Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
ahojky holky, vůbec nestíhám dočítat, ale také zdravím nově příchozí a přeji hodně štěstí.
@denis19 vůbec se nemůžu dostat na tvé fotoalbum z toho odkazu co máme, jak se tam dostanu?? 😲
JInak dneska Péťa zase vstával ve čtyři, ale dudlikem jsem ho ukecala na půl šestou🙂 a pak zase do desíti spal🙂
@gabulik77 s tím podávání dudlíku ...mám to samé, také potom do čtvrté moc nespím,ale nekdy usne i bez nej,ale potom se procitne, že ho nemá a už ho hledá.....
No karolínka je kustka malinkatá 😀 je zlatá, dnes si celé dopoledne prohrála sama, mela jsem tu ekonoma, potomnás balím na prázdniny k našim, chystám jí jídlo a ona je jako med!
Jsem zpět. Kontrola proti TBC, jak jsem předpokládala, byla rychlá a vlastně i tak trochu zbytečná. Věděla jsem, že to máme zahojené, jelikož jsme před týdnem dostali očkování (hexa+provenar). Mrkli na to a zase jsme šli...
Teď je malej ještě venku. Babička s ním jezdí 🙂
@gabulik77, malej už se pěkně srovnává. Počítej ale s tím, že ti bude spát čím dál méně. Mě už spí jen 1-2 dopoledne a 2-3 odpoledne. Někdy taky ne. Je to různé.
@denis19, jak to děláš, že se sama zabaví na tak dlouho? Já jsem ráda za hodinku, že si vyhraje a pak ho to nebaví a chce mou pozornost? Možná to ještě přijde 🙂
@gabulik77 kombinuji s mlékem, dávám ji jen 1/2 skleničky a do hodinky ji dám dávku mléka.už by mohla i celou skleničku,ale potom by mi pila strašne málo mléka i ted je jen na nejakých 700ml a mela by pít až 1000ml!!!
A žaludeček si musí zvyknout, ikdyž neco by zdafla i celou skleničku 😀
@l.u.c.i.e no lucko, mne malá tolik nespala behem dne nikdy 😀 tak klídeček jo, každá máme nejaké výhody,ale já ji to postupne učila, té samostatnosti a jak je starší, tak je to leší a lepší, už je více vecí, které ji zajímají, tak když ji prestane bavit hrazdička, tak čučí na prsty, nebo na okno a panelák za ním, nebo na kvetiny a povídá si s nima,ale delala jsem to postupne, víc a víc chvilek sama a ted jak tu byl ekonom, ani nevedel, že ji mám doma, jen když jednou zamrnkala, tak ztuhl, že ona je doma 😀 😀
@l.u.c.i.e no mě právě sice tedy spí do desíti, ale pak si dá kolem půl dvanácté tu 2O minutovku a pak až v kočáře tak cca 2 hoďky a někdy odpo ještě doma 20 minut a to je všechno. Ale asi je to tím, že spí do té cca 10 ráno. V kolik ti Matýsek ráno vstává? JInak mě si vydrží pod hrazdou hrát tak max. 30 minut, déle ne a už musím být pak u něj:(
@gabulik77 máme to takto: 08:30 mléko (dnes už )ze 180ml vody, 11:30 1/2skleničky jídla(zelenina, smes zeleniny s masem apod.) 12:30-13:15(jak kdy,vetšinou po skleničce usne 🙂 ) mléko ze 150ml vody, 17:00-17:30 (opet jak kdy to vyjde) mléko ze 150ml vody, 21:00-21:30 mléko ze 150ml + 2 lžíce kaše NUTRILON HA,ale toto už pije ve spánku, neboť od 19:30 už vetšinou spí 🙂 . nekteré dny,ale ne pravidelne ji dám jako presnidávku trochu ovoce ccca menší pulku 1/2 skleničky, potom vynechám zeleninu na obed a dám tu zelenini jako svačinu,ale toto ji moc nesedí.....zatím, tak zustavam zelenina obed a ovoce jen tak nekdy pár lžyček odpoledne....ale zatím mi nic nenahradilo mléko,ale tento mesíc se chci dopracovat k tomu, že obed už bude jídlo a mléko bude až v pet!Ale to se chci dostat na to,že bude aspoň 2x denne mít mléko ze 180ml vody. Nejdeme se dostat na tu kaši pred nočním spánkem, ona mi ji nechce, ráda usne jako lačná a potom si ji vypije..no jak je libo 🙂

@jankasz když bude bytím verit, tak se to podarí! Hodne zdaru!