icon

Mám pocit, že syn videl ducha

kikaaa579
4. sep 2023

Ahojte, možno si poviete,že som úplný blázon, ale možno sa tu nájde niekto, kto sa stretol s niečim podobným. Mám 8 mesačného synčeka a mám pocit,že videl ducha. Dnes kolo 19tej hodine pred spaním sme sa trosku hrali asi po piatich minútach sa pozrel syn na plafón pozeral sa tam asi 3-4 sekundy potom sa začal zase hrať po 2 minutách sa zase začal pozerať na plafón ale už to trvalo dlhšie a začal sa zlostiť a stále pozeral na plafón potom ho to zase prešlo, keď som sa mu začala prihovarať a ukazovať jeho obľubeneho plyšaka... no po minúte zase to isté, ale to sa už začal neskutočne zlostiť, ako keby ho niekto provokoval takeho nazlosteného som ho ešte asi ani nevidela... cca pred 3 dňami som mala kočík v izbe proste stál pri komode asi pol hodinu a po pol hodine sa posunul dozadu ako keby ho niekto postrčil a asi deň na to sa mi sníval sen, že malý spal a že v tom sne ho nejaký duch chcel zobrat von z kočíka, nevidela som toho ducha v tom sne len som proste vedela že je tam a že je pri malom a chce ho vybrať vonku. (Malý este nie je krstený, tak sa dosť bojím, lebo moja stará mama vždy vravela, ak nie je dieťa krstené, tak je Pohan.) Myslíte si,že by mohol vnímať nadprirodzené bytosti, keď ma len 8m? Doktorka síce tvrdí, že je dosť vnímavý na svoj vek, ale neviem či až natoľko aby vnímal niečo takéto... vopred ďakujem za Vašu radu a poprípade skúsenosť. A komentáre typu "si chorá alebo daj sa liečiť" si prosím nechajte pre seba.

janka2805
5. sep 2023

@tanyag pridám sa aj ja som zvedava… 😉

tanyag
5. sep 2023

@kakawah
@54tinka54
@janka2805

Keď uložím dieťa, napíšem ss 🙂

lavender273
5. sep 2023

@tanyag aj mne prosiiiim ;)

226lenka
5. sep 2023

@tanyag aj mňa to zaujíma

tiika
5. sep 2023

@kikaaa579 mala som raz podobný pocit, potom som si uvedomila, že tam, kam dcerka pozerá presvitajú svetelne lúče, mihaju sa tiene… mna by to nezaujalo, ale ju to fascinovalo. Môže no nemusí to byt vás prípad a jemu kopec podobnych.

tanyag
5. sep 2023

@ankare
@kakawah
@54tinka54
@janka2805
@lavender273
@226lenka
Poprosím vás, aby ste si môj príbeh nechali pre seba, nerada by som, aby sa to nejako zverejňovalo, keďže je to pre mňa dosť citlivá záležitosť. Ďakujem 🙏

luccija
5. sep 2023

@tanyag ja som ako dieťa mala "imaginarnych kamarátov" žili s nami asi pol roka.Boli 3 aj mali mena deti majú veľkú fantáziu ja by som prisahala, že som ich naozaj videla.Moja mama si myslela, že som chorá, ale potom jej pediatrická povedala,že deti medzi 2-4 r si môžu niekoho vymysliet
Napríklad som nedovolila mame niekde sadnúť, lebo tam sedí on, alebo som ich presviedčala, že sú na záclone a hupu sa🙂chcela som, aby mali tanierik...potom to prešlo

tanyag
5. sep 2023

@luccija Áno samozrejme to beriem, aj moja dcéra má výbornú fantáziu a také veci si povymýšľala, že by sa nejeden človek čudoval...ale...ja vravím o vlastnej skúsenosti s duchom/duchmi, ktorá sa mi stala keď som už bola dospelá 🙂

deedaa
5. sep 2023

@tanyag aj ja poprosím 🙂

deedaa
5. sep 2023

Syn mal v cca 11 mesiacoch obdobie, že sa zadíval do chodby a spustil plač. Niekoľko krát po sebe. Aj keď som ho vzala preč, tak sa tam naspäť doplazil a opäť to isté dookola. Prešlo to po chvíli. Ale ja a moja mama, ktorá to videla sme dosť jasne dali najavo, že to čo tam je nech ide preč.

