icon

Kedy ísť prvýkrat von po pôrode?

elcoro
10. máj 2020

Ahojte, vo štvrtok sme boli prepustení z nemocnice po 6 dňoch od pôrodu. Čiže sme doma 4 deň. Chcem sa opýtať, kedy môžem ísť s babom, aspoň vonku na dvor s kočíkom? Babo je normálne donosene, a keďže je dnes teplo,.....

sapetka
10. máj 2020

My sme po 2t myslim tak postupne chodili.

veronikaszabova
10. máj 2020

@elcoro
porody - september, jul - na druhy den po prepusteni sme uz boli vonku

mondolina
10. máj 2020

Hneď

bluka2
10. máj 2020

Ja som išla po 2dnoch od pôrodu

simona1998
10. máj 2020

@elcoro ahoj , u nás v rodine išla hneď po pár dňoch a druha zas po krstinách tak myslím že to záleží skôr na tebe a počasí 😊

jantato
10. máj 2020

na druhy den po prepusteni sme boli uz aj vonku pri oboch a odvtedy každy den,pokial nebolo ozaj ze hnusny čas.

simsalabim
10. máj 2020

@elcoro hned.

ruzasipova
10. máj 2020

Pri takychto teplotach, hned.

majusska202
10. máj 2020

@elcoro porod prvy oktober druhý marec. A hned na druhy deň. Zacinali sme 15 az 20 minút a kazdy den sme pridavali

judar
10. máj 2020

Mna dorazil pripad jednej po porode co na druhy ci treti den aj s dietatom labzovala vecer v kaviarni pri kave s tym malickym dietatom na stole vedla salky kavy

nikpa
10. máj 2020

@elcoro môj bol predčasný, narodený v decembri. Von sme išli asi na druhý deň ked sme prišli z nemocnice. Mal vyše 2 týždňov. Takže ja hovorím, hneď. Nie je dôvod, držať deti doma.

patka06
10. máj 2020

hneď, vonku je krásne, čerstvý vzduch dieťatku len prospeje

vilma7
10. máj 2020

Porod v januari, na 4.den sme isli von.

bluka2
10. máj 2020

@judar a čo ta na tom dorazilo? My sme tiež pár dní po pôrode boli v kaviarni, na zmrzlinu a taký týždeň potom vonku už celé dni, metrom v miliónovom meste sme sa presúvali, keď sa mám nechcelo tak taxikmi... Dieťa zdravé ako buk, ani skolkarske choroby nemal, keď išiel ako ročný

luccija
10. máj 2020

@bluka2 no, lebo baktérie😀ľudia sú už vystrašení zo všetkého.A potom práve tieto deti sú najviac chorlave, lebo sú držané vo vákuu všetko dezinfikovane

bluka2
10. máj 2020

@luccija ja som presvedčená, že je taký zdravý, lebo sa s nimi stretol ešte keď pomaly len kolostrum pil 😀

zuzanockamt
10. máj 2020

@judar ja som cestovala na začiatku februára tohto roku s týždňovým dieťaťom MHD po meste ... bol v babyšatke ... bola som u gyn. zaniesť správu z pôrodnice ... a žiadny stres som.z toho nemala

sunny8
10. máj 2020

Moje obidve dcérky sú jún a hneď som šla na ten deň von keď sme prišli z pôrodnice .. bolo teplucko

daganov
10. máj 2020

hneď, pobyt na čerstvom vzduchu mu len prospeje, nemyslím kaviarne, obchodné centrá, ale ty si spomenula dvor, v pohode ešte dnes

mogaa
10. máj 2020

mohla si ísť hneď návrate z pôrodnice, ak je pekný čas, dať do kočíka a na dvore vonku môže spinkať....neodporúča sa keď je zima a vietor - ale to sa týka zimného obdobia nie jara

janickacrazy
10. máj 2020

@elcoro možete chodiť von, ked je takto teplo hned, ja som rodila tretieho syna koncom oktobra, domov sme došli začiatkom novembra a išli sme von hned na druhý den, bolo pekne, ale chladno