icon

Kto stráži vaše deti počas voľnočasových akcií?

10. jún 2024

Ako to riesite u vas ked v jeden den obaja rodicia mozu ist na nejaku akciu? Nie pracovnu, ani lekar a pod proste nic co je podstatne a dolezite, ide cisto o nejaku volno casovu aktivitu. Jedno dieta ma 4 roky a raz ho strazila suseda ked som musela ist na pohotovost (poobedie par hodin) inak nikdy nikto. Babky nemaju zaujem o vnucata, dedo pride ak treba ale tiez ho nechcem zneuzivat aby k nam prisiel vecer strazit na cca 1 hodinu ale s cestou to ma tak 2, pre jedno dieta este na kruzok ist a hlavne ked ani ja ani manzel nemame ziadnu dolezitu akciu. Ja mam svoju pravidelne v dany den a manzel ma teraz moznost niekam ist (nepodstatne kam). Moj nazor je taky ze ten co pride s aktivitou ako druhy ma danu akciu odmietnut a jednoducho ostat s detmi. Moj manzel by zavolal asi hocikoho len aby mohol ist aj on. Tato situacia nie je u nas prvy krat a vzdy to konci tak ze ja svoju zrusim a ostavam doma.

autor
10. jún 2024

@kleopatra114 chdoi cvicit sobotu/nedelu rano + poobede ked som uz doma z prace

h2
10. jún 2024

Ja si nemyslím, ze dedo by to bral, ako využívanie. A pol hodina nie je nič hrozné, moja 75 ročná mama k nám cestuje cca hodinu. Dedo bude rád, pokojne ho zavolaj.

autor
10. jún 2024

@kleopatra114 a cvici sam takze jemu to je jwdno kedy pijde, ja vhodim na skupinove cvicenia kotre si nwviwm presunut podla potreby.
Tu ide o to ze manzel nevie odmietnut ponukany prgram napriek tomu ze nam kto byt s detmi, resp koli nepodstatneh aktivite ide otravovat deda …

ibrunova
Autor odpoveď zmazal
autor
10. jún 2024

@h2 na cca hodinove strazenie? Keby islo o noc alebo dlhsi cas tak ok ale on sem pojde cca pol hodinu, potom na trenning pre starsie dieta aj s mladsim, postrazit doma a potom zase cca hodina spat

mandzula
10. jún 2024

@autor ak je ten dedo muzov otec, nech ho pokojne zavola, je to tym padom na jeho "triko".

autor
10. jún 2024

@mandzula je to moj otec

autor
10. jún 2024

@ibrunova Oprava * cca pol hodina spat

zmrzlinka2021
10. jún 2024

Podla mna je fajn sa striedat a dohodnut sa s manzelom.

Proste neda sa vzdy, ze to bude obom vyhovovat, jeden musi ostat s detmi. Ja ten problem nemam.

My si vsak s muzom veci v dost velkom predstihnu nahlasujeme a mame zdielany kalendar

mandzula
10. jún 2024

@autor tak potom ti rozumiem, ze ta to serie, aj mna by to dozralo.

anjelicek26
10. jún 2024

@sense presne.. muž je na poslednom mieste ci ako..

autor
10. jún 2024

@ibrunova len pre upresnenie - nie nejde so mnou, ide na inu akciu. Ani jedna babka nemaju o deti zaujem celorocne

autor
10. jún 2024

@sense chce ist s kolegami do divadla

kleopatra114
10. jún 2024

Ak sa jedna o divadlo, tak tobôž by som si svoje cvičenie zrušila a zacvicila si doma. Keby šlo o nejakú bohapustu chlastacku , tak by to bolo niečo iné.

