icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

lucia.kl
autor
18. okt 2010

no mne baby ešte spia, ale Alexa začína nejaké zvuky z postielky vydávať ... no tu je tiež tak všelijak čo sa počasia týka, mrholí ale našťastie až taká zima nieje aj keď teplomer ukazuje 7 stupňov 😝 😝

denis19
18. okt 2010

@lucia.kl luci dorazím až zítra nevadí? dnes mi nemá kdo hlídat...jak jsem zjistila 😠

lucia.kl
autor
18. okt 2010

@denis19 a ja som myslela,. že prídeš aj s malou, nevadí prežijeme. no sa mi už aj NIcol zobudila, tak pôjdeme von do toho jesenného počasia 😝

denis19
18. okt 2010

@lucia.kl no já si nejsem jistá, jestli by zvládla tu cestu , má co delat, když jedeme k našim tech sto kilometru,ale neríkám, že to tak zítra nedopadne a pojedem spolu ,ale to zase nekoho potrebuji na hlídání v zadu ,aby byl sní, neboť se mi ve predu nedá vypnout airbag

kacka81
18. okt 2010

Máte krásné fotky, denis opravdu vám to spolu moc moc sluší. Jo už to začínáte mít veselý, ty prťata jsou tak srandovní když se začínají smát. Počasí je strašný a na rádiu hlásili že čtvrtek pátek má sněžit i v nížinách už to začne. A jestli to spadne tak nevím jak malé vysvětlím kdy příjde ježíšek. Protože když se ptá kdy příjde tak jí říkám že až opadaj lupínka a napadne sníh. Tak budu muset vymyslet něco jinýho

lucia.kl
autor
18. okt 2010

@kacka81 tak si vyrobte taký ako meter s obrázkami a číslami, že kolko dní do vianoc, a každý deň spolu odstrihnite jeden a uvidíš ako to pekne pôjde 🙂 u nás sa nedá hovoriť, že keď napadne sneh, lebo biele vianoce sme už dlho nemali ☹

@denis19 ja mám obe baby na zadnom sedadle bez dozoru, ale som rozmýšlal, nad tým zrkadlom, čo sa montuje na opierku hlavy a zo svojho spetného si potom vidíš na dieťa...

gabulik77
18. okt 2010

ahojky holky zdravím při ponděluk, u nás taky nic nového🙂 Péťa si splnil svůj 30 minutový spánek a teď si na chvilku hraje pod hrazdou. Hele holky kdy přestane ta hrozná škytavka u dětí, on ji má tak 5-7 denně a hrozně ho to štve, vždycky začne škytat a pak z toho začne brečet:( Myslela jsem, že to brzo přejde, ale má ji pořád a často:(

kacka81
18. okt 2010

@gabulik77 ahoj naše malá už v bříšku trpěla škytavkou, a dodneška jí má docela často. Už to tedy není takové jako když byla malinká to jí měla 3-5 denně, a taky z ní kolikrát plakala. Zkus se zeptat dr mě myslím tenkrát poradila dávat malé do mlíčka sab simplex. Ale nevím to na 100%

gabulik77
18. okt 2010

@kacka81 díky moc, sab raději dávat nebudu, měl po něm kreče, ale používám něco podobného Baby Calm. K dr. jdu v pátek na 3. měsíční, tak se jí zeptám.

kacka81
18. okt 2010

@lucia.kl děkuji moc za nápad hned budeme tvořit, alespoň máme co dělat 😉
@gabulik77 nemáš zač 😉

denis19
18. okt 2010

@lucia.kl to zrcadlo je super,mela ho sestrenice a moc si ho pochvalovala. Víš ,ale já u nás také jezdím bez ptoblému,ale 150 km, to je o nečem jiném, to bych se bála.....
@gabulik77 také máme škytavku, už to bývá méne,ale je to už lepší, nekdy se ríká,m že prílišné škytání je ze špatného trávení, tak nevím.....

l.u.c.i.e
19. okt 2010

Dobré ránko,

tak nám brzo začne sněžit, ach jo...

Denis a Lucko, vy se dneska setkáte, super. Tak si pěkně pokecejte 🙂

@gabulik77, my škytáme pořád. Třeba začne z toho, že se nahlas směje. Vyřeším to tím, že mu dám cucnout trochu mlíčka a je po škytání. Sab simplex dávám jen když má prdíky nebo když je hodně uřvaný. Tím jak je to sladké a namočím to na dudlík, tak cucá a je klid 🙂

lucia.kl
autor
19. okt 2010

@gabulik77 bohužial štikútku máme aj my a skoro stále 😠 😠 najnovšie mi z nej obe grcajú 😠 😠 , takže ked príde po jedle tak hrôza...
@l.u.c.i.e no už sa nam to blíži, normálne mám žalúdočnú nervozitu a vonku je dnes tak na chuj, ešteže budeme po obchodoch pobehovať, som zvedavá ako sa budú tváriť deti, nemajú rady, ked sú v obchode, ale mám na nicol ušitú baby šatku a alexa je v pohode 😀 😀

gabulik77
19. okt 2010

ahoj holky, tak díky za odpovědi, hned jsem klidnější🙂

@lucia.kl
@denis19 přeju příjemné setkání, to se máte, že se uvidíte🙂

lucia.kl
autor
19. okt 2010

tak niečo z dneška... takto mi zaspinkali v posteli, alebo spali v kočíku a potom dôkaz o stretnutí s @denis19 😀

gabulik77
19. okt 2010

@lucia.kl krásné fotečky🙂

lucia.kl
autor
19. okt 2010

@gabulik77 škoda že bývate aj s @l.u.c.i.e aj @kacka81 tak daleko ☹ sme vas dnes spomínali..

