icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

gabulik77
30. sep 2010

holky nádherné fotky 🙂 🙂 🙂 🙂

denis19
30. sep 2010

@gabulik77 to není náhoda, noční spánek se mu bude na úkor denního prodlužovat, neboj a nastane i okamžik, že se vrátí denní spánek, neboť ho bude okolitý svet a jeho vnímání neskutečne unavovat.....

l.u.c.i.e
30. sep 2010

@lucia.kl, to máš pravdu. Náš je žroutík 🙂
Pěkné rozesmáté fotečky. u nás je to menší zázrak vyfotit smích... Vždy ho zaujme foťák a nějaké obličejíčky už ho nezajímají 🙂
Jééé, ty jsi byla krásně vlasatá...

@denis19, taky pěkné fotky Karolínky... Koukám, že už jí zkoušíte posazovat. Pěkná židlička. To je ta co roste s dítětem?

@gabulik77, na dnešek jste se pěkně prospali. To je dobře 🙂

l.u.c.i.e
30. sep 2010

Abych nebyla pozadu, jdu vám sem taky hodit pár fotek 😀

denis19
30. sep 2010

Jé to je super, jak ty deti drží lahvičky....paráda a Matýsek je chlapák, na koho je podobný? Zdá se mi to jako mišunk vás dvou, že????Ale vidím tak hodne z Tebe Lucko..... 🙂

l.u.c.i.e
30. sep 2010

@denis19, zezačátku byl podobný hodně mužovi, ale poslední dobou mě. 🙂 Vždyť to říkám, hezký bude po mamince a chytrý po tatínkovi 🙂

denis19
30. sep 2010

Lucko, máš to pormakané......no nic, karolínka se probrala a my vyarážíme na procházku.

kukucka78
30. sep 2010

@l.u.c.i.e dakujem za privítanie som rada že toto existuje i ked som sa sem dostala len tak nahodne a ani neviem jak

denis19
30. sep 2010

@kukucka78 to i já úplnou náhodou a ted jsem tu jako inventár a závislák 😲

kukucka78
30. sep 2010

@denis19 NO JA SOM Už TIEž ASI ZáVISLáK len by som si mala dať pauzu lebo mám s tých info hlavu jak melon

denis19
30. sep 2010

Tak napísal mi dnes už niekto?????

denis19
30. sep 2010

už ANO...

lucia.kl
autor
30. sep 2010

@denis19 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gabulik77
30. sep 2010

no super fotky
🙂 🙂 🙂 🙂
holky poraďte, od pondělka, to byly akorát Péťovi přesně 2 měsíce, máme každý večer pravidelně kolem půl sedmé histerický záchvat pláče, který trvá tak cca hodinu a pak na chvilku usne, myslela jsem že je to hlady, ale jedl třeba hodinu před tím, než mu to začalo, tak si myslím, že hlady to být nemůže, zkouším i čajík a nechce. Nevím jestli se jedná o tu koliku, ale začalo to až teď ☹ ☹ nevím co s tím, nepomáhá nic, chování, hopsání, postýlka, prostě nic, dám mu vždycky dudáka a toho vyplivne a znovu spustí🙂 nevíte co to je? Je to fakt pravidelně každý den od pondělka,

lucia.kl
autor
30. sep 2010

@gabulik77 tak to je presne ta kolika, môže sa objaviť hoc kedy a tak isto aj zmizne. skušala si aj polohu, ked maš maleho na ruke dole bruškom??? hlavu k lakťu a ruku pod bruškom až k zadočku a prechadzať´sa, hompalať, ked nič ine nezaberalo, tak toto ano. a ak ani to nie, tak nechať tak., bohužial sa s tym neda nič urobiť 😠 ☹

denis19
1. okt 2010

Dobré ránko!
@gabulik77 jak píše lucia, je to tak, anebo...spí ti Péťa behem dne??? Muže to být také úplná únava,pro kterou není schopný usnout...nám se to párkrát stalo, byl to des,ale nakonec pod tlakem hysterického pláče usnula ☹
A to nošení na predloktí je výborná vec!!!!

