Koľko necháte plakať dieťa pri zaspávaní?
Včera išlo moje vyše ročné dieťa spať až o po druhej. Dnes ju dávam spať teraz 23,00 stale plače. Koľko necháte plakať dieťa?
@luna22 pockaj, homeopatika beries? lebo napr. ked ja si dam oscilo vecer, nie a nie zaspat..... neviem co beries, ci to nesposobuje ako vedlajsi efekt aj taku nabudenost, mozno ti to ide do mlieka a hned mas problem.... nie som si ista, to by bolo treba prezistit, co ti na to vravel homeopat?
@luna22 tiez som odmietla ist na silvestra niekam s malym, mal nieco vyse roka.... ze sa dotycna dourazala mam na haku, ona v zivote nepochopi, ze nemozem dieta zamknut do izby, ze ved nech spi a ja budem akoze oslavovat. a ked sa tam bude koli ramusu z oslav strhavat a plasit, tak ja zalezem, budem ukludnovat a vsetci nech sa bavia, ved ja som len zivy dudel, nie clovek..... pekne sme boli doma ako rodinka a mali sme klud 😎

@mamutka beriem hometika, tak neviem Musím jej pozrieť zuby, teraz spí od druhej. ja si prídem, že jej stale idu zuby 🙂
@sisaha už som raz ju aj tak davala, len nevydržala a zaspala o šietnej na hodinku. To je to, že ona sa vyspí len hodnu a je celá prebratá.
@tinki ahoj včera ju chlap drkgloval na rukach ona stale nič.Mne sa naozaj zdá, že kojené su horšie deti na spanie.