Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
no mě Péťa někdy po 3 a někdy po 4 hodinách a v noci je to každý den jiné, včera jedl v osm večer a pak až v šest ráno. Za celý den včera vypil 820 ml. Dneska zatím jí cca po 3,5 hodinách ale to mu to spíš asi nutím, protože nečekám až začne brečet, nějak to moc přes den nepoznám jestli má hlad.
teď mi třeba Péťa po 3,5 hodinách vypil jen 110ml, ale ráno v šest a pak v půl desáté vypil pokaždé 166ml, fakt nikdy nevím kolik si dá
Ahoj holky, no vidím z této poslední stránky, že rešíte jídlo...to už jsem prestala rešit, v noci ji nedávám už vubec, neptá si a behem dne ji dávám každé 4 hodiny, ze 150ml vody a vetšinou to vypije,ale tudíž jí jen 4x za den + nejaký ten príkr....pribírá snad na váze a na jídlo už vubec nebrečí jako kdysi, že človek vedel ,že má hlad...tak co nadelám, nekdy by klidne i nejdela, tak to po mne teda nemá 🙂 🙂 jdu si vás dočíst.
@lucia.kl máš mailika, víš o tom??? 🙂
@lucia.kl ne ne jen klid to já chápu a stejne obdivuji tvé nasazení, já jen ,aby jsi vedela 😀 😀 😀 hlavne klid, dnes jsem Ti preposlala konečne prašule, tak jsem se k tomu nešla o víkendu dostat. 🙂
Co jinak nové devčata?
my se dnes celý den loudali po meste a i jsem v kočárku porvé venku papali a vše probehlo hladce!
Dobré ránko preji!
Deje se neco devčata? M8te hodne práce???? Doufám ,že jste všichni zdraví a jen je to starost o detičky, to co vám zabraňuje sem jít 🙂
Dobré ránko,
@denis19, moc práce ani nemáme 🙂 Včera jsem byla s malým venku přes 3 hodiny... Jak já jsem záviděla Matýskovi to spaní v teplíčku. U nás se během chvilky udělala taková zima, ale za to mohl ten studený vítr, co pak začal vát...
Jinak nás v noci trápí ucpaný nos. Přes den už dobrý, i večer, ale kolem 2 hod to vždy začne a já se už pak nevyspím...
holky u nás nic nového, Péťa ještě spí, ale čekám každou chvilkou že se vzbudí jedl v pět ráno. Jinak vůbec nevím, co dnes budeme dělat.
dobré ráno prajem.
u nás zatial klasické ráno, alexa sa vypýtala o siedmej ku mne do postele, ako každé ráno a potom mi pekne spali do pol deviatej, teraz sa obe krmia. ja som mala včera pracovný deň, prala, piekla chlieb a šúpala 5kg jablk 😒 😒 z čoho po očisteni ostali len 3kg, potom som varila tie jablká a spravila pretlak, v noci som ešte zavárala a žehlila 😝
ale noc našťastie v poho. nám dnes priíde kamoška z nitri čo čaká dvojky, tak sa teším 🙂 no a další program závisí od financí, či nabehnú na účet,
@lucia.kl ty jsi strašná šika lucko!!!!!!
@gabulik77 @l.u.c.i.e to vy také...nebojte. My jsme zpet , po hororovém odberu krve je Karolínka fantastická, leží si na gaučíku a boxuje plyšovou myšku a já jdu asi i dnes varit ,po dvou týdnech opet neco ukuchtím 😀
Karolínka váží 6150gr, je to slečinka krásná 😕
@lucia.kl já tě opravdu obdivuju, klobouk dolu, co ty všechno stíháš a to máš dvojčata, já dnes upekla perník a to jsem si říkala jak jsem dobrá, že se konečně pouštím i do něčeho v kuchyni, jinak v týdnu vůbec nevařím, manža jí v práci a pro sebe se mi vařit nechce......sice někdy šilhám už hlady, ale zásoby tuku mám velké 🙂 takže v poho
teraz??? krmim nicilku a oprala som ružovú látku na tvoj mantinel. a ako tak čuchám, tak sa niektorá mija slečinka práve potentočkovala, idem zisťiť, že ktorá.. 😝
@lucia.kl dnes ji nemerili, že príští týden je poradna, tak ji omerí tam, dnes ji zvážili, neboť jsem chtela,ale jinak ji brali jen krev....no a naše se také chytá sedet,ale dr mi rekla, že pokud si nesedne sama, tak ji podepírat nemám, mohu s ní cvičit, že podat ruce a ona se pritáhne,ale to je vše..tak poslechnu....a chodítko úplne zavrhla,ale to já ani nechtela používat a s vitamínem K i pro @l.u.c.i.e je to tak, že ho mají užívat deti do pul roku,ale jen ty co jsou kojené, tak se na to poptej!!!!
@lucia.kl nádhera!!!!!!!!!!!!!!! Já snad jedu do BA!!!!! 😀 Kdy jsi to stihla? Já tomu fakt nerozumím....dekuji. Mne by moc zajímalo , jak vy bydlíte, když jsi tatko šikovná...... 🙂
@gabulik77 @l.u.c.i.e co na to ríkáte, teda Lucie se doma už vytešuje z mantinelu já vím,ale stejne.....a jak se devčata máte se svýma bambulkama???Ta moje ješte hajíííí a já koníkuji 😀 Holky my už týden spíme celou noc, jen s jedním otočením z bríška na záda a pitím čaje v jednom 😀 ...to je paráda, potom jsem už v šest ráno naspatá 😀 😀 😀
Dobré ránko,
@lucia.kl, další krásný mantinel jsi vytvořila... 🙂
@denis19, máš pravdu, my si už užíváme mantinelu... Každému se líbí, jelikož je originální. Karolínka se má na co těšit 🙂 Lucka je moooc šikovná.
Teda, já vám v dobrém závidím... Spánku po celou noc se asi nedočkám. 🙂 Malej je žravej i v noci. Dnešní noc celkem ok, ale stále bojujeme s ucpaným nosem...
@l.u.c.i.e neboj dočkáte se spánku na celou noc, to prijde samo, já si tkaé ríkala, že se už asi v živote ńevyspím 🙂 Ale víš, ty kojíš a to je zase jiné, já dám Karolínce večer do mléka trochu kašičky a to ji zasytí až do rána....a stejne mám pocit, že co je na kaši, tak nejak moc pribírá na váze...uvidíme za týden co bude na poradne 🙂
Holky, už jste žádaly v práci o proplacení dovolené? Chystám se k tomu, ale nejsem schopná napsat tu žádost 🙂 Snad jim stačí kdy mi končí mateřská a jak dlouho budu na rodičáku, ne?

@gabulik77 moje pijú každé tri hodky cez deň a len 135ml - zo 120ml vody nechcú piť viac, no a v noci po 7 hodinách a potom po 4 hoidinách
včera bola dobrá noc Nicol si pýtala o jednej a šiestej a Alexa o štvrtej a siedmej (spať išli o osmej večer) dnes už boli synchrone, o tretej a siedmej 🙂 takže dnes som sa aj vyspala 😀