icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

denis19
15. okt 2010

@jankasz když bude bytím verit, tak se to podarí! Hodne zdaru!

l.u.c.i.e
15. okt 2010

@denis19, právě, mám ho taky vyndaný a mám v plánu ho už použít, protože ráno když je kolem 5 stupnů mi přijde, že už je čas. Mám fusak od Emitexu a myslím, že hřeje dobře.
Byli jste už na kotrole proti TBC? To jste tam jen ukázali to znaménko a šli jste?

denis19
15. okt 2010

@l.u.c.i.e tak ten fusak se také fajn, bude teplý....my nemáme ješte TBC až príští rok 😲

gabulik77
15. okt 2010

ahojky holky, vůbec nestíhám dočítat, ale také zdravím nově příchozí a přeji hodně štěstí.
@denis19 vůbec se nemůžu dostat na tvé fotoalbum z toho odkazu co máme, jak se tam dostanu?? 😲

JInak dneska Péťa zase vstával ve čtyři, ale dudlikem jsem ho ukecala na půl šestou🙂 a pak zase do desíti spal🙂

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 hezky jsi ho ukecala, tak to dnes bylo i u nás, posílám Ti na album IP 🙂

gabulik77
15. okt 2010

@l.u.c.i.e lucko já už fusak používám a dokonce včera byla větší zima, tak byl ještě v takovém tom plyšovém otepleném overalu a pak ve fusaku, ale já mám zatím jen takový slabý fusak, zimní jsem ještě nevytáhla.

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 nemusíš jít pres ten link, jen klikni na mne a otevre se Ti album...

gabulik77
15. okt 2010

@denis19 nevím jestl je to dobrý ho takhle ukecávat, ale včera jak vstával už v osm, byl ten den hrozný a on nebyl dospalý a celý den byl ukňouraný, protože kromě v kočáru, usnul doma vždycky tak na 20 minut a pak se vzbudil a hned brečel jako blázen:(

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 myslíš jako kvuli dudlíku,či proč?

gabulik77
15. okt 2010

@denis19 no to ne, nevím, jestli fakt neměl hlad, ale když to vydržel, tak proč ne viď, sice jsem pak už moc nespala, každou chvilku jsem mu toho dudáka dávala🙂 JInak fotky jsou super, Karolínka je nádherná a naušničky ji moc sluší, je to fakt kočka🙂

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 s tím podávání dudlíku ...mám to samé, také potom do čtvrté moc nespím,ale nekdy usne i bez nej,ale potom se procitne, že ho nemá a už ho hledá.....
No karolínka je kustka malinkatá 😀 je zlatá, dnes si celé dopoledne prohrála sama, mela jsem tu ekonoma, potomnás balím na prázdniny k našim, chystám jí jídlo a ona je jako med!

gabulik77
15. okt 2010

@denis19 tak to máš dobrý, to Péťa to moc dlouho nevydrží sám:(

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 neboj to prijde, už je na dobré ceste a potom budeš mít čas.....uvidíš 😕

gabulik77
15. okt 2010

@denis19 no už aby🙂 teď se zase začal na sedačce vztekat, tak jsem ho dala do postýlky, že si schrupne a řechtá se na mě a nespí🙂

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 hlavne,že má dobrou náladu!
my ted jedli brambor s kurecímmasíčkem ze skleničky od Hipp a bylo to všude, lepilo se ji to na patro a tak prskala jako vánoční prskavka 😀

gabulik77
15. okt 2010

@denis19 hele Denis a ty už nahrazuješ celé jedno jídlo nebo to ještě kombinuješ s mlékem?

l.u.c.i.e
15. okt 2010

Jsem zpět. Kontrola proti TBC, jak jsem předpokládala, byla rychlá a vlastně i tak trochu zbytečná. Věděla jsem, že to máme zahojené, jelikož jsme před týdnem dostali očkování (hexa+provenar). Mrkli na to a zase jsme šli...
Teď je malej ještě venku. Babička s ním jezdí 🙂

@gabulik77, malej už se pěkně srovnává. Počítej ale s tím, že ti bude spát čím dál méně. Mě už spí jen 1-2 dopoledne a 2-3 odpoledne. Někdy taky ne. Je to různé.

