icon

Kedy ostrihať dieťa, aby vlasy nezavadzali?

kika541996
18. aug 2024

Ahoj

Synček ma 11m. Včera sme sa bavili so svokrou, a povedala mi, že ho mám na zimu ostrihať lebo mu budú vlasy zavadzať pod čiapkou🫣Zatiaľ mu vlasu nejak neprestajú. Kedy ste strihali vy?

really8
18. aug 2024

@kika541996 zavadzat pod ciapkou? Vsetci sa doma strihate na kratko kvoli ciapke?🙈😀

candii
18. aug 2024

🤨 ja mám vlasy po pás a nezavadzaju mi pod čiapkou 😁

januska12323
18. aug 2024

Kedy chceš a podľa potreby.

domka222
18. aug 2024

Kedy strihať? Keď uznáš za vhodné, nie keď ti niekto nariadi

ukgirls
18. aug 2024

na to navod nieje.. ja som moju strihala z dovodu velmi jemnych babatkovskych vlasov-vyzerala ako male slonica ... takze isty cas behala na chlapca a potom az tie babatkovske mini vlasky zhustli nechala som jej narast .. keby bola hlapec tak ju striham stale-mne sa proste na chlapcoch nepacia dlhe vlasy a mozy byt kudrnate zlate neviem ake.. -ale to je len vec nazoru a kazda matka si predsa o dietati rozhoduje sama .. zamienka capice je blbost .. tiez mozes poveda,ze mu aspon nebude zima na usi

estellas
Autor odpoveď zmazal
anavixy
18. aug 2024

😅 uff, tak snad mu aspon usi neodstavaju, inak pozor na svokru 🙂

lasona
18. aug 2024

Prvý krát sme strihali keď mal 8 mesiacov
.teraz bude mať 2 roky...jemu rýchlo rastu vlasy a ma ich veľa. Aj dnes sme strihali

babulkomale
18. aug 2024

@kika541996 svokra ma pravdu, chlapcom sa vlasy krcia pod ciapkou aj siltovkou a ked si ich daju dole tak im stoja a prekaza im to.
Cize bud kratsie, alebo potom dlhe neprekazaju.
Vlasy po pas samozrejme pod ciapkou nezavadzaju.
@candii
My sme strihali chlapcov podla potreby, rastli im rychlo, v prvych rokoch aj dvakrat rocne, ale nechodili dohola.
Kamoska mala rovnako narodene dievcatko a ti strihali az v piatich rokoch, jej to nerastlo.
Samozrejme je to na vas, kedy a ci ostrihate.
Kazdopadne nie je to hlupost len preto, ze to povedala svokra.

pribinak
18. aug 2024

Podľa potreby.

darinaslay
18. aug 2024

naschval nestriham, chcem aby boli zarastene jak opice.

lienka_anulienka
18. aug 2024

Nasmu ročnému sme teraz museli prebehnúť so strojčekom lebo od narodenia mu rástli v rôzne dĺžke a uz mu išli do očí 🙂

vkatush
18. aug 2024

Na 14m.
Chceli sme na rok, keďže mu už veľmi šli do očí, ale bol vtedy stále chorý (a ja som to odkladala, koľko sa dalo 😂).
A chodí sa cca každé 2 mesiace, keďže mu rýchlo rastú.

mane01
18. aug 2024

@kika541996 moji mali dlhe vlasky a niekde vylezane, tak jeden okolo 1 roka a druhy na 8 mesiacov isiel dohola.

ivik4
18. aug 2024

Vsak snad podla vlasov svojho dietata nie ? 😃
Moj sedel u kadernicky v 9 mesiacoch

ivangeline
18. aug 2024

Cca 2r mali.

svokrinjazykmonika
18. aug 2024

@kika541996 dcérka má 2 roky a zatiaľ som jej iba 2x postihla ofinu. Ale tak ja mám dievčatko, chlapca by som asi v pohode fikala strojčekom bárskedy 🤷

petrofka
18. aug 2024

9mes. lebo sa mi proste páčia upravené vlasy na chlapcoch. Ale to je asi každého vec 🙂 ako sa mu páči.