icon

Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik

magdalenka1302
9. jan 2012

Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?

zuzana866
10. jan 2015

Ahojte aj ja by som bola vdacna ak by mi niekto poslal v pdf navod na prezitie bejby. dakujem

zvedavamt
11. jan 2015

Na moju obranu, nie nahodou som knizky nasla na ulozto.sk a nie kazda mamina na materskej ma 30€ na kupu kniziek,kedze bolo v case ked som ju zhanala dostat len sadu. Ale aj tak som ju kupila,kedze sa mi nekcelo kvoli kazdemu receptu kukat do pc. A napriklad kniha vegetarianske dieta sa uz nepredava a tam je. Pekny dnik pri citani

ivusasa
19. feb 2015

Ahojte, ak možem aj ja by som poprosila o poslanie knihy návod na prezitie pre bejby na ivana.ileckova@inmail.sk, velka vdaka...

emma_932
23. mar 2015

@zvedavamt
@ivusasa ahojte dievcata, ak mate knizku navod na prezitie pre bejby, poslite mi ju prosiiiim.. uz sa to neda stiahnut. mail poslem do IP. dakujem!!!!

mirkamih
27. mar 2015

ahojte žienky, tiež by mi Návod na prežitie bejby pomohol, ak daktorá máte prosím pošlite aj mne m.mihalova@azet.sk Vopred veľmi pekne ďakujem 🙂

mirkamih
27. mar 2015

ahojte ešte raz žienky, tak náhodou som narazila na pdf Návod na prežitie bejby - http://datoid.sk/mSF9MN/igor-bukovsky-navod-na-... treba sa zaregistovať.

ivetuska3
22. máj 2015

Ahojte ak by som vás mohla poprosiť tiež by som mala záujem O pdf na I.brissova@gmail.com
diky moc

camelco
23. máj 2015

@cailinevelyn bohužiaľ súbor bol zmazany

cailinevelyn
23. máj 2015

@camelco teraz som skusala, mne to ide stiahnut. pouzivam Google chrome

emma_932
23. máj 2015

@cailinevelyn a vedela by si mi to prosim poslat? poslala by som ti mail.. dakujem!

cailinevelyn
24. máj 2015

@emma_932 ahoj, samozrejme, poslem to cez uschovnu.cz, mail prosim do IP 🙂 eva

mucuinka
27. máj 2015

@cailinevelyn Prosím ťa, hľadala som A nikde som knižku nenašla. Bola by si taká ochotná A preposlala knižku aj mne. Bola by som veľmi rada

yvaine
5. júl 2015

@cailinevelyn možem poprosiť aj ja?

cailinevelyn
6. júl 2015

@yvaine ahoj, viem poslat cez uschovnu, tam ziadaju mail, mozem poprosit do IP? 🙂

ladyblcha
15. júl 2015

nepredavate niektora tu knizku original aj s tym hned to bude anjelik?

sunnybaby15
Odpoveď bola odstránená
mimkad
27. sep 2015

@nibocka prosim mate ju v pdf?dala by sa poslat dalej?

nibocka
28. sep 2015

@mimkad rada by som ale nedostali sacto ku mne

andreina27
8. okt 2015

zdravím a niekde v pdf ste nenatrafili aj navod na prežitie pre ženy ja zatial som nikde nenašla? dakujem vopred 😉

lenus1980
28. okt 2015

@cailinevelyn prosím, možem poprosiť o knižku "hned to bude anjelik" v pdf aj ja? Ďakujem.

luciy
29. okt 2015

@cailinevelyn ahoj, mohla by som prosím poprosiť o pdf verziu navod na prezitie pre bejby a hned to bude anjelik? na nete neviem najst...dakujem, mail by som poslala do IP 🙂

zuzujan
31. okt 2015

@ladyblcha ja predavam original, mam to v super stave minimalne pouzite 😉

ladyblcha
31. okt 2015

@zuzujan uz mam, dakujem. dostala som na sviatok 🙂

mikubo
29. nov 2015

Damy predavam obidve za 15e, kuk do mojho bazarika.

majulik6
29. nov 2015

@babatko2012 @mima1311 ahojte baby prosim máte este v PDF formáte knihu od Bukovskeho hned to bude anjelik a návod na prežitie pre baby? Vedeli by ste mi to prosim poslať cez skype? Dakujem

jolly84
29. nov 2015

O čom je ťa kniha?

majulik6
29. nov 2015

Baby prosim máte niekto v PDF tieto knižky viete mi ich prosim poslať na mail alebo cez skype?prosim dakujem

mima1311
29. nov 2015

@majulik6 nie , uz nemam

majulik6
29. nov 2015

@mima1311 dakujem za odpoveď 🙂