Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik
Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?
Na moju obranu, nie nahodou som knizky nasla na ulozto.sk a nie kazda mamina na materskej ma 30€ na kupu kniziek,kedze bolo v case ked som ju zhanala dostat len sadu. Ale aj tak som ju kupila,kedze sa mi nekcelo kvoli kazdemu receptu kukat do pc. A napriklad kniha vegetarianske dieta sa uz nepredava a tam je. Pekny dnik pri citani
Ahojte, ak možem aj ja by som poprosila o poslanie knihy návod na prezitie pre bejby na ivana.ileckova@inmail.sk, velka vdaka...
ahojte žienky, tiež by mi Návod na prežitie bejby pomohol, ak daktorá máte prosím pošlite aj mne m.mihalova@azet.sk Vopred veľmi pekne ďakujem 🙂
ahojte ešte raz žienky, tak náhodou som narazila na pdf Návod na prežitie bejby - http://datoid.sk/mSF9MN/igor-bukovsky-navod-na-... treba sa zaregistovať.
Ahojte ak by som vás mohla poprosiť tiež by som mala záujem O pdf na I.brissova@gmail.com
diky moc
@cailinevelyn bohužiaľ súbor bol zmazany
@camelco teraz som skusala, mne to ide stiahnut. pouzivam Google chrome
@cailinevelyn a vedela by si mi to prosim poslat? poslala by som ti mail.. dakujem!
@emma_932 ahoj, samozrejme, poslem to cez uschovnu.cz, mail prosim do IP 🙂 eva
@cailinevelyn Prosím ťa, hľadala som A nikde som knižku nenašla. Bola by si taká ochotná A preposlala knižku aj mne. Bola by som veľmi rada
@cailinevelyn možem poprosiť aj ja?
@yvaine ahoj, viem poslat cez uschovnu, tam ziadaju mail, mozem poprosit do IP? 🙂
nepredavate niektora tu knizku original aj s tym hned to bude anjelik?
zdravím a niekde v pdf ste nenatrafili aj navod na prežitie pre ženy ja zatial som nikde nenašla? dakujem vopred 😉
@cailinevelyn prosím, možem poprosiť o knižku "hned to bude anjelik" v pdf aj ja? Ďakujem.
@cailinevelyn ahoj, mohla by som prosím poprosiť o pdf verziu navod na prezitie pre bejby a hned to bude anjelik? na nete neviem najst...dakujem, mail by som poslala do IP 🙂
Damy predavam obidve za 15e, kuk do mojho bazarika.
@babatko2012 @mima1311 ahojte baby prosim máte este v PDF formáte knihu od Bukovskeho hned to bude anjelik a návod na prežitie pre baby? Vedeli by ste mi to prosim poslať cez skype? Dakujem
O čom je ťa kniha?
Baby prosim máte niekto v PDF tieto knižky viete mi ich prosim poslať na mail alebo cez skype?prosim dakujem

Ahojte aj ja by som bola vdacna ak by mi niekto poslal v pdf navod na prezitie bejby. dakujem