icon

Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik

magdalenka1302
9. jan 2012

Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?

allys
4. máj 2014

Ahojte,chcela by som vas niektoru poprosit aj ja o zaslanie návodu na prežitie pre bejby v pdf...moc moc prosiiiiiiim ...

lovetoken
6. máj 2014

ahoj, ak by som mohla poprosiť o pdf navod na prežitie pre bejby na love-token@azet.sk
Ďakujem 😉

kursalka
9. máj 2014

@linuska1
Dobrý deň, bola by ste taká láskavá a viete mi poslať knihy Návod na prežitie pre bejby v pdf do mailu?
lucia.medvedzova@gmail.com
vrelá vďaka
Lucia

osyrys
13. máj 2014

@linuska1 ahoj mozem aj ja poprosit o zaslanie? dakujem 😉

linuska1
16. máj 2014

@osyrys 😉

mata99999
28. máj 2014

Poprosim , ak niekto uz ziskal knihu " Navod na prezitie pre bejby pdf " poslite mi na mail: martina.rysava@gmail.com

dakujeeeeem🙂)

dagaa
22. jún 2014

@linuska1 ahoj, mozem aj ja poprosit o zaslanie pdf navod na prezitie pre bejby, ak si najdes cas, poslem ti hned moj mail, dik 🙂

kvet4
1. júl 2014

Dobry vecer, ak miekto ma v pdf knihu navod na prezitie pre bejby poprosim poslat na maul: mala4@centrum.sk
Daaaakujemm krassneee nejakej zlatej dusi

michala2681
8. júl 2014

Ahojte, ak má niekto návod na prežitie pre bejby Pdf pošle aj mne? Moc prosím...ďakujem veľmi krásne 🙂

babouka23
4. sep 2014

@linuska1 citala som ye mate v pdf knihu od bukovskeho navod na prezitie mohi by ste mi poslat barborkavaryova@gmail.com

smarti
15. sep 2014

@linuska1 môžem poprosiť o knihu Návod na prežitie + tú druhú na mail? suchovci@azet.sk
Ďakujem.

katuska1988611
16. sep 2014

@linuska1 mozem aj ja poprosit tu knihu? moj mail katarina.vargova88@gmail.com. vopred dakujem

alacko888
17. sep 2014

tiež by som poprosila zaslať na mail ALacko888@gmail.com Ďakujem.

atafrog
3. okt 2014

Ahoj, katuska1988611, mozem poprosit aj ja knihu: Navod na prezitie pre bejby? Dakujem. atafrog@gmail.com

marcy30
3. okt 2014

Ahojte, mne dobre posluzila, mam tuto dvojknihu na predaj, kto ma zaujem, piste IP. 🙂

maximouse
13. okt 2014

@linuska1 Boli by ste taka zlata a poslali tie knihy aj mne na mail VeronikaPeriova@gmail.com. Krasne dakujem. 🙂

mary9997
17. okt 2014

ahojte.....nasiel sa niekto, kto to ma v pdf, alebo v inej elektronickej forme??............veľmi pekne prosím o zaslanie.......majahrabka@gmail.com...............velka VDAKA

miriambbb
19. okt 2014

@linuska1 mozem aj ja poprosit? (m.banasova@gmail.com) ak by ste boli taka ochotna, ak nie, pochopim, vidim, ze sa to tu az moc rozsirilo... 🙂 dakujem

inngrid
25. okt 2014

aj ja chcem mate niekto chcem na navod na prezitie pre bejby tu druhu mam 🙂 má niekto v pdf ?

12barbara
18. nov 2014

Aj ja by som mooooc prosila poslat tieto knizky v pdf na mail senses2@azet.sk 🙂 dakujem

iveta98
14. dec 2014

Rada by som tiež poprosila o poslanie pdf na svoradovaivet@gmail.com ďakujem 🙂

beba007
27. dec 2014

Ahojte baby ! Ak by sa niekomu podarilo zohnať v pdf formáte knižku od Bukovského " Návod na prežitie bejby" a bola by ochotná mi to preposlať na mail: heureka307@gmail.com , veľmi by som jej poďakovala. Tú druhú knižku od Bukovského už mám v pdf formáte " Hneď to bude anjelik ", ak by niektorá z vás chcela, napíšte mi na horeuvedený mail...

matamarkus
29. dec 2014

ahojte velmi Vas prosim poslal by aj mne niekto obe knizky v pdf?? pripadne odkupim ak uz tie knihy niekto nepotrebuje. Moj mail fitness.bodyshape@gmail.com

matamarkus
29. dec 2014

@marcy30 ahoj este máš v ponuke tu dvojknihu od Bukovského???

sarinka91
29. dec 2014

Dobry den, aj ja by som poprosila knihu. dakujem

marcy30
29. dec 2014

@matamarkus ahoj, ano, este ju mam.

matamarkus
29. dec 2014

@marcy30 a co by to stalo ?? 🙂))

rebelka2014
4. jan 2015

@linuska1 Ahoj, mohla by si mi prosím poslať tú knihu " Návod na prežitie pre bejby" .. na manddarinka@gmail.com ? ..ďakujem 🙂

beba007
5. jan 2015

Ahojte, link na knihu: Bukovský " Hneď to bude anjelik" v pdf formáte
http://www.ulozto.sk/xaV4Z1tg/bukovsky-hned-to-...

Postup: ( pôjde to pomalšie, ale bude to 🙂 )

1. Stiahnuť
2. Obmedzené sťahovanie
3. do kolónky si opíšeš kód
4. Stiahnuť
5. Uložiť súbor do PC

leiva
6. jan 2015

Ahojte,

poprosím Vás poslať mi knihu " Návod na prežitie pre bejby" na e-mail :grossria@gmail.com.

Velmi pekne Vám vopred ďakujem.

Ivana