Kedy ste nechali dieťa na starosť svojmu manželovi na celý deň?
Mám takú otázku. Moja malá má 1 a pol roka a naskytla sa mi možnosť ísť na taký malý výlet s mojou mamkou. V piatok by sme išli ráno a nazad v sobotu poobede. No a manžel mi vraví že v pohode mám ísť a on to doma sám zvládne. No a ja mám dilemu či ísť,lebo malá bezo mňa ešte takto dlho nikdy nebola. Čo by ste robili na mojom mieste? Poradíte? Ďakujem.
Dakujem vsetkym za odpovede. Zajtra teda idem na vylet a uz velmi tesim 🙂
@saslavka73 Viem, že téma je už vyriešená, len mám takú potrebu podotknúť k tvojmu komentáru, že pokiaľ otec nie je zvyknutý sa o dieťa starať (trebárs chodí na turnusy a je doma málo), nemá o nič lepšie predpoklady na to, ako ktokoľvek cudzí 🙂 a napríklad aj môj muž, nemá problém pohrať sa, pokocikovat, postrážiť, ale ja mám z toho vždy obavu, lebo je trochu ľahkovážny. Aj keď som mu veľakrát vysvetľovala, že 4 mesačná sa už vie guľať, kľudne ju nechá samu na gauči; nechápe, prečo je nebezpečné od nej odchádzať, keď je na prebaľovacom pulte; už by jej párkrát dal horúce mlieko, keby to neskontrolujem; ako novorodenca vo februári ju chcel brat von len v pyžame a tak. Veľa pracuje, čiže má málo príležitostí s ňou byť a potom mu takéto pre mňa samozrejmé veci nedôjdu.
@amedeofelisa ja mam takeho dobreho muža, že mame 2,5 mesiaca a vie sa postarať. Predsa chcel dieta aj on, musi sa a hlavne chcel sa plne vedet statať aj on...od začiatku.

@amedeofelisa ja nechávam maleho manželovi od začiatku ako sa narodil, prvý krat som tusim odišla na 3hod keď mal 3tyzdne,je pravda že keby som ho nedokrmovala ale iba kojila asi by to bol problém, ale ty toto už riesit nemusíš. Závisí hlavne od toho, ako je tvoj muž zvyknutý sa o malú starať, ja som manžela zapájala do starostlivosti od začiatku, a pri nikom inom som neni viac kludna, ako keď je s manželom. Určite chod na ten výlet, aspoň za mna myslím, že nič neprospeje mamičke viac ako obcas na chvilu odísť a odreagovať sa☺️