase nic😂🤷♀️ Tiez som cakala od zaciatku a vidis kolko to trvalo. Lepsie sa ti bude zit, ked na to nebudes mysliet a ratat kolkokrat je babo hore.
@lia_nka Moj najstarší v 9mes., prostredný okolo 1,5 roka, najmladší okolo 1 roka, takže nebolo to také hrozné. Sestrina dcérka spala celú noc od 2 mes. Je to veľmi individuálne.
@lia_nka od 4. mesiaca mi krásne spáva celu noc 😊 ale do vtedy to tiez nebola nejaká katastrofa. Ten prvý mesiac bola každé 3hodky hore, napapala sa a spala. A potom už bola napr len 2x hore za noc, potom už len raz okolo 4:00, a presne keď mala 4 mesiace prespala celu noc a spinkava tak doteraz
Mne mala prespala už v pôrodnici celu noc, za čo má hneď zdrbali že ju mám budiť na jedenie aspoň každé 3 hodiny ... no a ja sprostá (prvorodička) som teda začala aj ju aj seba budiť každé 3 hodiny ... našťastie moja švagriná čo mala už tretie dieťa ma uistila že ju mám kľudne nechat spat toľko čo ona chce ... samozrejme už som ju domotala tým budenim ale rýchlo sa zas vrátila k celej noci a asi od 2 mesiacov pekne večer zaspí a ráno vstane (aj keď je to ranné vtáča 😅)
Individualne. Velmi to je. Maly pred 2 rokom. Mala je zivsia a budi sa viac..takze predpokladam..ze to bude neskor. A niektore zeny,ktore dojcia..maju aj 4 rocne..ktore sa budia..
Prvý syn na UM od 3.mesiaca, dcéra plne kojená od 2.mesiaca a druhý syn kojený (od 4 mesiaca na UM) spal od 2.mesiaca. Ale ja som vždy skúsila dat najpr dudlik a keď nepomohlo tak až potom mlieko. Samozrejme keď boli úplne novorodeniatka tak nie.
@lia_nka ja čakám uz dva roky na to 😂
Nas maly 17mes,zobudi sa raz....a to od vtedy ked som kojenie minimalizovala na 2krat za den...ked pil casto bol v noci hore aj kazde 2hodiny...u malej podobne...lepsie zacala spat az ked som ju prestala kojit...
Syn od roka, keď prestal v noci pýtať mlieko, dcéra od 2 týždňov, zaspala o pol ôsmej večer, zobudila sa ráno o siedmej, bola kojena ale aj na um.
@lia_nka je to individuálne, môj v štyroch týždňoch od asi 22,00 do 5,00, aby si zase niekto nemyslel, že so ho uložila o 19,00 a o 7,00 sa zobudil. Neskôr sa to samozrejme predlžovalo. Dovtedy sa budil raz, aj to je super. Deti mojej kamarátky asi od roka, keď im zatrhla pitie mlieka v noci a ponúkla vodu. Dve noci cirkus, tretiu menší a od vtedy pokoj. Každé dieťa je iné, na toto ti nikto odpoveď nedá.
@miriam11 ja som dojčila, iba dojčila, nesúvisí to s tým a niektoré mamičky skončia s dojčením a dieťa sa budí aj tak
Nasi dvaja okolo 2,5 roka, ked sme odstavili cumel 🙂. Odstavenie od kojenia nocnemu (ne)budeniu nepomohlo. Syn sa odstavil, ked mi kvpli druhemu tehotenstvu odislo mlieko, ale v noci sa budil aj tak. Tretie ma 7 mesiacov a budi sa na kojenie tak 2-3x. Necakam zazraky 🙂
@lia_nka možno sa nenačakáte, uvidíš, ešte som chcela dodať, že som nikdy neuspávala na prsníku. Nakojila, pomojkala a uložila do postieľky, ľahla si vedľa a hladila, potľapkávala a pod. Keď sa v noci trochu prebral, nehľadal prsník, lebo s ním nezaspával a deti sa väčšinou budia a nevedia hneď zaspať preto, lebo je iná situácia, ako keď zaspávali. Preto ju treba znovu navodiť, či už prsník, hojdanie a pod.
Moja prva v 2,5 roku, ale tento uz je starsi a zatial som sa nedockala 🤔

V 6 tyzdnoch zacala spavat celu noc. V 4 mesiacoch sa zacala budit a bola v noci hore aj 3 hodiny. V 10 to preslo, budila sa raz na mlieko. V 2 rokoch sla do izby a spala celu noc. V 3 rokoch sa nam opat nasackovala do postele, teraz spi vo svojej, ale manzel pri nej a ja s novorodencom, niekedy spi celu noc, niekedy sa zobudi na cikanie, vodu.