Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@l.u.c.i.e parádní veget, u nás je to podobné 🙂
@kacka81
@lucia.kl
@dracekmracek
@gabulik77
ahoj holky, všechny vás moc zdravím, nestíhám dočíst, na prázdninách ten čas tak letí 😀 a není ani kdy sednout za PC, dnes máme výlet do NR i s Krolínkou a rodiči, tak jupííííí. Zítra presun domu a už vás dočtu a poťukám s váma. 😀
ahojky holky, všechny zdravím🙂
tak my dnes měli poradnu 3. měsíční kontrola, očkování se nekoná, nemáme zahojené ramínko, prý bude zpoždění tak o 4 měsíce:( což mi přijde docela o dost:( a Péťa váží 5350g. Za poslední měsíc přibral kilo🙂
@gabulik77, to moc hezky přibírá. Za chvíli nás doženete 🙂 Nic se neděje, že je očkování odloženo. Aspoň ještě nebude tam plaštivý. Vůbec se netěším na další očkování. To jak přitom řval mě rvalo srdce. Čeká nás to ještě 2x. Pak nevím kdy je dlaší očkování a na co.
@denis19, užijte si společný výlet. Taky bych někam jela... Už se těším na jaro. Jinak jsi měla pravdu. Malej už kočárek miluje. Vydrží mi v kočáru i 4 hodiny a spí. To je úleva, když nebrečí. Musím to zaklepat.
@kacka81, pořád se něco děje. Vždyť to znáš sama 🙂
ahojte.
tak ja sa po dvoch dňoch hlásim, ešte žijeme, ale som strááááášne unavená 🙄, baby som už konečne uspala, sú také všelijaké nepokojné, začali sme zas prikrmovať, tak ich to asi tlačí v brušku, no čo musia vydržať 😅
zajtra som sa rozhodla, že si užijeme s manželom romantický víkend a mama mi spravila škrt cez rospočet lebo ochorela a nemôžem jej dať deti ☹ ☹ ☹ no čo už.....
tak sa majte zatím...
@l.u.c.i.e jé tak to je super, že už mužete kočárkovat i pul dne, je to super,mne se to líbí a vím, že ji mužu v kočárku i nakrmit a podobne,ael reknu Ti na lucku kl. nemám, 🙂 ta dokáže nakrmit i za pochodu 😀 .
@gabulik77 tak to je Péťa chlapák, co nadeláme s tím očkováním, je to nutnost a tak to nejak my i prckové zvládneme, ikdyž je to na nervy, slyšet jak brečí!!!
@lucia.kl nazdárek, jak užíváte jeseň vy?
Ahoj maminy,
zrovna šel muž s malým na prochajdu, tak mám chvíli čas 🙂 Pak konečně udělá i tu ohrádku, aby si malej na ní postupně zvykal... Respektivě aby v ní přes den spinkal. Taška od kočárku už je mu těsná a v lehátku se mi už začíná zvedat. Včera se prvně sám přetočil ze zad na bříško, ale nazpět to neumí 🙂
Jak se máte?
@denis19, včerejšek byl krásný sluneční den. S kočárkem jsem ušla přes 15km. Bylo to super. 🙂
@l.u.c.i.e
@lucia.kl
@gabulik77
@kacka81
zdar holky, tak jsme zpet z prázdnin...hurá i nehurá.....karolínka mi ted nejde vydržet sama, zvykla si na kopec lidí kolem sebe...ted konečne usnula po vypetí všech sil, má ted nejak problém usnout behem dne, nodne chce a nedarí se ji zabrat a potom na mne háže nešťastné pohledy ☹
Lucia, mantinel sedí famózne, vreckár také a večer ozkouším sporťák...dikas, je to velicé hezké a vypadá úplne jako na zakázku,, tak luxusne...jsi šikulka......
Jak se vede maminky ? Já se už postežovala a ted hurá chystat polehoučku večeri a koupání....hezký večer. 🙂
ahojte babule.
no my sme si s mm užili spoločný víkend 🙂 aj sme boli dnes na cintoríne nech nemusíme ked bude nápor 😝 baby mi zaspali okolo osmej a teraz odfukujú v postielkach, hladošky malé, už im ani mlieko zo 180ml vody nestačí, začali piť zo 210ml to budú baculky, ale pijú už len 5x denne a tak po 4 až 4,5hod.
