icon

Kedy vziať dieťa prvýkrát do kina?

18. sep 2024

V akom veku ?

Strana
z2
martinka13
18. sep 2024

Asi 5

nuklia
18. sep 2024

Starsieho na 6. narodeniny a s mladsim teraz - ma 4 roky a bez problemov 🙂

unicornlady
18. sep 2024

5 ročnú na Zootopiu

btus
18. sep 2024

okolo 4-5. Už si presne nepamätám. V divadle ( teda štátna opera BB asi v 3 rokoch. 🙂 ( Bola som pozrieť kolegyne a detské predstavenie).

galganka
18. sep 2024

Všetkých okolo troch rokov. Najstaršia bola tuším tesne pred, starší dvaja tesne po.

tamitamitami
18. sep 2024

Minulý týždeň sme boli prvý krát má čerstvo 3 roky. Boli sme na v Hlave 2 a celkom vpohode to zvládla.

eternity24
18. sep 2024

Keď mala cca 2 aj niečo. Synovec bol prvý krat pred jeho 3timi narodeninami

yanni
18. sep 2024

Baby v kina este ani neboli. maju 5 a 9 rokov. zato do divadla chodime casto a prakticky od uplneho malicka. Jasne, ze na detske predstavenia. So starsou som uz bola aj na na musikaloch (nie len detskych).

lenka2710
18. sep 2024

Staršiu asi v 4.rokoch a mladší sa už vezie s ňou 😂 takže ten bol už pred 3.narodeninami

bellaa3007
18. sep 2024

3roky

martinellacka
18. sep 2024

moja kolegyna vzala minuly rok prvy raz dcerku na labkovu patrolu 2 a to mala 4,5 roka 🙂

hugoboss1923
18. sep 2024

Záleží od prístupnosti filmu. Pokiaľ teda počítame s tým, že sa ide na animák, ktorý nie je vekovo ohraničený, tak by som skôr odporúčal si ho najskôr pozrieť sólo a podľa toho už zhodnotiť, či to bude drobca baviť, resp. či pochopí všetko, čo sa tam povie/zobrazí. Úprimne mi tieto nové animáky moc na chuť neprišli. Posledný Garfield bol veľkým sklamaním. Deti (chlapec 9, dievča 5) to vôbec nebavilo.

stanislavicenka
18. sep 2024

Ja som vzala dceru, ked mala 7 nawebsterovxov 2, bola to hodinka. Inak vsetci beriete decka na animaky,nktore su od 12rokov, pozriet si to niekedy. A pozeraju to 4-5 rocne deti🤦

galganka
18. sep 2024

@stanislavicenka aj Ľadové kráľovstvo je 12+... Takže by ho nemala vidieť ani naša najstaršia. Hádam si ešte vieme posúdiť, čo budú pozerať naše deti. 🤷🏼‍♀️

nikha2809
18. sep 2024

Na Labkovu patrolu syna keď mal 3.Pekne vydržal celý film odvtedy chodíme pravidelne

stanislavicenka
18. sep 2024

@galganka preto sa to posudzuje, nie? Ale rodicia sme vseliako, aj taki, co nechavaju 6-7 rocne deti pozerat denne serialy. A tiez si myslia, ze je to ok. Rovnake je to vsetkym, no nie.

galganka
18. sep 2024

@stanislavicenka ja som rodič, ja som na to, aby som posúdila, kam vezmem deti. Číselko v rožku obrazovky je pre mňa odporúčanie. 🤷🏼‍♀️

beatik3
18. sep 2024

to moje do kina ist nechcelo, takze este len tento rok sme boli prvy raz.

hugoboss1923
18. sep 2024

@galganka To máte ako s potravinami. Po otvorení obalu sa odporúča skladovať za určitých podmienok. Pokiaľ na odporúčania človek nedbá a skladuje to podľa vlastného uváženia, nech sa potom nečuduje, že potravina napr. splesnivela.

bellaa3007
18. sep 2024

@stanislavicenka takže ked mala má 4r a na hračke, puzzle alebo čo je 5+ tak jej ich nemôžem kupiť 😀

galganka
18. sep 2024

@hugoboss1923 fakt si práve naše deti prirovnal / prirovnala k splesniveným potravinám? Alebo teda, keďže nebudem vzťahovačná, tak deti celkovo? 🤔

januska12323
18. sep 2024

Dieťa by malo ísť do kina až keď otestuješ doma, že vydrží pozerať a nebude behať a vykrikovať. Aby z toho niečo malo ono aj ostatní diváci.

hugoboss1923
18. sep 2024

@galganka Tak toto ma vážne pobavilo 🙂 Bolo to myslené obrazne, samozrejme.

galganka
18. sep 2024

@hugoboss1923 vzhľadom na to, že som jedným okom zachytila viacej tvojich tém a prispevkov... ... veľmi zaujimavé obraznô. 🤷🏼‍♀️

stanislavicenka
18. sep 2024

@galganka ved ano, je to odporucanie a k niecomu sluzi. A rodic je tiez clovek, a hlavne zaujaty😉. Ak vezmes 5 rocne dieta na rozpravku od 12tich, je to este velky rozdiel, nie? Ine by bolo mozno, keby ma 10. Mas aj na oblecenie odporucanu teplotu prania, tu snad dodrziavas😉

stanislavicenka
18. sep 2024

@bellaa3007 ako vidis, je to na uvazeni. Obe vsak vieme, ze ten vek na puzzle znamena nie, ci to dokaze, ale ci to zje. Vplyv obrazovky je vsak iny😉

galganka
18. sep 2024

@stanislavicenka nedodržiavam. 😂🤷🏼‍♀️ A všetko hádžem aj do sušicky. U mňa asi nepochodíš. Aj tak pôjdeme zas do kina na nejaký "nevhodný" film 12+. Vezmem si to na svoje triko, takto si dobabrať výchovu. 😂

ivik4
18. sep 2024

6r
Moj by tam skor ani nevydrzal a aj by len vsetkych zbytocne vyrusoval

stanislavicenka
18. sep 2024

@galganka ide o ten obsah. 5 rocne dieta nerozumie ironii, je ciste, jeho vyjadrovanie je jasne, nerozumie veciam ako vedome zlo bez priciny. Vravim, rodicia sme vseliaki 🙂

hugoboss1923
18. sep 2024

@galganka Áno, témy sú tu rôzne a je fajn čítať niektoré zaujímavé názory 😇

Strana
z2