Mám pocit, že syn videl ducha
Ahojte, možno si poviete,že som úplný blázon, ale možno sa tu nájde niekto, kto sa stretol s niečim podobným. Mám 8 mesačného synčeka a mám pocit,že videl ducha. Dnes kolo 19tej hodine pred spaním sme sa trosku hrali asi po piatich minútach sa pozrel syn na plafón pozeral sa tam asi 3-4 sekundy potom sa začal zase hrať po 2 minutách sa zase začal pozerať na plafón ale už to trvalo dlhšie a začal sa zlostiť a stále pozeral na plafón potom ho to zase prešlo, keď som sa mu začala prihovarať a ukazovať jeho obľubeneho plyšaka... no po minúte zase to isté, ale to sa už začal neskutočne zlostiť, ako keby ho niekto provokoval takeho nazlosteného som ho ešte asi ani nevidela... cca pred 3 dňami som mala kočík v izbe proste stál pri komode asi pol hodinu a po pol hodine sa posunul dozadu ako keby ho niekto postrčil a asi deň na to sa mi sníval sen, že malý spal a že v tom sne ho nejaký duch chcel zobrat von z kočíka, nevidela som toho ducha v tom sne len som proste vedela že je tam a že je pri malom a chce ho vybrať vonku. (Malý este nie je krstený, tak sa dosť bojím, lebo moja stará mama vždy vravela, ak nie je dieťa krstené, tak je Pohan.) Myslíte si,že by mohol vnímať nadprirodzené bytosti, keď ma len 8m? Doktorka síce tvrdí, že je dosť vnímavý na svoj vek, ale neviem či až natoľko aby vnímal niečo takéto... vopred ďakujem za Vašu radu a poprípade skúsenosť. A komentáre typu "si chorá alebo daj sa liečiť" si prosím nechajte pre seba.
@tanyag aj mne prosiiiim ;)
@tanyag ja som ako dieťa mala "imaginarnych kamarátov" žili s nami asi pol roka.Boli 3 aj mali mena deti majú veľkú fantáziu ja by som prisahala, že som ich naozaj videla.Moja mama si myslela, že som chorá, ale potom jej pediatrická povedala,že deti medzi 2-4 r si môžu niekoho vymysliet
Napríklad som nedovolila mame niekde sadnúť, lebo tam sedí on, alebo som ich presviedčala, že sú na záclone a hupu sa🙂chcela som, aby mali tanierik...potom to prešlo
Syn mal v cca 11 mesiacoch obdobie, že sa zadíval do chodby a spustil plač. Niekoľko krát po sebe. Aj keď som ho vzala preč, tak sa tam naspäť doplazil a opäť to isté dookola. Prešlo to po chvíli. Ale ja a moja mama, ktorá to videla sme dosť jasne dali najavo, že to čo tam je nech ide preč.
Deti vidia a počujú duchov a nielen oni ale aj niektorý dospelý a nieje to o tom či je alebo nie je pokrstený... vravím z vlastnej skúsenosti a som dospelá,ale nejdem tu o tom písať lebo nik by mi neveril čo som zažila...niekedy ani svätená voda, nepomôže až špeciálny kňaz exorcista .
@stanulienkat 🤷♀️čakala som tu aj takéto komentáre, takže nech sa páči. Je mi absolutne ukradnuté čo si vy o tom myslíte.🙂
@kikaaa579 ked si myslus, ze duch zautocil na syna, tak vyhladajte odbornu pomoc. Psycholog, psychiater... dnes je medicina na vysokej urovni. K volbam pojdes? Predpokladam, ze to budu "socialne istoty". 😉Drzim palce, nech vam pomozu.
@tanyag tak príbeh by zaujímal aj mňa. Mne sa tiež raz niečo divné stalo, neviem si to vysvetliť a už ani neprídem na to, čo to bolo ale husiu kožu mám doteraz keď si na to spomeniem
Sú veci medzi nebou a zemnou o ktorých ani netušíme. Ľudia majú tiež rôzne skúsenosti a schopnosti. Mala som možnosť presvedčiť sa veľakrát čo niektorí vedia a vidia
@54tinka54
@ankare
@kvetinka75
Nájdem si dnes čas a celé Vám to rozpíšem do súkr. správ
@stanulienkat svoje komplexy si rieš inak ako písaním blbých komentárov pod môj príspevok. Nikto ťa o to nežiadal.
@stanulienkat prečo sa do nej púšťaš ak na to nevriš ,nik nie je zvedavý na tvoje blbé reči...
@maryann8 pretoze psychicky zdravy a NORMALNY jedinec neveri takymto blbostiam. Nemoze to mat v hlave v poriadku, je 21. storocie. HALOOOOO!!

@tanyag pridám sa aj ja som zvedava… 😉