@denis19 som rada že mantinel sedí, tak čakám na fotky aby sme videli všetky 😀
ahojky holky všechny vás zdravím, u nás docela masakr, Péťa posledních 5 dní vůbec nechce spát:( nevím co s ním:( Dneska si dal od 8 od rána dvakrát 30 minut, pak necelou hodinku v kočáře a mám problém večer:( Z procházky jsme přišli před pátou hodinou a do teď nespal a nechce vůbec usnout:(( pořád se mele, vydává nějaké zvuky, dokonce jsem mu teď dala znovu lahev s mlékem po dvou hodinách, protože kňoural a myslela jsem, že usne a nic. Dala jsem ho do postýlky a vůbec nechce usnout, tak je zase pod hrazdou a hraje si. Včera manželovi usnul až v půl desátý a už ve dvě byl vzhůru a vydržel to do 7 do rána být vzhůru a pak usnul na půl hodinky:( Holky nemůže to být nějaká porucha:( nevíme co s ním. Díky moc
Dobré ránko!!
@gabulik77 jestli to je porucha netuším,ale kamarádka mela toto samé ba ješte horší se synem, vubec jsem nechápala jak to zvládá, neboť on ani nechctel dudlík a stále byl na prsu...tak ješte mužeš být v klidu,ale zkus od HIpp granulovaný čaj na dobrý spánek, u nás zabírá relativne dobre, začni mu ho podávat tak od 16:00hod a uvidíš.
Jinak holky já jsem trubka,on je úplnek , teda byl a to muže mít za následek to spaní u malé a možná i zhoršené spaní u Péti a ješte ta zmena počasí, gabidej totmu také ješte chvilku a uvidíš,ale jsou deti i méne spavé ☹
@lucia.kl neboj, dnes chci fotit, večer jsme ješte naplnili vreckár, tak foto bude autentické, jen Karolínka ješte hají, tak ji nechci budit....
@kacka81 tak toho dosti holka stíháš, ješte i stríhat...super, i já bych potrebovala ,ale nejak se mi nechce tam zajít.
@l.u.c.i.e a co náš ukážkový Matýsek, jak se mi vede, chlapákovi???? 🙂
ahojky holky, tak Péťa usnul ve čtvrt na jedenác a spal do pěti do rána. Po šesté jsem mu dala mléko a spali jsme pak skoro do desíti. Párkrát jsem mu dala dudáka, ale jinak spal. Takže si to pěkně posunul. Zítra jdeme na kyčle, tak jsem zvědavá. Včera měl Péťa další půl hodinu plavání, tak se asi tak probral, že nemohl usnout a když usnul, tak měl strašné sny, pořád kňoural a brečel:( chudák, doufám že se mu nezdálo, že se v té vaně topí:(
@denis19 ten čajík zkusím koupit a uvidíme.
@gabulik77
@denis19 ahojte, tak ja našťastie spanie riešiť nemusím, večer zaspia o osmej a ráno sa zobudia o šiestej, teda ked Nicolka nemá prestávku na papanie o pol tretej 😀 😀 no a cez deň si zdriemnu tak na polhodinku vždy po jedení a potom su dve hodky hore a hrajú sa.
no dneska som mala zážitok na obed, dostali zeleninku a taký kryk spustili lebo som nestíhala krmiť tak ako oni chceli, tak som najprv nakrmila len jednu a potom druhu, tak uvidíme ako to bude zajtra...
teraz mi Nicolka spinká a alexa je pod hrazdičkou a snaží sa odtrhnúý si prst 😀 😀 😀
@denis19 aj moje si pospia tak max 30min. ja ich cez deň do positelky nedávam, len na nočné spanie a ked budú spávať už len raz denne budú počas poob. spánku v postielke, aby vedeli že postielka je na spanie, inak sú u mňa na posteli, to je jediná velká plocha kde sa môžu hrať a tmoliť po posteli 🙂
Dobré ránko,
dnes jdeme na kyčle, tak jsem zvědavá jak dopadneme. Jinak máme novinku 🙂 Matýsek se včera poprvé přetočil z bříška na záda... 🙂
@denis19, koukám, že máme opravdu všechny problémy s usínám dětiček... Malej večer nemohl usnout, pak usnul max. na 30 minut a znova vzhůru. Za noc jsem byla vzhůru několikrát...
Na fotečky se mrknu hned jak odešlu příspěvek 🙂
@gabulik77, u nás je taky pokaždé něco nového 🙂 Je to aspoň zpestření 🙂 Vy taky jdete na kyčle, to máme stejné 🙂
@lucia.kl, to víš, holčičky jsou hladové a chtějí papat nastejno 🙂 Je vidět, že jim příkrmy chutnají 🙂

Přeji dobré mrazivé ráno,
už to začíná u nás bylo ráno necelých -5 stupňů. A asi už to lepší nebude.
A jak se jinak všechny máte asi máte hdně práce.