Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@l.u.c.i.e takže se to může Lucko? já si říkám, že jak si na bříšku leží, že se mu musí ulevit a když mám zapnutý monitor dechu, tak bych ho mohla dávat na bříško viď, alespoň občas, když se vzbudí bolením. Protože hlady se určo nebudí, dávám mu dudáka a toho nechce a hned zase usne.
tak jsme byli u dr. malej má přesně 4 kg a ten sirup mám opravdu vysadit, mohlo by to být tím. JInak mi řekla, že na bříško nemám dávat spát, dokud se sám nepřekulí, každý má na to jiný názor.
@gabulik77 @l.u.c.i.e tak naše teda také spí a bude i dál spát na bríšku v noci, neboť by se jinak nevyspala ani ona ani my, nemá na zádech klidné spaní a ,když už ji to na bríškuu nebaví, tak se ozve a já ji otočím na záda, to je pro nás nejlepší rešení.
Tak my dnes papáme plné dávky, teda ze 150ml vody a nezvracíme!!!!! Byla jsem s malou i ve meste, je nádherne, dala jsem si skámoškou koláček a kafíčko , hledala jsem nejakou hezkou hračku,ale nic jsme nenašla a spokojená jsem se doťapkala domu 😀
karolínka objevila, že muže hlas používat ve vícero oktávách a tak mi jdou prasknout bubínky a tak ji to unavilo, že usíná na dece 🙂
gabulik..tak Péťa hezký pribírá, zachvíli nás máte 🙂 No o Matýskovi nemluvím 😕
čaute, tak som sa k počitaču konečne dostala aj ja, sme boli snes vonku sa kočikovať na pošte a nakupiť leo mm robi chlebičky pre kamoša, čo dnes otvara podnik a ja som mu šila zavesy, a ešte musím ušiť 5 mantinelov, čo mi prišli objednávky, ešte že ma mm dovolenku od štvrtka 🙂 mojim babám sa na bruchu nepáči, takže len občas a nie na dlho, potom začnú vrieskať, raz som dala alexu na bruško spať kôli zležanej hlavičke, spala hodinu a potom už boal hore ☹
Gabča, Mates ti pekne priberá, zachvílu nas dobehne 🙂 my máme niečo pod 5,5kg, už som ich dlho nevážila takže neviem...
@denis19 tak ale my sme skoro rovnako staré - teda naše baby 🙂 nerátam ten mesiac, čo sa karolínka narodila skorej, teraz by mala ako moje baby 3 mesiace 🙂 no ja si tým šitím momentálne privirábam. mne je už lepšie ale mám blbý pocit, že to teraz lezie na dievčatá ☹ to nebude dobre ☹
@lucia.kl no není to dobré, že to na ne leze,ale zase nasbírají imunitgu, lehce se mi tá vím, pokud s emne to netýká,ael je to tak, nám to tak ríkala i dr v nemocnici, že se toho nemáme obávat....ale je to nepríjemné!!!
no v zásade máš pravdu, že Karolínka holkama stejne stará, že vznikly na stejno skoro holky 😀 Jen ta moje se musela dríve vyklubat 😀 😀 😀
@denis19 ale keby sa tak nestalo, tak by mali možno aj narovnako nareodeniny 🙂 no ale pekne to dohnala 🙂 ja sa nebojím toho, že budú chore, ja sa len stresujem, aby to na ne nedošlo, ked budem sama doma a ešte aj auto mame v oprave, takže pohotovosť by bola asi dosť velky zažitok ☹
@denis19 sťažovanie by mi asi nepomohlo, tak to radšej zvládam, uvidíme aké to bude až začnú chodiť teda respektíve loziť 😀 možno v tedy sa už sťažovať budem 😀😀 ja si mysllím, že všetko sa dá zvládnuť keď si človek nájde systém, vela báb hovorí, že si nevie predstaviť, že by mali dve deti naraz a ja si zas neviem predstaviť, že by som mala len jednu z nich a druhá by nebola - aj nad tým som často rozmýšlala, že ktorá 😅 😖 radšej obe, lebo každá je v niečom vínimočná 😀
@lucia.kl no to je pravda, že ted už je to nepredstavitelné, že jen jedna 🙂 ,ale jak má nekdy Karolínka své chvilky, není to často pravda,tak si ríkám, že co bych tak delala , kdyby se chytla obe embrijka 😲 no co asi mákla, zorganizovala a jela dál, že.... 😀 proste to je tak jak to má být 🙂 aspoň tvým holkám bude veseleji, nebude žádná z nich sama, což naše bude.... 🙂
ahojda holky, tak dneska byl Péťa celý den protivný a uvztekaný a navíc na mě něco leze, teče mi z nosu, tak mám kapky a dopuju se paralenem:(( doufám, že jsem to neprskla na Péťu a proto je tak mrzutý:((( JInak dnes jsem tedy nedala ten sirup a opět se nedostavila stolice:( a to už nějakých 5 dní kakal sám, ach jo:( je to pořád něco....
