icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

denis19
15. okt 2010

@l.u.c.i.e super výlet!!!! a myslím si, že v dupačkách a fusaku je tem našem detičkám nejlépe!!! asi ho vezmu i ted sebou na prázdniny k našim...dobrý nápad!

gabulik77
15. okt 2010

no Péťa moc dlouho v klokance nevydržel:(
@l.u.c.i.e tak teď byl třeba 10 minut pod hrazdou, má nové chrastítko a už se mu tam nelíbí a brečí:( je to prostě závislák:(

kacka81
15. okt 2010

Ahojky holky,
tak jsme před pátou dorazily domů. Zadělala jsem na lívance k večeři a než mi vykynou tak jsem se na vás šla mrknout. Malá je ve vaně myje miminku hlavu je to sranda.

Gablik 77 nic si z toho nedělej naše malá taky v klokance nevydržela, taky se jí tam nelíbilo co se dá dělat. A ztou závyslostí se to určitě srovná vydrž.

Denis malé naušničky moc sluší, a je to šikulka. Naše malá taky takhle brzy hezky spala. Tak jsem zvědavá na to druhý. Prý se říká že je to vždy praví opak toho prvního. Tak to se mám asi na co těšit.

Luci vy jste taky dobrý výletníci 🙂

tak zatím ahoj možná se tu seknu večer na pokec jestli tu někdo bude

kacka81
15. okt 2010

Holky měli jste už vítání občánků?

lucia.kl
autor
15. okt 2010

@kacka81 hej ešte v septembri - září ale bolo to strašne o ničom, čakala som od toho viac...

kacka81
15. okt 2010

@lucia.kl já jen za jak dlouho vám to udělali

kacka81
15. okt 2010

holky ozvala se třeba Medeneček? Sophiejane chodila ještě na stránky před tím, ale tam už taky nechodí občas tam juknu

lucia.kl
autor
15. okt 2010

@kacka81 medeneček nie, aj si zmenila pas, neviem či sa niečo nestalo, je ticho a nemá písané ani tehu a ani bábo. sophie sa občas zastaví a napíše nám, ale to bolo ešte v starej téme, v tejto ešte nebola...

gabulik77
16. okt 2010

@kacka81 my měli vítání občánků, když byly Péťovi přesně dva měsíce🙂 docela to bylo pěkné, zatím mám jen vyvolané fotky, až budeme mít CD tak dám fotky do alba🙂

vysocanka
16. okt 2010

Holky mam dotaz ktery se netyka me.
Jak jsem byla loni v laznich potkala jsem tam super holcinu, byla na ET, bez PK, zbyly jen dve embrya takze ji je druhy den zavedly, 13 DEN od ET pozitivni test, ale HCG pouze 48. Co si o tom myslite?

Díky moc za vase nazory.

Pája

kacka81
16. okt 2010

@vysocanka ahoj já osobně si myslím že je to nadějný a že tvá kamarádka je asi těhotná. Pokud tam neměla PK tak HCG může narůstat pomaleji. A hodnoty HCG 14 dní od oplodnění jsou 3 - 426, takže tvá kamarádka je vtomto rozmezí. Posílám ti odkaz kde si to můžete překontrolovat. Přeji jí moc moc štěstíčka.

http://www.snazilky2008.estranky.cz/clanky/vse-...

kacka81
16. okt 2010

@gabulik77 tak vám ho taky udělali takhle rychle, mi jsme šli až v osmi měsících

gabulik77
16. okt 2010

@kacka81 tady se dělá snad každou neděli🙂 jsme město mladých lidí a hodně dětí. Je tu asi 12000 obyvatel v průměrném věku 28 let🙂 takže jenom mladý a děti🙂 a později to bude město důchodců🙂

gabulik77
16. okt 2010

tak takhle si dnes hrál manža s Péťou, když jsem si dávala vanu🙂

kacka81
16. okt 2010

@gabulik77 takhle to vypadalo i u nás 🙂 oni na ně mají asi lepší vliv. Člověk když by potřeboval aby spinkali tak ne a ne a když to až tak nepotřebuje tak spí jako andílci viď. Koukám že máte taky tu hru přes ty kytary má sestra jí má taky. Taky máte dvě a rasíte se z manželem?