Jak se máte holky?
@lucia.kl cca za dva týdny v pátek dorazím do BA.... 🙂

l.u.c.i.e
1. okt 2010

Dobré ránko,

malej usnul, tak po vyspání jdeme k paní doktorce. Jsme totiž nemocný. Malýmu se to nelepší a navíc mi začal i ublinkávat. Já jsem totálně nachcípaná. Paralen už taky nezabírá. Ach jooooo

@denis19, fota jsou naprosto úžasné. Pobavila jsem se 😀

@gabulik77, jak píše Lucka, je to kolika... Nebo to taky může být růstový spurt... My jsme ho taky měli déle než kolem šestinedělí. Nic se s tím nedá dělat, jen vyčkat než to přejde.

denis19
1. okt 2010

@l.u.c.i.e tak brzké uzdravení, je to asi naprd být nemocný, ted když je miminko, co!!Neboj , zabojujete oba a bude fit, dej vedet co je malému, že proč blinká, když to nedelal..nepapá náhodou moc???
my jdeme k očnímu, tak zdar devčata odpoledne. A to víš lucko, malá bude závislák na PC po rodičích 😀

l.u.c.i.e
1. okt 2010

@denis19, teď mi ublinkává po každém nakojení... Možná je to tím, že jak nemůže dýchat, tak spoliká více vzduchu... Nevím. Sama bych potřebovala oraz. Hlava třeští o 106. Asi i z nevyspání, jelikož jak chrčí, tak nespín tvrdě... Furt se v postýlce mele... Uvidíme co nám poradí doktorka.

lucia.kl
autor
1. okt 2010

@denis19 tak to ti aspoň ten vreckár spravím a ked by dorazil ten spodok do kočíka tak aj ten, inak ho pošlem potom poštou. na ten vreckár chceš teda obrázky?? pripájam ti sem tak si vyber čo by sa ti páčilo...

haanaa
Odpoveď bola odstránená
denis19
1. okt 2010

@lucia.kl no jasne,že by se mi to líbilo a sympatizuji s muchotrávkou, kočárkem, bábikou, slimákom, lienkou a jablíčkem.... 😀 dekuji

@l.u.c.i.e no to ti verím to nevyspání...udelej s manželem služby ,jinak se zvencneš.....jak jste dopadli?
My relativne dobre, jen asi Karolínka bude potrebovat brýlky,ale není to jisté, není to ta chyba pro kterou chodíme k očnímu, to je ok,ale asi na základe techto vyyšetrení p dr. zjistila jakési stigma či cole prý se to ješte muže opravit!

gabulik77
1. okt 2010

díky holky za rady, tak uvidíme co dneska, zkusím tu polohu na bříšku, dám vědět🙂 Včera nakonec na chvilku usnul, pak se vzbudil, tak jsem ho vykoupala, dala mléko a stejně neusnul:( v půl jedenácté jsem mu dala ještě cvaknout mléka, vypil trošku a vytuhnul, ale už od jedné v noci se kroutil a pak zase usnul, ale papal až v po šesté ráno....

denis19
1. okt 2010

@gabulik77 zkusila si ho ve spánku dát na bríško? Mne to u naší zabíralo, jinak bych se ze začátku také vubec nevyspala, stále byla v pohybu 🙂

gabulik77
1. okt 2010

@denis19 každé ráno po té šesté když se nají, tak se právě dost kroutí a to ho tak po půl hodince dávám na bříško a to pak spí skoro tři hodiny.

gabulik77
1. okt 2010

@denis19 a ty jsi Karolínku nechala spát na bříšku celou noc?

denis19
1. okt 2010

@gabulik77 no kdysi spala na bríšku celou noc,ale ted se ji to už tak nelíbí, vydrží mi tak may 5 hodin a potom se ozve a musím ji otočit na záda,ale za chvilku se asi už bude otáčet sama v té zurvalosti 😀

l.u.c.i.e
1. okt 2010

@lucia.kl, hádej, co nám dneska přišlo? 🙂 Moooc pěkné. Mantinel je sice trochu ve světlejším odstínu, ale to nevadí. I tak se nám to moc líbí. Viz obrázek. Zatím jsem to neupevňovala, je to jen přiložené kvůli fotce.

@denis19, třeba se brýlím ještě vyhnete a kdyby náhodou ne, tak to není žádná tragedie...
Dopadli jsme tak, že já mám brát jen paralen (kvůli kojení) a malému napsala Nasivin. Používat jen v nejnutnějších případech. Jinak nadále prokapávat Libenarem... Kdyby se dostavili teploty, tak máme jet na pohotovost. Na kašel nám nedala nic... Jinak prý mám dát malého nastarost manželovi a má mi ho nosit jen na kojení... No a já se mám potit...

@gabulik77, taky mi malej snadněji usne na bříšku a pak přetáčíme, jak si mladej řekne 🙂 To vždy hned vytuhne...

l.u.c.i.e
1. okt 2010

Tady je obrázek mantinelu. Díky, Luci 😉

lucia.kl
autor
1. okt 2010

môj najnovší výtvor 😀 to je @denis19 to čo chceš do kočíka???