Náročný 19 mesačný syn
Máme 19 mesačného syna, ktorý je od narodenia problémovejsi (uspavanie, spánok atď). V noci sa častokrát budí, papa 1-2x UM, večer je niekedy ťažké ho uspat. Ale čo má trápi najviac sú jeho záchvaty zlosti a vzdoru. Častokrát sa zobudí (vonku v kočíku alebo doma) a je veľmi nervózny, hadze sa o zem a vrieska. Ani nevieme preco. Keď mu ponúkneme jesť obed, naštve ho to ešte viac. A keď ponúkame piť, dá si len glg,dva a koniec. Ďalšia vec, čo sa týka jedenia, hlavne teda obeda, nedokáže jesť s nami pri stole, nikdy nevedel obsediet len tak, v svojej detskej stoličke tiež zúril, až sme prišli na to, že keď zapneme mobil/tv tak tam aspoň vie vydržať a jesť. Keď nezapneme Tv, nedokáže sa najesť, musím ho naháňať s jedlom alebo je proste nervózny a hladny. Nedokážem sa zbaviť tohto zlozvyku s Tv, nemám na to už ani energiu. Na návštevách u rodiny musíme tiež niečo pustiť, inak nič z obedu nezje, vzdali to aj oni keď ho videli a zažili. Taktiež čo mu zakážeme, to schválne robí a dokáže byť poriadne neznesiteľný. Máte niektorá skúsenosti s takýmto dietatom? Dá sa niekedy tá TV oducit? Ani sám papať lyžičkou nechce, dá si iba to čo miluje, a to ovocie. A nočník , to nehrozi. Máte nejaké typy, rady ako to prežiť? 😁 Čo spraviť inak? Bojíme sa čo z neho vyrastie 😁 Ďakujem
@mia2906 Skus ten hnev eliminovať napriklad, ze ho proste zastavis a das si ho do náručia. Mozno len nevie co ma robit so svojim pocitom.

@mia2906 ja by som ho zbila az by sa posral 🤦♀️