Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik
Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?
@linuska1
Dobrý deň, bola by ste taká láskavá a viete mi poslať knihy Návod na prežitie pre bejby v pdf do mailu?
lucia.medvedzova@gmail.com
vrelá vďaka
Lucia
Poprosim , ak niekto uz ziskal knihu " Navod na prezitie pre bejby pdf " poslite mi na mail: martina.rysava@gmail.com
dakujeeeeem🙂)
Dobry vecer, ak miekto ma v pdf knihu navod na prezitie pre bejby poprosim poslat na maul: mala4@centrum.sk
Daaaakujemm krassneee nejakej zlatej dusi
Ahojte, ak má niekto návod na prežitie pre bejby Pdf pošle aj mne? Moc prosím...ďakujem veľmi krásne 🙂
@linuska1 mozem aj ja poprosit tu knihu? moj mail katarina.vargova88@gmail.com. vopred dakujem
Ahojte, mne dobre posluzila, mam tuto dvojknihu na predaj, kto ma zaujem, piste IP. 🙂
@linuska1 Boli by ste taka zlata a poslali tie knihy aj mne na mail VeronikaPeriova@gmail.com. Krasne dakujem. 🙂
ahojte.....nasiel sa niekto, kto to ma v pdf, alebo v inej elektronickej forme??............veľmi pekne prosím o zaslanie.......majahrabka@gmail.com...............velka VDAKA
@linuska1 mozem aj ja poprosit? (m.banasova@gmail.com) ak by ste boli taka ochotna, ak nie, pochopim, vidim, ze sa to tu az moc rozsirilo... 🙂 dakujem
aj ja chcem mate niekto chcem na navod na prezitie pre bejby tu druhu mam 🙂 má niekto v pdf ?
Ahojte baby ! Ak by sa niekomu podarilo zohnať v pdf formáte knižku od Bukovského " Návod na prežitie bejby" a bola by ochotná mi to preposlať na mail: heureka307@gmail.com , veľmi by som jej poďakovala. Tú druhú knižku od Bukovského už mám v pdf formáte " Hneď to bude anjelik ", ak by niektorá z vás chcela, napíšte mi na horeuvedený mail...
ahojte velmi Vas prosim poslal by aj mne niekto obe knizky v pdf?? pripadne odkupim ak uz tie knihy niekto nepotrebuje. Moj mail fitness.bodyshape@gmail.com
@marcy30 ahoj este máš v ponuke tu dvojknihu od Bukovského???
Dobry den, aj ja by som poprosila knihu. dakujem
@matamarkus ahoj, ano, este ju mam.
@marcy30 a co by to stalo ?? 🙂))
Ahojte, link na knihu: Bukovský " Hneď to bude anjelik" v pdf formáte
http://www.ulozto.sk/xaV4Z1tg/bukovsky-hned-to-...
Postup: ( pôjde to pomalšie, ale bude to 🙂 )
1. Stiahnuť
2. Obmedzené sťahovanie
3. do kolónky si opíšeš kód
4. Stiahnuť
5. Uložiť súbor do PC
Ahojte,
poprosím Vás poslať mi knihu " Návod na prežitie pre bejby" na e-mail :grossria@gmail.com.
Velmi pekne Vám vopred ďakujem.
Ivana

Ahojte,chcela by som vas niektoru poprosit aj ja o zaslanie návodu na prežitie pre bejby v pdf...moc moc prosiiiiiiim ...