Môžu byť červené náramky pre bábätká nebezpečné?
Všimla som si to dokonca už aj na úplne maličkých bábätkách že to maju… neviem čo si o tom mysliet, nemôže si tým bábätko nejako ublížiť že si to nešťastne stiahne? Alebo niečo? 😁 maju to aj vaše detičky? Od akeho veku?
@klarissa25 ja mám pocit že veľakrát to ľudia davaju len “pre štýl” 😁 Ale neodsudzujem, zaujima ma len pohľad iných mám…
Nemajú a nikdy ani nemali, neveríme poverám ale dôverujeme Bohu.
A prestrelene usi na mini babatkach nikoho neseru? Ale cervena snurka na ruke je problem....
Podľa mňa je to rovnaké rozhodnutie ako náušnice, retiazky, zlaté náramky... Niekomu sa to páči, niekto tomu verí...
Pred tym nez sa rozhodnes musis vediet co ta snurka znamena
https://christianitas.sk/okultizmus-v-kostoloch...
Ze je to kazdeho vec.
Moje deti to nemali, lebo na to neverime. Ked na to niekto veri, tak nech to ma a hlavne nech sa nezabudne po prichode domov poutierat ocikanou plienkou😉
Myslim si o tom to iste, co o cervenych naramkoch u dospelych, ci cervenych stuzkach na kociku.
Za mna, nosia to len povercivi ludia. Co mi pride zvlastne na nase storocie, ale ked chcu 🤷
Nepáči sa mi to. Neverím tomu a na tak malých deťoch sa mi nepáčia žiadne náramky, náušnice, retiazky... Príde mi to gycove.
My sme to nikdy nemali ani moje deti. Kto nato verí a pomáha mu to na orieknutie je to ok. Každý to má inak. Niekto len preto aby išiel s davom.
Skor co si myslime o rodicoch, co to davaju detom a veria na chobotiny. A mnohi sa este tvaria, ze su veriaci. A pritom je to pre nich hriech.😁
to iste si myslim, co o ocikanych plienkach cez oci, zapalkach do vody a podobnych bludoch... akurat, ze tie snurky su pre niekoho len esteticky a neskodny doplnok
Ze je to uplne hrozne takto uz male deti zapliest do carodejnictva a okultizmu
V r. 2025 a (zatial) v EU?
Myslim si o nich to iste co o krizikoch alebo tych modrych okach 🤐
Neviem, ako často to vymieňajú, ale ak nie denne, tak je to lapač baktérií.
neverim tomu.
Malý mal odkedy sa narodil. Potom sme dali dole lebo menej používal ruku a keď ideme niekam kde je viac ludi davam mu niečo naopak už automaticky. Ja mám na ruke roky. Niektoré dlhšie, najkratší som mala týždeň a sa roztrhol. Kto tomu neverí nech nedáva. Ale my sme v rodine citlivy na mnoho vecí.
Myslím si že veľa matiek dáva šnúrky a stuhy na kočík len preto že sa im to páči a možno ani nevedia o poverach. Musím ale povedať že tieto blbosti som už dosť dlho na babatkach ani kočíkoch nevidela. Asi to už nie je veľmi "in".🙂

Moje dieta to nemalo a nema, neverime na chobotiny