Máte skúsenosti so zle nastrelenými náušnicami?
Ahojte baby
Chcela by som sa spýtať . Dnes sme dali dcéra nastreliť náušnice keďže mala pred týždňom 6 mesiacov . Zvládla úplne super, ani neplakala . Len ich nemám nastrelene presne . Na ľavom ušku ju ma vyššie ako na pravom a celkom mi to vadí .Chcem to nechať zahojiť . Ak ste mali rovnaký problem dali ste to potom opraviť alebo ste to nechali tak a počkali ako bude vyzerať keď bude rast ?
@liilia mojej dcere zle nastrelili naušnice v 6 mesiacoch. Vybrala som jej ich hned na druhy den od nastrelenia a dierky zarastli. Ma tam drobne jazvičky po dierkach. Keď pojde do školky dam jej nastreliť ešte raz. Nemohla som sa nato pozerať, jednu naušnicu mala ďaleko od tváre, nevyzeralo to dobre...
@liilia nakrivo nastrelene naušnice sa vekom skôr zvyrazňuju nerovnosti ako by sa to malo narovnať... Preto som dcere vybrala naušnice a dierky zarastli.
@liilia dcére tiež troška ušla jedna dierka. Nikdy som sa k tomu viac nevrátila.
Ono to neni jednoduché. My sme štelovali dcérku 20 minút a predsa. Ono ani tie bolce nie sú rovnaké. Nechaj to tak.
Odjakživa sa tak prepichovalo, neviem čo je na tom zvláštne. Aj doktori pokazili esteticky dierky to neni o tom, kto to robí ale ako sa podarí
@misanthropicdann ty zjavenie. Ale prosím ťa...
Však si vyber náušnice, zahojí sa a potom zase prepichnúť. Nič sa jej nestane, prežije to

@candii robí sa to ale nemalo by sa. Nastrelenie trhá kožu a ostáva zjavenie aj keď nemusí byť vidieť. V dospelosti sa potom pod váhou náušníc dierky rozťahuju. Každá náušníc alebo piercing by sa mala prepichovať. Čudujem sa ze ešte stále niekde ponúkajú nastrelenie.