Kedy vziať dieťa prvýkrát do kina?
V akom veku ?
Starsieho na 6. narodeniny a s mladsim teraz - ma 4 roky a bez problemov 🙂
5 ročnú na Zootopiu
okolo 4-5. Už si presne nepamätám. V divadle ( teda štátna opera BB asi v 3 rokoch. 🙂 ( Bola som pozrieť kolegyne a detské predstavenie).
Všetkých okolo troch rokov. Najstaršia bola tuším tesne pred, starší dvaja tesne po.
Minulý týždeň sme boli prvý krát má čerstvo 3 roky. Boli sme na v Hlave 2 a celkom vpohode to zvládla.
Keď mala cca 2 aj niečo. Synovec bol prvý krat pred jeho 3timi narodeninami
Baby v kina este ani neboli. maju 5 a 9 rokov. zato do divadla chodime casto a prakticky od uplneho malicka. Jasne, ze na detske predstavenia. So starsou som uz bola aj na na musikaloch (nie len detskych).
Staršiu asi v 4.rokoch a mladší sa už vezie s ňou 😂 takže ten bol už pred 3.narodeninami
3roky
moja kolegyna vzala minuly rok prvy raz dcerku na labkovu patrolu 2 a to mala 4,5 roka 🙂
Záleží od prístupnosti filmu. Pokiaľ teda počítame s tým, že sa ide na animák, ktorý nie je vekovo ohraničený, tak by som skôr odporúčal si ho najskôr pozrieť sólo a podľa toho už zhodnotiť, či to bude drobca baviť, resp. či pochopí všetko, čo sa tam povie/zobrazí. Úprimne mi tieto nové animáky moc na chuť neprišli. Posledný Garfield bol veľkým sklamaním. Deti (chlapec 9, dievča 5) to vôbec nebavilo.
Ja som vzala dceru, ked mala 7 nawebsterovxov 2, bola to hodinka. Inak vsetci beriete decka na animaky,nktore su od 12rokov, pozriet si to niekedy. A pozeraju to 4-5 rocne deti🤦
@stanislavicenka aj Ľadové kráľovstvo je 12+... Takže by ho nemala vidieť ani naša najstaršia. Hádam si ešte vieme posúdiť, čo budú pozerať naše deti. 🤷🏼♀️
Na Labkovu patrolu syna keď mal 3.Pekne vydržal celý film odvtedy chodíme pravidelne
@galganka preto sa to posudzuje, nie? Ale rodicia sme vseliako, aj taki, co nechavaju 6-7 rocne deti pozerat denne serialy. A tiez si myslia, ze je to ok. Rovnake je to vsetkym, no nie.
@stanislavicenka ja som rodič, ja som na to, aby som posúdila, kam vezmem deti. Číselko v rožku obrazovky je pre mňa odporúčanie. 🤷🏼♀️
to moje do kina ist nechcelo, takze este len tento rok sme boli prvy raz.
@galganka To máte ako s potravinami. Po otvorení obalu sa odporúča skladovať za určitých podmienok. Pokiaľ na odporúčania človek nedbá a skladuje to podľa vlastného uváženia, nech sa potom nečuduje, že potravina napr. splesnivela.
@stanislavicenka takže ked mala má 4r a na hračke, puzzle alebo čo je 5+ tak jej ich nemôžem kupiť 😀
@hugoboss1923 fakt si práve naše deti prirovnal / prirovnala k splesniveným potravinám? Alebo teda, keďže nebudem vzťahovačná, tak deti celkovo? 🤔
Dieťa by malo ísť do kina až keď otestuješ doma, že vydrží pozerať a nebude behať a vykrikovať. Aby z toho niečo malo ono aj ostatní diváci.
@galganka Tak toto ma vážne pobavilo 🙂 Bolo to myslené obrazne, samozrejme.
@hugoboss1923 vzhľadom na to, že som jedným okom zachytila viacej tvojich tém a prispevkov... ... veľmi zaujimavé obraznô. 🤷🏼♀️
@galganka ved ano, je to odporucanie a k niecomu sluzi. A rodic je tiez clovek, a hlavne zaujaty😉. Ak vezmes 5 rocne dieta na rozpravku od 12tich, je to este velky rozdiel, nie? Ine by bolo mozno, keby ma 10. Mas aj na oblecenie odporucanu teplotu prania, tu snad dodrziavas😉
@bellaa3007 ako vidis, je to na uvazeni. Obe vsak vieme, ze ten vek na puzzle znamena nie, ci to dokaze, ale ci to zje. Vplyv obrazovky je vsak iny😉
@stanislavicenka nedodržiavam. 😂🤷🏼♀️ A všetko hádžem aj do sušicky. U mňa asi nepochodíš. Aj tak pôjdeme zas do kina na nejaký "nevhodný" film 12+. Vezmem si to na svoje triko, takto si dobabrať výchovu. 😂
6r
Moj by tam skor ani nevydrzal a aj by len vsetkych zbytocne vyrusoval
@galganka ide o ten obsah. 5 rocne dieta nerozumie ironii, je ciste, jeho vyjadrovanie je jasne, nerozumie veciam ako vedome zlo bez priciny. Vravim, rodicia sme vseliaki 🙂
@galganka Áno, témy sú tu rôzne a je fajn čítať niektoré zaujímavé názory 😇

Asi 5