maminkadeticiek
Autor odpoveď zmazal
maja367
5. sep 2023

@tanyag môžem spravu. Má to zaujíma...mám niečo a nebudem to písať tiež tu

kakawah
5. sep 2023

@tanyag z mojej strany, vôbec sa nemusis obávať

maryann8
6. sep 2023

@tanyag aj mňa to zaujíma, ďakujem

maryann8
6. sep 2023

Deti vidia a počujú duchov a nielen oni ale aj niektorý dospelý a nieje to o tom či je alebo nie je pokrstený... vravím z vlastnej skúsenosti a som dospelá,ale nejdem tu o tom písať lebo nik by mi neveril čo som zažila...niekedy ani svätená voda, nepomôže až špeciálny kňaz exorcista .

kikaaa579
autor
7. sep 2023

@katka0123 chcela som sa jej opýtať, že či môže byť malý už natoľko vnímavý,že by mohol vidieť niečo také, ale po včerajšom večere to nie je potrebne, lebo viem na 100% že v dome niečo máme, zaútočilo to na syna.

kikaaa579
autor
7. sep 2023

@mondolina už som si 100% istá, že máme v dome ducha a rozhodne nie dobrého, keď včera zaútočil na môjho syna.

kikaaa579
autor
7. sep 2023

@stanulienkat 🤷‍♀️čakala som tu aj takéto komentáre, takže nech sa páči. Je mi absolutne ukradnuté čo si vy o tom myslíte.🙂

kikaaa579
autor
7. sep 2023

@tanyag 👌👍

54tinka54
7. sep 2023

@kikaaa579 a čo sa včera večer stalo?😬

ankare
7. sep 2023

@kikaaa579 preboha. A čo sa stalo? Evidentne je to niečo zle, kedze malý plače a zlosti sa.

stanulienkat
7. sep 2023

@kikaaa579 ked si myslus, ze duch zautocil na syna, tak vyhladajte odbornu pomoc. Psycholog, psychiater... dnes je medicina na vysokej urovni. K volbam pojdes? Predpokladam, ze to budu "socialne istoty". 😉Drzim palce, nech vam pomozu.

kvetinka75
7. sep 2023

@tanyag tak príbeh by zaujímal aj mňa. Mne sa tiež raz niečo divné stalo, neviem si to vysvetliť a už ani neprídem na to, čo to bolo ale husiu kožu mám doteraz keď si na to spomeniem
Sú veci medzi nebou a zemnou o ktorých ani netušíme. Ľudia majú tiež rôzne skúsenosti a schopnosti. Mala som možnosť presvedčiť sa veľakrát čo niektorí vedia a vidia

kikaaa579
autor
7. sep 2023

@54tinka54
@ankare
@kvetinka75
Nájdem si dnes čas a celé Vám to rozpíšem do súkr. správ

nitka1157
7. sep 2023

@kikaaa579 aj mna zaujima co mu spravil

kikaaa579
autor
7. sep 2023

@stanulienkat svoje komplexy si rieš inak ako písaním blbých komentárov pod môj príspevok. Nikto ťa o to nežiadal.

nitka1157
7. sep 2023

@tanyag aj mne poprosim

maryann8
7. sep 2023

@kikaaa579 je mi to ľúto a veľmi mu ublížil? Tak to je zlý duch ,čo najrýchlejšie sa toho treba zbaviť

maryann8
7. sep 2023

@stanulienkat prečo sa do nej púšťaš ak na to nevriš ,nik nie je zvedavý na tvoje blbé reči...

stanulienkat
7. sep 2023

@maryann8 pretoze psychicky zdravy a NORMALNY jedinec neveri takymto blbostiam. Nemoze to mat v hlave v poriadku, je 21. storocie. HALOOOOO!!