icon

Konflikt na ihrisku. Ako by ste reagovali?

1. júl 2025

Ahojte, príde vam nižšie popísaná situácia v poriadku?
Bola som so synom na ihrisku a pridala sa k nám mamicka s 2r dcérou. Hrali sa deti spolu, my sme nejak extra nekomunikovali, onaze super že sa hrajú, ja že hej a zas bola ticho. Sa zdvihla a šla preč, ešte mi vraví,že na minútku ockom pozrieť na jej decko, vravím ok. Odišla, deti sa hrajú a ona nikde..15m, 30m..45m...no trebalo nám ísť domov, dieťa mi začalo byt nespokojné, vzala som syna do trojkolky, jej dieťa za ruku, išli sme sa poobzerať po okolí kde je jej mama. Po 5 minútach beží onaz druhej strany oproti vrieskauci že som jej chcela uniesť decko, ziapala ako neprcetna, deti revali. Jej dcéra dočurana plienka,smadna, Nicki nezaujímalo, hlavne že po mnebľačí. Poslala som ju do teplých krajín, nie vulgárne a chcela som odísť a ona mi svojim telom bránila ďalej ziapala že nie nie moja zlata,počkáme na políciu, chcela si mi uniesť dieťa. Nechcela som,aby moje dieťa muselo na toto pozerať, tak som sa vytrhla a odišla. Podľa vás som mala ostať do príchodu polície napriek všetkému? Ak ju teda vôbec zavolala.

Strana
z5
okseen
6. júl 2025

nabudúce nikomu nestará decko. Hneď takej materi povedz, ze voláš políciu keď tu mieni svoje decko nechať! Ze ja mam byt zodpovedná za vaše decko? Nech vám ho dôjde strážiť polícia. Tí odkazuje môj otec, že toto treba takým tapam povedať! Ze treba tvrdo!

liv1
6. júl 2025
@okseen

@liv1 ved na čo reagujes na mňa? Keď ťa vytaca pravda ze v dnešnej dobe dat strážiť decko cudzej osobe je choré a áno, nikto nie je povinný ho riešiť, keď to taká trupka urobí.
Ale aspoň si pochopila, že dnes sú ľudia rôzni a vykaslu sa na cudzie deti na ihrisku

@okseen som ti napisala, ze opustit akekolvek kohokolvek malinke dieta je hyenisticke. Nic viac nic menej. A ty si ides furt nejake dristy okolo toho

okseen
6. júl 2025
@liv1

@okseen som ti napisala, ze opustit akekolvek kohokolvek malinke dieta je hyenisticke. Nic viac nic menej. A ty si ides furt nejake dristy okolo toho

@liv1 áno máš pravdu, keď to urobia rodičia ci rodina áno. Ostatní majú slobodnú voľbu sa na to vykaslat kedy chcu

katarina092
10. júl 2025
@okseen

@liv1 áno máš pravdu, keď to urobia rodičia ci rodina áno. Ostatní majú slobodnú voľbu sa na to vykaslat kedy chcu

@okseen odist od dietata ktore strazime aj ked ovela dlhsie jak bolo dohodnute nieje skratka spravne… ked ma chuda matku aku ma

katarina092
10. júl 2025
@okseen

@okseen zavolat policiu je lepsie

Strana
z5