kacka81
19. okt 2010

@lucia.kl Ahojky fakt máte krásné fotečky 😉 Určitě to bylo fajn a určitě jste suprově pokecaly. Jo je to škoda že jsme takhle rozházený. To by byla drbárna 😀 😀 😀 Já jedině ke komu to mám blízko je l.u.c.e. k tý to mám asi tak 30km.

denis19
19. okt 2010

Ahoj holky, tak jsem zpet ze setkání i já.Karolínka byla u babičky spokojená,ale jak mne uvidela, byla úplne v šoku a nakonec se smála a byla spokojená. Mne se s Luckou a holkama moooc líbilo, Lucka je super ženská s nohama na zemi a strízlivým pohledem na život, tak pohodička. Nebyly jsme spolu tak dlouho jak by se mi líbilo,ale byla jsem vázána odvozem domu 🙂 a ješte jsem se chtela v BA setkat s kamarádkou, tak nabitý den 🙂
Nicol a Alex jsou bohové 🙂 🙂 🙂 nemají chybu a byly úplne super, i na to, že jsem fakt byly jen v obchodáku 😕
Verím, že se nám takové setkání ješte podarí a to už i s karolínkou 🙂 A fotečky jsou super!!!!

dracekmracek
19. okt 2010

Ahoj holky 🙂

nějak jsem si všimla vaší diskuze,koukám že tu znám jen Lucku 🙂 my máme Lukáška po IVF

lucia.kl
autor
20. okt 2010

@dracekmracek ahoj. predpokladám, že druhú lucku 🙂 a môžem sa opýtať, druhé bábo už sa podarilo prirodzene???

lucia.kl
autor
20. okt 2010

ja som včera nejak nestíhala, tak aj môj názor na stretnutie a Denisku. tak moja krvná skupina ako vyšitá 🙂 ale to tu budete asi všetky 😀 😀 tak rada by som vás stretla, no a teším sa velmi na dalšie stretnutie a teraz aj na Karolínku, som na ňu zvedavá. Nevadí, že sme boli spolu len tak krátko, aj to sa počíta a hlavne sme sa stretli aj naživo🙂

l.u.c.i.e
20. okt 2010

Dobré ránko,

@lucia.kl, pěkné fotečky. Jsem ráda, že jste si to užily 🙂 Máš pravdu, škoda, že jsme tak daleko. Taky bych vás ráda poznala... Ale i tak si aspoň můžeme psát 🙂

@kacka81, jojo, to mi se sejít taky můžeme. Vlastně letos jsem šla už 2x kolem vašeho baráčku 🙂

@dracekmracek, ahoooj, vítám tě mezi náma. Párkrát jsem nakoukla do vaší diskuze. Velmi mě zaujala tvoje dlouhá cesta za Lukáškem, která se naštěstí podařila. Moc vám to spolu sluší. A když jsem náhodou před pár dny narazila na tvé album, kde jsi psala, že jsi podruhé těhotná a ke všemu přirozeně, tak jsem si uvědomila, že se zázraky opravdu dějí. Mooooc vám to přeju.

@denis19, to ti věřím, že je Lucka fajn ženská 🙂

dracekmracek
20. okt 2010

Ahoj holky,

ano druhé miminko se po tom všem podařilo přirozeně,s jedním vaječníkem.nečekané,ale beru to jako dar 🙂

kacka81
20. okt 2010

Ahojky,

@dracekmracek vítám tě mezi námi a moc moc gratuluji k druhému miminku. Jaku už se psalo zázraky se dějí
@l.u.c.i.e tak až zase půjdeš okolo nás tak zazvoň ráda tě uvidím

lucia.kl
autor
20. okt 2010

😉 ahojte baby.
tak ja som dnes taká unavená, že ani písať sa mi sem nechce 😕 ale to bude tým, že som dnes celý deň sama doma a mm ešte stále neprišiel ☹ ☹ ale aspoň sa mi podarilo navariť a napiecť 😀 😉
čo ste dnes porábali že tu nikto nebol????

l.u.c.i.e
21. okt 2010

Dobré ránko,

@dracekmracek, máš pravdu, je to dar a moc cenný 🙂 Jak se cítíš?

@kacka81, beru tě za slovo, až půjdeme kolem cinknu 🙂 To už budeš mít miminko na světě 🙂

@lucia.kl, včera jsem byla pro fotky, pak jsem je dala do rámečku na 4 fotografie, uvařila, šla s malým na procházku, kde jsem se setkala s holčinou, kterou jsem neviděla tak 4 roky a nakonec jsme skončili na oslavě narozenin, kam dorazil i manžel 🙂. Oslavy jsou kvůli dětem vždy dopoledne 🙂 Domů jsme přišli po 19hod a v 19:50 už malej spal 🙂 Pěkně jsem ho utahala 🙂

kacka81
21. okt 2010

Taky přeji dobré ráno,

@l.u.c.i.e klidně se stav moc ráda vás uvidím , a nás už bude asi o jednoho víc 😉

dracekmracek
21. okt 2010

Ahoj holky 🙂

Luci je to těžké s malým a tak...nemám si kdy odpočinout a už si to neužívám tak "v klidu" 😅 už bych chtěla mít i druhého broučka u sebe 🙂

l.u.c.i.e
21. okt 2010

@kacka81, ok, beru tě za slovo 🙂

@dracekmracek, za pár měsíců už budeš mít miminko v náručí. Strašně rychle ti to uteče.

Holky, kdepak jste?

Takto se malej koupe. Těžkej pohodář 🙂