Nakričali by ste na cudzie dieťa?
Sme na pohotovosti s podozrením na zranenie chrbtice. Na detskom ihrisku do syna na preliezke sotilo staršie dieťa a malý dosť nešťastne spadol a v chrbtici to riadne chruplo. Hneď na to som konfrontovala chlapca. Ma 9 rokov a klamal mi do očí,že nič neurobil, pričom som ho videla.Jeho mama tiež vraj nič nevidela, takze ten faganisko ešte robil klamarku zo mňa. Nekricala som, len som mu vysvetľovala, ze toto sa nerobi a jeho matka ho ešte obhajovala, že vraj je ešte maly a nechcel.Ako na toto reagovat? Moj mi plakal ako tur, tak sme hned sli na pohotovost a momentálne cakame, ale ja som hrozne frustrovana. Do kolkych rokov sa da akceptovat nevedomie dietata, ze moze niekomu ublizit? Moj syn ma totiz 4 roky a uz vie, ze sa na preliezke deti nestrkaju. S mamickou sa pozname, celkom si aj rozumieme, ale z tejto situacie som naozaj vyvedena z miery. Jej reakcia bola, ze jej mam napisat, ked prideme z pohotovosti a nic viac.Asi som sa chcela len vyrozpravat.
Ja som tiež na kričala na decko, ktore otec nezvladal na ihrisku a to všetkým deťom robilo zle, az prišlo k mojej a celou silou jej buchol do brucha pestou...A starý sa hneď s nim pokoval domov. Za toto môžu len a len rodicia. A hlavne tvoja super kamarátka... Ktorá to nevidela. Toto musí ten chlapec robiť bežné.

@autorka ako ste dopadli? Dufam, ze syncek je v poriadku