Koľko váži 7-ročné dieťa?
Ahojte. Syn má 7r.123.cm..vazil 25 kg. Teraz 2 týždne co bol chorý schudol. 2.kg.Týždeň mal cez 38 teploty. Nechutilo mu jest. Môj ex keď ho videl spustil výčitky ze je chudý. Vravím ved bol chorý. A on výčitky co som mu varila. Syn aj keď. Je zdravý je vyberávy v jedle. Nechce ani palacinky. Nechce lievance. Nechce buchty na pare coz sú dobroty. Preto sa pýtam koľko váži vaše 7 r. Dieťa?
Inak podotýkam že syn keď je zdravý je živel veľa beha, stále v pohybe. A ex som povedala ze až teraz pôjdeme na kontrolu tak poviem lekárke nech ho vyšetrí krv atď ci je chudý ci je v norme. Ale vždy keď nás vidí naša pediatrická povie. Povedzte mužovi a co dieťa má byť tučné?
A pri chorobe a hlavne teplotach kazdy schudne, sak to malokomu normalne chutí. A tiez ked tyzden teplotoval a nie vzdy hned naberie apetit, aj to zotavovanie z choroby dakedy trva par dni. Je uplne normalne a bezne ze trosku schudol. A este ked ani nie je dobry jedak celkovo a je vyberavy, o to tazsie nabera na vahe. Nechapem, co sa ex tak cuduje.
Invektiv ignorujem.... Pretože s debikom nemá cenu sa dohadovať, odpísala by som mu opäť pekný deň a ignorujem. Ono je to ťažké ale keď bude vidieť ze to s tebou nehne (aj keď ta to hnevá) tak skôr či neskôr prestane
Vsak mu povedz "A ty si otec, otcovstvo nespociva v tom, ze budes hustit do mna, ked ta nieco trapi tak ries, ked nejdes riesit, asi ta to az tak netrapi, len chces rypat. Od tohto davam ruky prec, cau."
A inac maly mi nepripada vobec chudy. Ja si pamatam, ze sme mali v prvej triede spoluziacku, ktora mala 33kg a tu siroko daleko poznali ako to tucne dievca". 25kg je taky standard si myslim a aj o 2kg menej je ok.
10 - ročná má cca 26 kg, 140 cm, 8 - ročný má cca 22 kg a 133 cm. Náhodou to viem, lebo mali nedávno preventívku. Inak doma váhu nemáme.
Vahu ma primeranu vyske, aj ked je na 7 rocneho chlapca hodne nizky... moja 7 rocna ma 126-127cm a 22 kil... je najnizsia v triede (ale to vsetky moje deti)...asi ani vy rodicia nie ste vysoky...
Mojho skoro 10rocneho dnes u lekara vazili merali ma 144 cm a 30 kil obleceny aj obuty
Dcéra má 7 a pol a váži 41 kg, takže my zase takto.
@wiccawicca a aka je vysoka?
122 a 20 kg v oktobri ma 8
Dieta ti absolutne podla pomeru vyska-vaha nie je podvyzivene. Uplne normalne a dobre miery. ma. Aj ked teraz koli chorobe trochu schudol. Takeho "chorobove" scudnutie rychlo naberie spät. Ja mam 7 rocnu dceru (o neieco vyse mesiaca bude mat 8) ma 133-134 cm a 22-23 kg a keby si ju videla, tak by si nikdy nepovedala, ze ma len tak malo kg. Ona je sportovkyna, ako kedy ale väcsinou sa vie dobre najest. A nie je vyberava. Trenuje plavanie a triathlon a jazdu na koni. Teraz v lete to vychadza na 5-6x tyzdenne trening a cez vikend preteky. Ono aj velmi zalezi na tom aku ma stavbu tela.
@yanni okolo 134 neviem presne
@wiccawicca fuuuha, to je velaaaa kg na tu vysku. A boli ste uz na nejakych vysetrenia? Kamoskynej dcere nakoniec takto zistili problem so stitnou a este nieco, uz neveim presne co. Teraz ma 15 rokov a maju to super pod kontrolou.