autor
10. jún 2024

@anjelicek26 preco by bol na poslednom mieste??? Ma svoju aktovitu - cvicenie a sme dohdonuti kedy ja koli tomu strazim deti. Ja chodim na skupinove cvicenia kedy si to samozrejme menit nemozem podla seba a casovo tam tyzdenne stravim menej hodin ako mamzel 🤷‍♀️

h2
10. jún 2024

No a? Ak je dedko mobilný a má čas, ja stále nevidím žiadny problém. Dedko predsa nie je platená opatrovateľka. Sú to jeho vnúčatá. Bude rád, ze s nimi strávi nejaký čas. Veď to, že ty to potrebuješ na hodinu, neznamená, že nemôže prísť už skôr, alebo odísť neskôr a stráviť s vnúčatami viac času. Hádam ho po príchode domov nevyhodíš, že vďaka, už netreba, dovi.

autor
10. jún 2024

@kleopatra114 takze ja mam zrusit svoju “socializaciu” aby sa pan manzel isiwl zabavit??

anjelicek26
10. jún 2024

Ale tvoj muž nechce, aby si zrušila cvičenie, zohnal stráženie.. len tebe ani to stráženie nevyhovuje.

autor
10. jún 2024

@h2 bude vecer a deti sa uz budu chystat spat

reddflowerlife
10. jún 2024

Autorka ja ťa chápem. Teba serie, že mužovi vždy vhovieš, aby sa on isiel zabaviť ako bezstarostny bezdetný mladenec, zatial čo ty si furt na druhej koľaji a ostaneš doma s deťmi. Skúšala si mu toto celé už povedať? Prečo neostane on s deťmi aby si sa ty mohla zabaviť ?

kleopatra114
10. jún 2024

A prečo nie ? Veď je to jednorazová záležitosť . Nabudúce spraví kompromis on . Ja neviem , ako to máte v manželstve zariadené , ale pre mňa by to nebol žiadny problém, lebo viem, žeby mi to potom vynahradil.

reddflowerlife
10. jún 2024

@anjelicek26 Hej super zohnal straženie, zeninho otca predpokladam stareho. Vyborne, len aby sa panko nemusel obmedzovať zhodíme to na deda.

reddflowerlife
10. jún 2024

@kleopatra114 lenže dľa opisu autorky manžel kompromisy nerobí a furt ostava žena doma

autor
10. jún 2024

@anjelicek26 ano nevyhovuje mi pretoze nwvie povedat nie a bude otravovat druhych a hladat hocikoho len aby isiel.. a ano otca - dedia ai poznam, nevie povedat nie

reddflowerlife
10. jún 2024

Autorka nebude to v tom že sa vám vyhyba muz? Ze nechce byt doma s rodinou, boji sa byt s detmi sam? A preto hlada taketo unikove cesty za kazdu cenu len aby niekde siel? Neboji sa on byt na tie deti sam aj ked len na hodinu?

h2
10. jún 2024

OK, končím debatu, lebo je to zbytočné, ty proste inú odpoveď neberieš, než že muž má svoju "nepodstatnú" (pre teba) akciu zrušiť. 😒

autor
10. jún 2024

@reddflowerlife hurraaaaa! Si asi prva ktora pochopila… a ano skusala a on nevidi problem. Proste 70 rocneho dedka vude prehanat hore dole, keby namohol on tak obvola asi cely telefonny zoznam co ma a je munuplnw jedno a kym by deti boli

autor
10. jún 2024

@reddflowerlife 😂😂😂 nie urcite sa neboji byt s detmi lebo je a nimi pravidelne kedze ja chodim cvicit, aj do obchodu idem obcas sama atd a postrazit ich vie, aj najest a vsetko okolo nich

marcellka32
10. jún 2024

Cvic tentokrát doma a on nech ide do divadla, no nabudúce už zostane s deťmi on .

jasminet
10. jún 2024

a aky je problem s babkou, ktora sa ti tiez nepozdava? ja mam tiez svoje pravidelne aktivity - 2x do tyzdna v skupine, ale divadlu by som ustupila. krcme nie, ale divadlu ano.