@gabulik77 no to jsou s kakáním nevyspitatelné sy...u nás je to podobné, už skoro mesíc to bylo bez problému a ted tri čtyri dna zase jen po stimulaci, bud jsem precitlivelá a mám ji nechat i jeden den tak anebo nevím,ale co už. Holky vy jste všechny nejak nakráplé, to si musím na ty bacilky dávat teda pozor a hodi do sebe nejaké vitamínky 🙂
u nás zatím ťukťuk pohoda, jdeme se koupat 🙂
@gabulik77 malý je bohový 🙂
baby, mne nicolka už treti deň po sebe na večeru stiahla 7odmeriek mlieka čé je 210ml vody. a baby mi dnes obe zaspali ešte pred kupanim, tak budem len do postielky prekladať, si dnes dosť poplakali ☹ boli mrzute, stale meram teplotu, tak uvidime čo s toho bude, dufam, že nakoniec nič 🙂
Dobré ránko,
@lucia.kl, obdivuju tě, že tě baví šít. Já to z duše nenávidím... Nemám na to trpělivost. Jsem ráda, když přišuju knoflík 😀
Co vy holky, jak je vám? Snad se to holčičkám vyhlo a teplotu namají...
@denis19, souhlas s tebou. Taky obdivuju Lucku, jak všechno zvládá levou zadní... Myslím si, že kdyby jsme měli 2 miminka, tak bysme to zvládaly taky. Nic by nám jiného nezbylo 🙂
Musíme si vzít vitamínky, aby na nás neprskly bacily 😀 Já mám ale jen pro kojící matky a na padání vlasů 😅
@gabulik77, to mě mrzí, že vás stále trápí stolice... Naštěstí mi tento problém nemáme. Kadíme i 4x za den, ale je to asi tím, že kojím. Nebo jak pije fenyklový čajík... Snad se to brzo zase upraví... Brzo se uzdrav a snad to Péťa nechytne...
Máš moc krásného chlapečka.
dobre tanko prajem.
tak zatial je klud, baby sa budia každé 3 hodky a pýtajú jesť, hladošky jedny 😀 ale potom su tichučko v postielke, som si dala sprchu, idem dať raňajky a hybaj von, ale dnes je tam nejak zamračeno aj keď 17 stupňov. dnes mi beru naši hafana, tak aspoň niekto sa vybeha a vyjaši 😀 a čo máte na pláne vy????
@gabulik77 neboj ono sa to s tym kakanim upravi, aj nam to trvalo skoro do troch mesiacov, takže len to treba pretrpieť, vela síl prajem zvládneš všetko a potom si to budeš užívať 🙂
Ahoj holky!!!
Tak my jsme už i zpet z procházky,trochu nám pršelo,ale nevadí, naše slečna kope dnes první ligu, vše lítalo z kočárku a už se tak hlasne smeje, že paráda 😀 je náe slyšet už zdaleka 😀 Také snídala dávku z peti kopečkama UM a neblinkala, tak už se nám to snad upravuje a dostaneme se do týdne i na nejakých 800ml mléka denne. Včera jsme se vyšplhali na 725!!!!
@l.u.c.i.e no to je veselo, to Ti povím, nekdy nevím jestli rve,že neco chce či je to jen hlasitý smích a hatlaninka...no trvá to asi dva týdny,ale jen od včera je to tak strašne hlasité!!! A dnesuž jedla i kousek prolisovaného bramboru 😀 A s mléčkem je to už fajn v zásade, tak spokojenost 🙂 Vrátili jsme se z procházky a malá stále hají v kočárku, dala jsem ji dnes s telocvikem zabrat, tak ji to asi unavilo 🙂
ahojky holky tak nemoc jsem snad zažehnala, dnes mi bylo dobře, ale raději dál beru paralen a kapky do nosu. Péťa snad nic nechytl. Jen pokračujeme v bolení:( No musíme to vydržet. Dnes jsme ani venku nebyli, ceý den tu prší. Za chvilku bude koupel a pak mléko a snad hají, jen nevím jestli dnes usne, docela se přes den prospal, asi tím počasím. No necháme se překvapit.
ahojte. my sme sa vrátili z prechádzky o šiestej večer 😀 boli sme aj s mm. baby dnes v poho docela, ráno som sa stretla s dvojmaminou čo má detičky o mesiac maldšie od mojich, tiež po IVF a chudatko jedno ma reflux aj koliku a su taky malinky ako moje baby ked sme prišli dom s pôrodnice.
no a môj mm sa rozhodol dať večer babám mrkvičku, no a ona im normálne chutila, ale takto dopadla Nicolka, ktorú krmil tatino 🙂 alexa bola čistá 🙂

@denis19, doufám, že zvracet nebudete... Snad se to bude jen zlepšovat.
U nás sice svítí sluníčko, ale je jen 9 stupňů. Přes den má být max. 15 stupňů. Babí léto jsme tu měli o víkendu.