Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
a proč polievočky? jako zrovinka to? jinak je to rozumné, žed ano a budeš je dávat do lahve či lžičkou?
@denis19 kázálmi dr, že mám variť polievočky, najprv mrkvičkovú a potom po týždni mám vždy pridať jednu surovinu - zemiak , karfiol, kaleráb, brokolicu a nemám davať petržlen a zeler - vraj alergén
no a uvidíme či budem dávať lyžičkou alebo flaškou, ale ked nesedia, tak asi bude flaša lepšia....
a na tej plienočke na obed som sa zasmiala, si to predstavujem ako by sme ich jedli 😀
Ahojky holky, mám chvilku čas tak to tu pročítám
@denis19 k té zelenině já taky kupovala skleničky. A pak jsem jí chtěla začít vařit sama tak jsem to z dr probrala a doporučila mi alespoň do roku kupovat BIO zeleninu. Tak jsem jí kupovala a vše bylo OK. Je sice o něco dražší ale zase ta malá toho tolik nesní a vždy jsem si to zamrazila do škatulek a postupně jí to dávala. Jinak mě chcípají taky všechny rostlinky 😀
@lucia.kl malé ti moc pěkně rostou 🙂
@denis19 nie, majú len mlieko , v lete ako bolo teplo tak pili vodu, teraz majú vodu ako chladítko na dasienka, nemajú záujem, aj cez deň pýtajú jesť len raz za 4 hodky.
no a cez deň mi spia táno dve hodky v kočíku a potom hodku poobede tak od tretej no a potom ako majú náladu okolo piatej šiestej si ešte zdriemnu..
inak prajem krásne dobré ráno.
tá moja menšia práve vstala a si tu prdí 😀 😀 😀
očkovanie sme zvládli aj v noci, alex bola ako anielik a ani horúčka nebola 🙂 teraz drichme u mňa v posteli, mala nejaké zlé sny a strašne plakala zo spánku, tak som si ju zobrala k sebe..
@lucia.kl tak máš doma už velké holky a dávala jsi pred očkováním i nejaký čípek, či to zvládla i bez nej???
Mne se karolínka začala budit nejak brzo, dnes už 06:20 byla vzhuru....slešinka jedna,ale nevadí, leží mi v posteli a džavoce a ochytává si nohy 🙂
A težké sny nekdy mívá i naše..kdo ví proč až takové, že brečí???
ahojda holky zdravím, musela jsem vás dočíst. Tak nám se Péta rozhodl, že odpoledne a večer prostě spinkat nebude:( Naposledy spí v kočáře venku tak max. do 4 do půl pátý a pak už nespí. V sedm ho koupu protože Kňourá a je mrzutý a pak mu dám kolem půl osmé mléko. On se úplně probere a pak nechce vůbec spát. Včera si do půl desátý hrál pod hrazdou, měl opět poledne, pak začal zase Kňourat tak dostal zase mléko (po dvou hodinách) a pak teprve usnul. A takhle je to už několik dní:( Jinak vstával v půl osmý ráno. V noci nejedl. Asi hodinu se díval v postýlce na kolotoč, já zatím vyluxovala🙂 a připravovala prádlo na praní a najednou poslouchám, že je v ložnici úplné ticho, tak jsem se tam šla podívat a Péťa odkrytý, rozvalený pod kolotočem usnul🙂 a spí do teď🙂 Vždycky mě něčím překvapí🙂
Ahoj holky,
včerejší návštěva super. Malej si to užívá 🙂 Vždycky jak je v novém prostředí, tak pozoruje a je moc hodňoučký 🙂
Jinak už jsem začala nakupovat vánoční dárky 🙂
Řešíte tu krmení, tak to si nechám od vás poradit až za 2 měsíce 🙂
Jinak super fotky 🙂
@denis19, malej opět zlobí se spánkem. V noci jsem k němu vstávala 6x, pak jsem to vzdala a vzala si ho k sobě do postele a stejně sebou mlel... Jojo, těžké sny známe 🙂 Taky občas zabrečí ze spánku a pak se zase hned směje 🙂
@gabulik77, vidíš, jak se hezky srovnáváte. Jinak váhy mám v albu, tak se mrkni. Myslím, že vážil kolem 6,5kg 🙂
@gabulik77 no do jedítka ji dávám ted poslední mesíc....takže od ukončeného pátého mesíce,ale myslím si, že je jedno od kdy, neboť je tam jen chvilku a je to poloha jako ve vajíčku do auta..tak co no ne...foto co jsem dala je ze sprna, to bylo poprvé na pokus co tam bude delat. moc se ji tam nelíbilo,ale ted to bere jako rozhlednu a je tam spokojená na dobu nutnou 😀 a mne dnes udelal ráno karolínka to samé, než jsem ji stihla udelat mléko tak mi v postýlce opet usnula... 🙂

@lucia.kl já četla že plienočky na obed????si ríkám, co to je za blbost 😀