icon

Môžu byť červené náramky pre bábätká nebezpečné?

10. jan 2025

Všimla som si to dokonca už aj na úplne maličkých bábätkách že to maju… neviem čo si o tom mysliet, nemôže si tým bábätko nejako ublížiť že si to nešťastne stiahne? Alebo niečo? 😁 maju to aj vaše detičky? Od akeho veku?

klarissa25
10. jan 2025

Moje dieta to nemalo a nema, neverime na chobotiny

autor
10. jan 2025

@klarissa25 ja mám pocit že veľakrát to ľudia davaju len “pre štýl” 😁 Ale neodsudzujem, zaujima ma len pohľad iných mám…

morusha
10. jan 2025

Nemajú a nikdy ani nemali, neveríme poverám ale dôverujeme Bohu.

zooeynka
10. jan 2025

A prestrelene usi na mini babatkach nikoho neseru? Ale cervena snurka na ruke je problem....

tanyan
10. jan 2025

Podľa mňa je to rovnaké rozhodnutie ako náušnice, retiazky, zlaté náramky... Niekomu sa to páči, niekto tomu verí...

martul
10. jan 2025

@zooeynka a náušince sa dávajú kvôli poverám? Nie.
To sú dve rozdielne veci.

kika845
10. jan 2025

Pred tym nez sa rozhodnes musis vediet co ta snurka znamena
https://christianitas.sk/okultizmus-v-kostoloch...

ivanakal
10. jan 2025

Ze je to kazdeho vec.

dskjhfdlkdjhl
10. jan 2025

Moje deti to nemali, lebo na to neverime. Ked na to niekto veri, tak nech to ma a hlavne nech sa nezabudne po prichode domov poutierat ocikanou plienkou😉

kp7333
10. jan 2025

@martul nausnice su ale ovela nebezpecnejsie - z hladiska infekcie aj rizika natrhnutia ucha pri obliekani. ja som celkovo proti sperkom na najmensich detoch, nevidim na to dovod.

colsami
10. jan 2025

Myslim si o tom to iste, co o cervenych naramkoch u dospelych, ci cervenych stuzkach na kociku.

Za mna, nosia to len povercivi ludia. Co mi pride zvlastne na nase storocie, ale ked chcu 🤷

lucia13022023
10. jan 2025

Nepáči sa mi to. Neverím tomu a na tak malých deťoch sa mi nepáčia žiadne náramky, náušnice, retiazky... Príde mi to gycove.

cukroska
10. jan 2025

My sme to nikdy nemali ani moje deti. Kto nato verí a pomáha mu to na orieknutie je to ok. Každý to má inak. Niekto len preto aby išiel s davom.

stanulienkat
10. jan 2025

Skor co si myslime o rodicoch, co to davaju detom a veria na chobotiny. A mnohi sa este tvaria, ze su veriaci. A pritom je to pre nich hriech.😁

kat_
10. jan 2025

to iste si myslim, co o ocikanych plienkach cez oci, zapalkach do vody a podobnych bludoch... akurat, ze tie snurky su pre niekoho len esteticky a neskodny doplnok

mimi3008
10. jan 2025

Ze je to uplne hrozne takto uz male deti zapliest do carodejnictva a okultizmu

sagitta33
10. jan 2025

V r. 2025 a (zatial) v EU?

gladys_07
10. jan 2025

Myslim si o nich to iste co o krizikoch alebo tych modrych okach 🤐

zuzitko74
10. jan 2025

Neviem, ako často to vymieňajú, ale ak nie denne, tak je to lapač baktérií.

martul
10. jan 2025

@kp7333 čo sa týka nebezpečnosti tak je to na rovnakej úrovni.

balerina2025
10. jan 2025

neverim tomu.

ronie338
11. jan 2025

Malý mal odkedy sa narodil. Potom sme dali dole lebo menej používal ruku a keď ideme niekam kde je viac ludi davam mu niečo naopak už automaticky. Ja mám na ruke roky. Niektoré dlhšie, najkratší som mala týždeň a sa roztrhol. Kto tomu neverí nech nedáva. Ale my sme v rodine citlivy na mnoho vecí.

evaachesa
11. jan 2025

Myslím si že veľa matiek dáva šnúrky a stuhy na kočík len preto že sa im to páči a možno ani nevedia o poverach. Musím ale povedať že tieto blbosti som už dosť dlho na babatkach ani kočíkoch nevidela. Asi to už nie je veľmi "in".🙂