Môžem ísť s dcérkou von, keď je vietor 16 km/h?
Na precahdzku kocikom ked je vonku vietor 16km/h?
Rýchlosť vetra sa udáva v m/s takže asi myslíš 16 m/s = 57 km/h?
prudký vietor, vietor pohybuje celými stromami, chôdza proti vetru je náročná
Zase netreba si tu robiť zbytočne srandy lebo ako vieme stali sa žiaľ aj tragické nešťastia z dôvodu podcenenia počasia. Napríklad v Bratislave počas školskej vychádzky spadol na žiaka konár a ten to žiaľ neprežil. Z nepochopiteľných dôvodov boli v takom počasí von. U nás v škôlke sa tiež učiteľky rozhodli ísť s deťmi von keď bol neskutočný vietor a stromy sa až nebezpečne prehýbali...to sa potom dosť rodičov sťažovalo prečo vôbec chodili s deťmi von. Ja nie som za to chodiť v každom počasí von aj keby mali meteory padať. Keď to vyzerá ako apokalypsa a že možno budú padať stromy, tak sedím doma.
To už ako sa ty rozhodneš . Moja suseda ide von s malou aj keď je snehová chumelica že nevidíš na krok . Ja s mojimi nejdem keď viac fúka lebo obaja majú citlivé oči a keď im do nich nafúka hrozne im opuchnu alebo sa im spraví jačmeň . Ja ani niesom zástanca za každého počasia ,pár krát sa mi to vypomstilo že som nachladla,takže keď leje a je ozaj kosa my von nejdeme . A pokiaľ nemáš citlivé dieťa na ten vietor ako ja ,tak by som von šla 🤷♀️
Ktovie ci sa nepytala na narazy 15m/s. U nas ked narazovo fuka tak nechodim von. Chodila som, ale minuly rok bolo viacero nehod ze popadali stare konare a tu okolo nas je vela starych stromov a nestoji mi to za to.
@laurita285 vazne?poserem sa aka si vtpina
Sa ti tu dobre nadava skrytej za anonymom, ze? Hrdinka 👏👏👏
Hlavne, ze vies aku stupidnu otazku si polozila ked sa pod nu bojis podpisat
Neboj sa,uz si aj na zltom sloniku😀
Jasneee
Mas kociar, oblec ho, daj nanoznik, nakremuj kremom proti chladu a vetru bez obsahu vody a ides
Ja chodim so svojim dietatom kazdy den, pokial nieje orkan, brutal neprsi / nesnezi, ze nevidim na meter pred seba ci nelietaju blesky hore dole ideme aspon na 30min
Ja so davam pozor az ked je vystraha od shmu pred silnym vetrom. To by na kanaroch ludia nikdy nechodili von, tam stale fuka 🙂 ale ano, do silneho vetra sa s dietatom nema chodit. Ale bohuzial neviem, co je presne definicia silneho vetra.
@kitycat ked otazka bola stupidna naco minas avoj drahy cas na moju dislusiu janzas nerozumiem taku stupiditu chapes?
@lenka2232 a to je kto zas?!
16km/h je absolútne nič. Keď je vietor 26km/h a viac (u nás často aj 35km/h býval), tak vtedy nejdem, len keby to bolo vyslovene nevyhnutné (návšteva lekára a podobne).
A ked bude vonku -10, tak pojdes s nou von az na jar? 🤷🏼♀️
Stazujes sa na “sproste” komentare, skus sa zamysliet aka je tvoja otazka. Vies ako sa hovori, ze aka otazka, taka odpoved…
@milanemila akmblba otazka ja nekomentujem. Ano le dbude minus 10 nepojdem len tak sa od rozkose prejst ani ja nieto dieta
Autorka- cim viac budes chranit dieta pred „zlym“ pocasim tym viac mu skodis.
Neexistuje zle pocasie len zle obleceny clovek.
Ked dieta budes moc chranit, bude ti v kuse chore pri najmensej zmene pocasia.
My sme boli v -10 vonku,vo vetri ze ledva som tahala kocik z jasiel, v dazdi, stale.
Dieta chore 3x rocne.
Myslim to v dobrom.
@biglovemom viwm o com pises rok dcerka spala dwnnw iba vonku takze sme sinuzili az az a mas pravdunimunitu ma dobru
No vidis, tak vietor neni ozaj nic😊
Opäť umelo založená téma, aby sa autorka mohla navážat do ostatných, ktorí odpovedajú a dovolia si napísať niečo, čo sa jej nepáči . Keby sa opýtala aspoň niečo vtipné a nie takúto stupiditu 🤦♀️
Ked fuka silny vietor, viac oblec, lebo silny vietor v zime je velmi neprijemny. Pokial dieta chrani kocik, isla by som von. Bez kocika by som isla tiez, ale nie na dlho, len sa prevetrat.
Porovnavat vietor na kanarskych a tu pri terajsich teplotach je viac ako neporovnatelne.
@rebeka7501 tu sa nemoze nikto pytat nic a ked vam tompride stupidne nemrhajte svojim drahym casom a nedristajte tu dakujem dalsi prosim
@rebeka7501 a pa ilo by sa tebe keby ti niekto nadaval domstupidnych otazok?? Akoze sa spametajte zeny uz
🤦♀️

@laurita285 😂😂😂