icon

Ktorý prací prostriedok pre detičky používate?

crazybabenka
28. feb 2012

Ktorý prací prostriedok pre detičky používate? Používali sme Persil senzitiv.....ale nerobil malej dobre na pokožku....musíme zmeniť....len nevieme ktorý?

Strana
z3
luvika
14. jan 2014

Ja mám Bupi baby sensitive, taky modry tekuty, ta lovela aj mne strasne smrdla, ako keby ani prane to pradlo nebolo...teraz je vsetko vonavucke 🙂

beruska141
14. jan 2014

ja som pouzivala persil sensitive, az kym sa mi mala nevysypala tak, ze som s nou dva mesiace chodila po pediatroch, koznych, gastrologoch... Vtedy mi kozna povedala, ze persil je to najhorsie pre dieta. najlepsia na pranie je LANZA obycajna. ziadne tekute. Lanza ma najmenej chemikalii sposobujucich ekzemy a podrazdenie pokozky. tak odvtedy beriem len v tom.

sharon1
19. jan 2014

Tiez pouzivam indicke orechy. Pokozka nas vsetkych, priroda a hlavne penazenka sa tesia. 1kg kupuem za 13 eur a periem asi 3x tyzdenne, tak ma to vydrzi ROK! A neteba ziadnu avivaz len 2-3 kvapky levanduloveho oleja. odkedy ich pouzivam, uz by som nikdy nechcela chemicky prasok.

semila001
22. jún 2020

@dtveronika aj praci prasok lovela je dobry ?

semila001
22. jún 2020

@beruska141 ja niesom spokojna z persilom ..
Lovela alebp ariel prasok

emiliamilka
22. jún 2020

Z čapovanej drogérie ekologicky gél pre deti...úžasná vôňa a prádlo je po ňom mäkké

semila001
22. jún 2020

@semila001 ano pouzivam pre deti syn 3 a pol roka a dcerka 1 a pol

saxana000
22. jún 2020

Lovelu tekutu a lenor sensitive avivaz sme pouzivali asi len do pol roka kym som zistila ze prikrmy nevyperie.potom mi sestra nosila z rakuska prach omo sensitive ale uz sa nevyraba.presli sme na tekuty ariel sensitive nie ten s babetkom ale s mandlou neobsahuje opticke rozjasnovace a pravala som v nom aj nosic.A teraz kupujem ariel sensitive kapsule a persil sensitive prach podla toho ci periem blede alebo tmave.avivaz uz vacsinou ruzove cocolino na detske ten Lenor bol velmi jemny a odkedy chodi do skolky citim jej z veci tie pomazanky 😀 cocolino vydrzi ozaj dlho ale aj zeleny lenor je fajn pripadne silan gulicky ruzove alebo fialove.malej zo zasady VSETKO zehlim a bude mat 4 roky nikdy sa nevysypala.

Strana
z3