Kedy si dieťatko samo udrží fľašku?
Ahojte 🙂 ,
mám 3 a pol mesačného syna a už dobre registruje fľašu, je na UM, už si ju aj pridržiava, nie je to skoro? V akom období by si ju mal udržať už sám, bez mojej pomoci, napr. keď v nej bude čajík? asi až keď bude sedieť?
Ďakujem. 😉
@katherine27 ahoj, moja ma 4,5 mesiaca a necely tyzden si ju drzi sama. Ako sa jej zachce. Niekedy cele jedlo, niekedy nie... Bud v pohodke, nech si drzi, ale bud pri nom, lebo mu moze este spadnut, hoci aj na tvaricku 🙂
a potrebujes radu ako ho to odnaucit???
ci sa len chces pochvalit, ze ti 3,5 mesacne babatko udrzi flasku???...ved ok, sikulko...len nerozumiem dovod na zalozenie temy 😅 😅 😅
ci treba aj radit, ze ho nemas nechavat sameho s flaskou /iba ho vytesene cvaknut s fotakom/, aby sa nezadusil???
ci?
Ahoj, mám 5 mesačného syna a tiež sa už snaží držať fľašu sám, je to podľa nálady, ale keď ju už drží tak sa s ňou len hrá nepapá tak to opäť musím zobrať do rúk ja 😉
moja dcerka si sama drzi flasu uz asi dva mesiace.dam ju do postielky,flasu s mlieckom do rucky a sama papa a ja si zatial robim to co potrebujem 😉
Ach jaj..........co je toto za otazku?
@katherine27
ako vazne chora otazka...nic v zlom, neviem co riesis 😒
....a preco na to tak reagujete?myslim, ze je to normalna otazka, len sa chcela informovat, co je na tom zle?kto nechce nemusi odpovedat no nie???
....nemam vlastne deti, ale deticky opatrujem, no v tejto otazke ti odpovedat neviem, len ma trochu zarazil pristup niektorych ludi. bud rada ze mas sikovneho drobceka..🙂))
nechapem preco reaguju tie baby, ktorym sa otazka nepozdava,radsej sa neozyvat ako pisat podobne komentare..otazka je normalna,len Ti nepomozem, nas je zatial velmi maly na to, aby si drzal flasku🙂ale blahozelam k Tvojmu sikovnickovi..
Moj si zacal drzat tak okolo 4-5 mesiaca... papal na chrbte a drzal si flasticku. Ale tak, ze si ju vie naklonit aby nieco tieklo ked papa postojacky, tak to bolo az ked mal rok a stvrt.
moja mala doteraz nevie drzat flasku iba ked lezi ale po sediacky si ju nechce drzat
Nas zacal tiez tak okolo 5.mesiaca, teraz ma 7 a pol, drzi si ju krasne sam ked papa,aj naklana aby tieklo 🙂 no vzdy som pri nom, keby nieco.
Náš malý si začal držať fľašku keď mal okolo 5 mesiacov. keď ležal v pohode si držal čajík aj mlieko, a sám pil.
Ale ako keby zlenivel 😅 a musím ho krmiť z fľašky stále ja. Občas pije sám po sediačky, po ležiačky, alebo aj keď chodí. Zvládne to v pohode. Ale je pohodlný, a radšej podá fľašku mne, aby som mu ja dala napiť čajík, alebo spapať mliečko z fľašky....
logicky mi pride, ze najskor, ked zacne chytat hracky, teda okolo toho 3. mesiaca. ostatne zalezi na tvare, velkosti a naplnenosti flasky, sile, sikovnosti a voli dietata atd. 😉
Naša malá, si tiež občas podrží sama fľašku, ale len na chvíľku, asi sa jej veľmi nechce. Manžel ju ale pri papaní naučil tak, že ho drží za prst a tak papká 🙂 Večer pred spaním ju dokonca držíme každý za jednu ručičku a ona je spokojná 🙂

kludne, bud rada, ze je sikovny 😉 len by som ho s tou flaskou este nenechavala sameho..keby mu zabehlo...