Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@kacka81 jo a jen tak na okraj, kde bereš tu energii????
@gabulik77 @lucia.kl @l.u.c.i.e
Jak se jinak holky máte? U nás je nejak vlezle kolem nuly, sníh...no je to vlastne bílo-černá brečka, teda není a tak si aspoň uživáme Mikuláška na okne co nám prinesla babička....je to krásný kýč, který hraje a tancuje a Karolínka je z nej paf!!!!!
Dnes slečinka krásne spala i v noci, ani nevím jestli jsem byla vubec vzhuru 🙂 ale ano byla, asi jen trikrát, tak úplná pohodička.......
Jo a jak se ptala kacka.......tak vánoce já nechystám zatím, nejak si na výzdobu ani nepotrpím a v podstate tu ani nebudeme..... 🙂
dobré ránko.
tak babule si rozprávajú u mňa v posteli tak to musím na chvílu využiť 🙂 včera sme mali super deň, ráno bola s deťmi vonku babka(moja mama) poobede mi spali skoro 2 hodiny a tak som stihla spraviť zimnú výzdobu na okná, musím z vonku odfotiť a pridať foto 🙂 no a večer bolo tak krásne, že sme boli ešte s mm sa prejsť aj s kočíkom, inak toto je des s tým snehom a po tom chodiť s kočíkom, budeme mať svaly ako rambo 😀
ja vianočnú výzdobu nerobím, až na vianoce si postavíme stromček a možno si pod neho aj niečo dáme 😀 - deti vo vianočnom oblečení 😀
Ahojky holky,
u nás je kolem -9,7 stupňů a kalamita. Nic nejezdilo... Všude samý sníh... Malej začal brečet, napíšu později.
@denis19 kde beru tu energii sama nevím, ale myslím si že je to o tom že malá chce chodit na sníh. A člověk jí to nemůže udělat aby nešla. A ten zbytek oklolo se musí udělat. Ale zase když nestíhám tak na to prdím ono mi nic neuteče práce nemá nožičky 😉
Jinak i u nás je kolem -10 sněhu přes noc napadlo jak blázen. Posílám foto z balkonu a pár fotek jak chodíme bobovat. U nás je to také mazec jak píše lucka. Ale jinak je to fajn.
@lucia.kl to budou ty nejhezčí dárečky 🙂
Bré ránko flákačky, kde se touláte?
ahojda holky všechny zdravím. U nás nic nového🙂 stále máme oba rýmu. Je mi už malýho fakt líto, hrozně brečí když mu odsávám z nosu. Asi tři dny jsem mu v noci odsávala vždycky kolem třetí hodiny a teď už 2 dny kolem 7 ráno, takže asi to ustupuje, ale už by to mohlo přestat:( Vždycky mu už ráno v těch sedm musím dál mléko, protože se natolik probere, že už si uvědomá že má hladíka🙂 takže to máme celé nějaké posunuté, ale zase mi teď vydrží 4 hodiny bez jídla, tak nevím jestli už to tak bude stále nebo je to tou rýmou?? Ráno mi vypije kolem 220ml mléka, pak kolem 190-200ml. Jinak je to tedy zlatíčko, dneska po sedmé jedl, pak jsem ho dala zpět do postýlky, že ještě budeme spát a oba jsme usnuli, v 9 jsem mu asi 2x dala dudlika a totálně jsem vytuhla a vztala jsem až když jsem ho slyšela pořádně mumlat v postýlce a to bylo prosím pěkně 11 hodin🙂) síla co, si tedy vyspávám a vůbec nevím jestli malej taky spal nebo ne ale asi jo, myslím, že kdyby žvatlal, tak mě to vzbudí, takže my jsme dnes vyspinkaní do růžova, až tedy na tu rýmu. Včera jsme pekla cukroví a dnes asi budu pokračovat. Ven se mi v té zimě nechce, jen si skočíme na poštu a šupky dupky do tepla domova🙂
ahojte.
tak my sme sa boli dnes prejsť v tom krásnom snežnom počasí, normálne mám svalovicu na rukách čo sa tak tažko tlačil kočík 🙂
a baby boli dneska si hodinu strašne uplakané, už aby tie zuby boli vonku - už pchajú hryzatka do pusi, tak snád to bude už čoskoro.
a ako ste sa mali vy dnes???