@yanni od malička bola vždy väčšia, nehovorím, je jej dosť oproti iným deťom ale ona je celkovo veľká aj v ramenách pevnejšia, na vyšetreniach sme neboli, má určité zdravotné problémy ako alergie a Hit ale to s tým možno nesúvisí, ja som mala tehotenskú cukrovku možno aj preto a aj muž je kus chlapa.
@wiccawicca väcsia ako väcsia. 134 cm na 7,5 je trosku viac ako priemer ale zase nie az taaaak vela. Ale 41 kg na 134 cm je velaaaaa. Zasla by som este na endokrynologiu. A s tehu cukrovkou to nema nic ,ak si bola sledovana / liecena a mala to pod kontrolou. Ja som mala v poslednom tehu tiez tehu cukrovku a dieta sa narodilo s normalnymi mierami (ziadne väcsie) a aj nadalej je aj vahou aj vyskou standard.
Môj syn mal v maji 5r a ma 32kg nosí oblečenie 134-140😐.
Druhy syn zase naopak, tiez mal v maji 2r a ma 11kg. 92č oblecenie nosí a teraz su mu dobre oblečenie od starsieho syna čo on nosil ako 7mes,🙈
Dcéraa 6,5 roka má cca 124cm a váhu 21kg..má atletickú postavu...je chudá ale to ma taký typ postavy podľa mňa je to fajn vaha
@yanni ona keď sa narodila, mala normálne miery a vahu 3,25, asi proste rada papá.
@janickacrazy aký má vek a výšku prosím?
116 cm a 17 kg
@piskotka2014 výška cca 120cm a hmotnosť 19kg, vek 7 a pol roka
Prečítala som začiatok a mám dosť. Milostivý bol kde? On je predsa otec. Má sa starať. A čo ze ty si matka? Si len jedna polovica rodičov. Tak nech sa začne panko cinit, alebo zavrie hubu. Btw. Moja má 6,5 roka a 27kg. Je to ale úplne irelevantné, lebo každé dieťa je iné. V triede má sploziacku o polhlavy vyššiu aj o skoro hlavu nižšiu
No a moja 7 ročná žirafa má 132cm a 28kg 😂 ale inak súhlasím, otec nech si výprava čo chce
Ahoj mila autorka, chcem Ti napisat, ze si dobra a starostliva matka. Ex si nasiel sposob akym sa Ti dostat pod kozu a toto je problem, ktory potrebujes riešiť. Je to tazke, lebo je to pre Teba citliva tema, na kt Ti zalezi a on to zneuziva, aby Ti mohol ublizovat. Prajem vela sil
Parametre Tvojho syna sú presne priemerné pre 7-rocne dieťa.
@evkamotka 17,5 kíl v šiestich rokoch? tak to presne sedí na moju dcérku, má 5 a pol roka a 17,3 kg, pokiaľ sa pred vážením napije tri deci vody 🙂 deň bojujeme s poznámkami od okolia, všetci majú plné ústa odporúčaní a výčitiek na moju adresu, ako keby som ju ja nenúkala každú chvíľu niečim... len je veľmi tvrdohlavá a zje len po troškách a len také, že ryžu samú pokvapkanú omáčkou, ale mäso ani za svet, svaly nemá žiadne, je kosť a koža, ale na druhej strane čulá, čiperná, permanentne skáčuca ako opička. Jedine mám strach, keď chce vyliezť na preliezku - nemám istotu, či ju tie chudé kostnaté rúčky udržia.

Tak ja vas potesim. Moji su taki stihlunki obaja. Aj dcera aj syn. Syn je 4tak ZS, ma 10r. a 27kg. A zje celkom normalne, ani nie je vyberavy. Nerobi klubovo ziaden sport, ale na dvore si zakope do lopty, zahra bedminton, pokosi travnik, alebo doma si pohra hokejbal, to su take jeho aktivitky. On ked mal 7r. mal urcite este menej ako 25kg. Ale je pravda, ze je tusim druhy najchudsi v triede.