Odber krvi bábätku

marlenkac
13. jún 2018

Mamicky prosim mam na vas otazku.mam 15 mesacnu dcerku.v pondelok sme boli na 15 mesacnom ockovani.doktor povedal ze dalsie ockovanie je v 5 roku.to akoze dovtedy s malou nepojdem k lekarovi?zda sa mi to divne.uz nebudeme chodit na poradne?a este som chcela vediet ci vasim detickam brali aspon raz krv na poradni.nam nie.chcela som dat malej zobrat krv kvoli tomu ze nepribera a doktor ze netreba.

ave17
13. jún 2018

Poradňa je ešte v troch rokoch,ale určite mala bude aj chorá,takže k doktorke určite pôjdete🙂 Krv nebrali,kým nie je dôvod,na čo aj,ale ak sa ti mala nezdá,ziadaj o tie odbery..

pribinak
13. jún 2018

Neboj, začnete chodit do MS a ta zariadi, ze sa urcite u doktora ukážete🤨
Niektori doktori este robia poradnu v 3 rokoch.
Krv nam nebrali

jankaga
13. jún 2018

Nam krv brali, dost casto... Ale koli tomu, ze maly je nedonoseny. Predcasniatka sa viac kontroluju ako donosene deti

zabina27
13. jún 2018

To by bol ideál, keby si do 5 rokov nešla k lekárovi 😉 my sme mali prehliadku v 2 rokoch, niekto má v 3 rokoch, neviem, podla čoho to lekári majú... Krv tiež preventívne nebrali, ale zase naša zobrala, ak som chcela napr hladinu železa (malý bol trochu viac unavený), asi záleží od lekára, či uzná, že by bolo treba, resp ci je to ozaj dôležité nervovat sa s krpcom pri odbere

pininka
14. jún 2018

Nam brali krv pred prvym ockovanim aby zistili ci vobec mozu ockovat co som dost kvitovala. Urcite sa k lekarovi dostanes kedze predpokladam ze dieta pojde do skolky, takze urcite obcas nejaka ta choroba pride. A na tri roky sa chodi tiez. Tak sa zistuje aj zrak a pod veci.

zuzik307
14. jún 2018

Od ockovania mas pokoj do 5-tich rokov, najblizsia "poradna" je na 2 roky...ja som aj celkom rada, ze to mame za sebou, krv nikdy nebrali...

babi81
14. jún 2018

@marlenkac my sme boli v poradni ak v 2rokoch a najblizsie je poradna v 3r.krv nam brali raz na poradni