Ahojky děvčata, nejvíce ze všeho mě naštve, když napíšu příspěvek a on se smaže 😠 😠 😠
Tak si představte, že už jsem dnes dostala po 14 měsících menzes. Ach jo. Vůbec mě to nechybělo. Myslela jsem, že to dostanu až přestanu plně kojit a ono ne...
@lucia.kl, snad se malým už zoubky prořežou. U nás se to zastavilo. Taky jsme dnes byli venku, ale už mě tam tak dlouho nespí jako vždycky. Myslím si ale, že ho asi moc oblékám. Když venku je 7 stupňů pod nulou, tak mu dávám body s dlouhým rukávem, punčošky, kalhoty, botky a bundu s čepicí. Jak malé oblékáš do fusaku?
Holky, jak vy dítka oblékáte?
@gabulik77, spánek vám jen tiše závidím. Za včerejší noc vzhůru 8x a kdo ví co mě čeká dnes. Rýma už je pomalu na ústupu. My už odsáváme jen ráno a večer. Už toho není tolik.
No a dnes můj manžílek zkoušel čertovský kostým. Matýskovi se u čerta líbilo 🙂
Aha, tak fotky nejdou přidat. Tak příště.
@l.u.c.i.e dobré ráno. tak ja som mala menzes už asi 3x ale teraz mi 6 dni mešká ☹ , tak snáď sa už rozbehne, lebo fakt tretie dieťa nepotrebujem
no ja obliekam malé takto - nohavice , body, ponožky, topánky, vetrovku a podla zimi tenkú alebo hrubú čiapku, a len fusak, nič viac nedávam... takže až na tie pančušky obliekame rovnako, a aj ja mám baby už vonku v kočíku hore, pospia tak hodinku a potom kukajú a velakrát zas aj zaspia.
tak dnes mi baby spali do piatej, Luci ty len výhradne kojíš, alebo na večer dávaš kašu?? jaksik si nepamätám 😅 či ste boli hore tým prechladnutím??
ahojky holky tak já asi oblékám málo nebo nevím, ale já byla venku když byly max. -2 stupně a dala jsem body s dlouhým rukávem a punčocháče, pak ho dám do takové té zimní kombinézy a pak do fusaku a čepici jasně, dokonce se mi podařily nasadit i rukavice🙂 Tak nevím, ale když ho vyndám tak je teploučký. Ta kombineza je asi jako bunda a zateplené kalhoty tak nevím, snad to stačí.
@lucia.kl, já vím, že bych mě na noc dávat kaši, ale když se mi po ní kroutil bolesti, tak jsem mu jí pak nedávala. Kouupila jsem si probiotickou do vody, ale tu jsme ještě nevyzkoušeli, jelikož jak byl nemocný, tak mi tolik jíst nechtěl. Na vše se poptám v pondělí u doktorky.
@gabulik77, to já oblékám moc.
čaute baby, my sme boli dnes na náupoch, som išla dať deti do autosedačiek a som zistila, že nevojdú a to majú byť do 13kg - tak možno v lete a nie ked su naobliekané v zime, no a tak sme ponakupovali všeličo aj nejaké tie vianočné darčeky🙂 tak pridávam fotky 🙂
@denis19 ta kukla je tvoja, len mali iba tuto jednu, je tmvomodra s červenými pruhmi, iné neboli
tak fotky sa mi nepodarilo pridať, tak skúsim neskôr...
sama chyba pri nahrávaní fotky, čo je to dnes s modrým koníkom????
baby nieste na facebooku???

@kacka81 ahoooj pekarko s nadáním na úpravu vlasu a interiééérových dekorací!!!!