vysocanka
16. okt 2010

@kacka81 Kacenko moc dekuji🙂

kacka81
16. okt 2010

@vysocanka nemáš vůbec zač

gabulik77
16. okt 2010

@kacka81 ne ne máme jen jednu, ale manža hraje často, já už ani ne🙂

kacka81
16. okt 2010

@gabulik77 jdu teď uspávat. Už mám vařeno na zítřek, takže tu večer asi budu

kacka81
16. okt 2010

tak Kačenka už spinká

l.u.c.i.e
17. okt 2010

Ahoj holky,

to víte, snažíme se malého zvykat na výlety. Zatím jsou jen krátké. V zimě budou spíše procházky a na ajře to snad už bude lepší 🙂 Hlavně už v té době bud na příkrmech, tak nebudeme tolik omezený 🙂

@kacka81, vítání občánků bysme měli mít až 30. 11. Ještě jsme tedy žádnou oficiální pozvánku nedostali, ale je to poslední termín v tomto roce. Jak byl termín v září, tak už bylo plno.

@gabulik77, pěkné fotka. A jak manžel hraje Péťovi, to je super.

U nás není nic nového. Manžel je už ze služebky doma a teď je s Máťou venku na prochajdě.

kacka81
17. okt 2010

@lucia.kl aha tak to jsem nevěděla že si změnila i pas vím že se tu diskutovalo o tom že se ani neukázala a nereaguje na IP. Asi má nějaké trápení. A nebo nevím.
@l.u.c.i.e mi jsme malou taky takhle zvykali na výlety je to pak fajn. Tak to budete na vítání čekat jako mi.

Mi jsme taky teď přišli z venku muž je dneska doma, dopoledne spal po noční a teď byl snámi venku tak to bylo fajn až na to počasí už je chladno. Teď kouká s Kačkou na Tv a já se rozhodla upéct makovec z nemletého máku našla jsem recept na internetu tak jsem na to zvědavá. Tak zatím papa

lucia.kl
autor
18. okt 2010

no baby, my sme si všetky tuším užívali víkend, ked sa tu toho tak málo popísalo.... 😝 😝

l.u.c.i.e
18. okt 2010

Dobré dopoledne,

kdepak jste? Jaký jste měli víkend?

kacka81
18. okt 2010

Ahoj holky,

Asi víkend jste měli hezký, jak už píše lucka nikdo jste se tu neukázal. U nás přes víkend nic nového. Teď mám uklízecí dopoledne malá je ve školce. Zase to chudinka špatně nesla. Už aby jí skončilo tich 5 dní v měsíci a začla chodit pravidelně to se to pak zlepší snad.

l.u.c.i.e
18. okt 2010

Posílám rozesmátý úsměv malého 😀

denis19
18. okt 2010

Ahoj holky, náš víked na prázdninách byl super a i ted je stále fajn, jen tu strašne prší,ale nevadí.
Včera bylo nádherne tka jsem se fotili, prikládám neco ...a co dnes plánujete?

denis19
18. okt 2010

@l.u.c.i.e to je fantastické a už k tomu pridává i hls? Naše se v sobotu normálne smála jako dospelák, jako klasický smích!!!

denis19
18. okt 2010

@l.u.c.i.e má jinak neskutečne hezký kukuč a takový už jako vnímavý,že?

l.u.c.i.e
18. okt 2010

@denis19, jééé, vám to spolu tolik sluší!!! Dvě kočky.
Jojo, je to jakoby dospělý smích... A jaký má i rošťácký výraz, když na nás doráží, že se chce hrát 🙂