icon

Koľko necháte plakať dieťa pri zaspávaní?

luna22
10. nov 2011

Včera išlo moje vyše ročné dieťa spať až o po druhej. Dnes ju dávam spať teraz 23,00 stale plače. Koľko necháte plakať dieťa?

Strana
z2
luna22
autor
12. nov 2011

@mamutka beriem hometika, tak neviem Musím jej pozrieť zuby, teraz spí od druhej. ja si prídem, že jej stale idu zuby 🙂

@sisaha už som raz ju aj tak davala, len nevydržala a zaspala o šietnej na hodinku. To je to, že ona sa vyspí len hodnu a je celá prebratá.
@tinki ahoj včera ju chlap drkgloval na rukach ona stale nič.Mne sa naozaj zdá, že kojené su horšie deti na spanie.

sisaha
12. nov 2011

@luna22 tak sa asi budes musiet zmierit s tym, ze mas narocnejsie dieta...a dufat, ze raz jej takyto rezim skonci 😅

mamutka
12. nov 2011

@luna22 pockaj, homeopatika beries? lebo napr. ked ja si dam oscilo vecer, nie a nie zaspat..... neviem co beries, ci to nesposobuje ako vedlajsi efekt aj taku nabudenost, mozno ti to ide do mlieka a hned mas problem.... nie som si ista, to by bolo treba prezistit, co ti na to vravel homeopat?

luna22
autor
12. nov 2011

@sisaha aj ja 🙂

luna22
autor
12. nov 2011

@mamutka beriem, ale svojvolne, mám chripku teraz.Lebo , keď som bola tehu , že iba hometika možem. Len ona sa stale takto budí od narodia. Možno dve noci tak lepšia spala od narodenia, ale vtedy išla na ňu choroba.

mamutka
12. nov 2011

@luna22 tak asi fakt ti zostava len rezignovat.... aj my s mm sme sa prisposobili... mm zaspava prvy, potom odkvecne mladik a ja.... po tych poslednych rokoch uz mam problem vobec zaspat.... takze som dlho hore, aj ked utahana, ale zaspat sa nedari 😒

luna22
autor
12. nov 2011

@mamutka aj ja tak, ak mám spať na hodinu, to som radčšej hore. Muž chce isť na silvestra k rodičom, ja som proti, už vidím noc aká by ma čakala,

mamutka
12. nov 2011

@luna22 tiez som odmietla ist na silvestra niekam s malym, mal nieco vyse roka.... ze sa dotycna dourazala mam na haku, ona v zivote nepochopi, ze nemozem dieta zamknut do izby, ze ved nech spi a ja budem akoze oslavovat. a ked sa tam bude koli ramusu z oslav strhavat a plasit, tak ja zalezem, budem ukludnovat a vsetci nech sa bavia, ved ja som len zivy dudel, nie clovek..... pekne sme boli doma ako rodinka a mali sme klud 😎

luna22
autor
12. nov 2011

@mamutka aj ja tak chcem byť doma, nech sa mala ako tak vyspí 🙂 Neviem si predstaviť, že budem ponocovať a u nás je ticho a takto nemôžeš u cudzích povedať , chodte spať.

Strana
z2