Ktorý prací prostriedok pre detičky používate?
Ktorý prací prostriedok pre detičky používate? Používali sme Persil senzitiv.....ale nerobil malej dobre na pokožku....musíme zmeniť....len nevieme ktorý?
ja pouzivam mydlove orechy na vsetko, (ak su skvrny tak ich potriem jadrovym mydlom predtym ako hodim do pracky) a miesto avivaze davam par kvapiek esencialneho oleja.
je treba zkoušet na co si malé naučíš tak to bude 😉 my preme v Arielu žádné detské prášky 😉
na biele prádlo lovela, na farebné ecover a na plienky mydlové oriešky vitapura
Lovela a tekutý prací prášok pre deti Buppi
Lovela (aj keď si myslím, že čo sa týka fľakov, tak vyperie slabšie) a avižáž lovela, batole a teraz v poslednej dobe lagúna. Raz som skúšala mydlové orechy a malá sa mi celá vyhádzala.
persil sensitive
praci prasok od amway .. je sice drahsi - za 3kg 37€ ale je skvely .pouzivam ho aj na bavlnene plienky - maju 20 rokov a stale su krasne biele 🙂 a avivaz mam batole ale nepouzivam ju velmi 🙂
Ja som tiež používala persil ale neosvedčil sa mi, lebo malý bol celý vyhádzaný a dostal aj sebaroickú dermatitídu, tak som zmenila na prací prach LOVELA a odvtedy máme pokoj.
persil sensitive gel ale ten s babatkom. Svokor mi raz priniesol persil sensitive bez babatka (kupoval v rakusku) a nas maly sa mi z neho vyhadzal na tele, ale to bol este velmi malicky.
sonett
Na striedacku Ecover a Frosch
Lovela aj na farebné aj na biele a aviváž silan bieli z bábätkom.Pri staršej som používala lanzu
persil sensitive a avivaz ziadnu
pouzivame lovelu,na biele aj farebne.mne sa persil nepaci a je dost silny pre deticky..a avivaz tiez lovelu..
dreft 🙂
dreft sensitiv
jednoznacne nam najlepsie robi dreft 😀
Lovela a Dreft senzitiv su asi rovnakej kvality, pekne vonaju a vyprat vyperu, ale dreft ma lepsiu cenu 😉
indicke orechy a na vonu davam levandulovu silicu..- teda ked periem pre nas dospelych
nikdy som nepouzivala detske prasky ani som nikdy neprala zvlast detske veci,a nikdy im nic nebolo 🙂
pracie prášky som nikdy nepoužívala, detské veci periem v geli na pranie
Dreft baby&sensitive bez avivaze, ani netreba. Mala ma ekzem a tento praci gel jej robi dobre.
Lovela z tesca.krásne vonia.3litre cca 7eur.ale je super
dreft baby& sensitive
takže sa mamičky nemusím obávať toho dreftu, že sa mi malý z toho vyhádze?
Používala som Persil sensitive a Dreft a veľká spokojnosť.Lovela mi strašne smrdela tak som ju po 2-3 praniach vymenila.a od roka som prala v klasickej Lanze a periem v nej dodnes 🙂
persil sensitive som pouzivala do cca 2 rokov, teraz normalny...
Lovela 🙂
Doteraz lovela parkrat,ale strasne mi smrdi,potom co bolo doma a teraz idem skusit eko prasky z dm,zatial vsetko v pohode

lovelu persil sensitive