@denis19, jak to děláš, že se sama zabaví na tak dlouho? Já jsem ráda za hodinku, že si vyhraje a pak ho to nebaví a chce mou pozornost? Možná to ještě přijde 🙂

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 kombinuji s mlékem, dávám ji jen 1/2 skleničky a do hodinky ji dám dávku mléka.už by mohla i celou skleničku,ale potom by mi pila strašne málo mléka i ted je jen na nejakých 700ml a mela by pít až 1000ml!!!
A žaludeček si musí zvyknout, ikdyž neco by zdafla i celou skleničku 😀
@l.u.c.i.e no lucko, mne malá tolik nespala behem dne nikdy 😀 tak klídeček jo, každá máme nejaké výhody,ale já ji to postupne učila, té samostatnosti a jak je starší, tak je to leší a lepší, už je více vecí, které ji zajímají, tak když ji prestane bavit hrazdička, tak čučí na prsty, nebo na okno a panelák za ním, nebo na kvetiny a povídá si s nima,ale delala jsem to postupne, víc a víc chvilek sama a ted jak tu byl ekonom, ani nevedel, že ji mám doma, jen když jednou zamrnkala, tak ztuhl, že ona je doma 😀 😀

gabulik77
15. okt 2010

@l.u.c.i.e no mě právě sice tedy spí do desíti, ale pak si dá kolem půl dvanácté tu 2O minutovku a pak až v kočáře tak cca 2 hoďky a někdy odpo ještě doma 20 minut a to je všechno. Ale asi je to tím, že spí do té cca 10 ráno. V kolik ti Matýsek ráno vstává? JInak mě si vydrží pod hrazdou hrát tak max. 30 minut, déle ne a už musím být pak u něj:(

gabulik77
15. okt 2010

@denis19 a to dáváš jen jako obídek skleničku, nebo už nahrazuješ více jídel, jako svačinu dopoledne nebo odpoledne? Tyjo tak to je síla, mě tedy Péťa pije za den cca 800ml a včera měl dokonce 840ml

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 máme to takto: 08:30 mléko (dnes už )ze 180ml vody, 11:30 1/2skleničky jídla(zelenina, smes zeleniny s masem apod.) 12:30-13:15(jak kdy,vetšinou po skleničce usne 🙂 ) mléko ze 150ml vody, 17:00-17:30 (opet jak kdy to vyjde) mléko ze 150ml vody, 21:00-21:30 mléko ze 150ml + 2 lžíce kaše NUTRILON HA,ale toto už pije ve spánku, neboť od 19:30 už vetšinou spí 🙂 . nekteré dny,ale ne pravidelne ji dám jako presnidávku trochu ovoce ccca menší pulku 1/2 skleničky, potom vynechám zeleninu na obed a dám tu zelenini jako svačinu,ale toto ji moc nesedí.....zatím, tak zustavam zelenina obed a ovoce jen tak nekdy pár lžyček odpoledne....ale zatím mi nic nenahradilo mléko,ale tento mesíc se chci dopracovat k tomu, že obed už bude jídlo a mléko bude až v pet!Ale to se chci dostat na to,že bude aspoň 2x denne mít mléko ze 180ml vody. Nejdeme se dostat na tu kaši pred nočním spánkem, ona mi ji nechce, ráda usne jako lačná a potom si ji vypije..no jak je libo 🙂

gabulik77
15. okt 2010

@denis19 ty jo to je super a do těch 8:30 ráno ti spí nebo si hraje a vstává dřív? To potom spí fakt 12 hodin bez jídla, to je super

gabulik77
15. okt 2010

dnešní zkouška🙂

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 no vstává kolem sedmé až pul osmé,ale to si v ložnici hraje s rukama a smeje se na celý panelák a ano už má 12hodin pauzu od jídla!!!!neuveritelné!!!

denis19
15. okt 2010

@gabulik77 a jak se mu tam líbilo????? 😉

lucia.kl
autor
15. okt 2010

@l.u.c.i.e tak ja som fusak vytiahla, lebo mám deti len v šporotovej časti kočíka a dávam len na lahko, nohavice ponožky a na vrch body a svetrík, no a na hlavu tenkú čiapočku...

@denis19 ja viem, že ako najust sa mi to môže pritrafiť, preto sa manžel chrani ako len môže - nechce so mnou nič mať 😀 😠

denis19
15. okt 2010

@lucia.kl dobrá antikoncepce......u nás také funguje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

denis19
15. okt 2010

@lucia.kl ale na stranu druhou, už má s tebou dve d 😀 😀 😀

l.u.c.i.e
15. okt 2010

@denis19, taky bych už měla ho nechávat trochu více samostatného. Manža mi teď o víkendu sestaví ohrádku, tak se mu tam snad bude líbit...

@gabulik77, taky takhle nosím Matýska. Už byl s náma i na kratším výletě 🙂

l.u.c.i.e
15. okt 2010

@lucia.kl, dnes jsem malého dala do fusaku a jak mu bylo teplíčko. Byl jen v dupačkách a ve svetříku... 🙂