Očkovanie a zmena správania dieťaťa.
Ahojte,rada by som sa spytala ci ma niektora mamina skusenost,ze po prvom ockovani sa jej dietatko uplne zmenilo.nasa mala sa z usmievaveho prosperujuceho drobca ktore pekne spinka zmenila na neutisitelny uzlik nervov,prestala papat,v noci spavala kedysi aj do 5 rana vkuse a cez den sa pekne zahrala,aj v kociku povozila,pospinkala.teraz nonstop hore aj v noci aj cez den,doslova odpadava od unavy,ale ani za boha zaspinkat,ak uz tak s obrovskym krikom zaspi na max 30 minut,a s krikom sa zobudi,na vsetko reaguje s placom,stolica riedla zelena smradlava,papa malinko.uz som zufala,vsetci sme vycerpani,ale hlavne aj na malej vidim ze jej neni dobre. Tento stav trva od ockovania presne 2 tyzdne a stale sa to zhorsuje.
Stretol sa s tym niekto?zlepsi sa to?ako postupovat?zajtra idem na konzultaciu k pediatricke.
Tie mamicky,ktore sa s tym nestretli a chceli by ma hejtovat ze to zvalujem na ockovanie,sa prosim zdrzte komentarov, som za ockovanie ale uz som zufala.
Dakujem pekne
@simona92101 ahoj ako dlho vám trvalo toto obdobie?
Dobrý deň. Stará téma ale ako sa má mala? Upravilo sa to časom?
@fiafia my sme tretí deň a dnes už sa smejkal krasne
Zdravim. Chcem pridat svoj postreh. Moj syn bol ockovany min tyzden v utorok hexa+prevenar. Spaval v noci krasne budil sa cca 2x za noc. V sobotu bol dost nekludny a umrncany cely den. Ziadna teplota ani opuch. podvecer mu 2x po sebe vyvratilo oci hore do strany a par sekund nereagoval. Potom sa razom vratil do normalu a pokracoval v normalnom spravani. Zlakla som sa ci to nie je ranny prejav epilepsie. Zajtra ideme na neuro vysetrenie. Nasa pediatricka je na dovolenke ked pride chcem to s nou vsetko prekonzultovat. Ma niekto podobny zazitok? Rodila som akutnou sekciou kratko po porode ho kratucko ozivovali ale hned sa chytil. Aj preto sme sledovany na neuro. A to spanie v noci, maly sa aj predtym budil bez placu len mrnkal a zvykol sa hadzat ked nevedel zaspat. To hadzanie a krutenie hlavickou zo strany na stranu ostalo aj teraz. Ale to ze je teraz hore kazde 2 hodiny je velmi narocne a chtiac nechtiac si to spajam s ockovanim. Niesom pritom anti vaxerka. Citala som ze niektorym detom to po ockovani trvalo aj tyzdne kym sa to opat ustalilo a znova kludnejsie spali. Plus ano ma 3 mesiace viac si vsetko vsima a vnima podnety. Len ako mama prvorodicka sa o neho standarne bojim aby sa mu nieco nespustilo a nezastavilo vyvin. Ten ma zatial pekny a normalny. Znamych v okoli sa pytam ci ich deti mali nejake nestandarnde reakcie po ockovani ale vacsinou ani nie takehoto typu. Preto asi len zhanam nejake uistenie, ze si niecim podobnym niekto presiel a v zavere to bolo ok. Je tu taky niekto pls?
@simona92101 skus aj fyzoteraoeutku vyhkadat kolko ma mesiaciv mala?
@simona92101 inak ono mohla chytit aj nieco crevne virozu alebo co a moze to suvisiet jedno s drugym aj
@ktochytavzite ahoj,je to stara diskusia,dcerka uz ma 2 roky.bolo to sposobene intoleranciou laktozy,dcerka mala velke bolesti.
@lucylka25 dobrý deň aj u nás po očkovaní nastal regress mám pocit ako keby dieťa je úplne ako bolo môžem napísať správu ? 🙂 ďakujem
@di_dominika kľudne napíšte. Ideálne by bolo dietatko vyšetriť a nastaviť mu liečbu a detox promo na mieru. Kľudne napíšte do správy a poskytnem viac info.

@sonik2013 baby, aj ste skúšali tie kvapky? Zabrali.. Dakujem