icon

Odsudzoval vás niekto, že ako vychovávate svoje dieťa?

denaalubos
22. nov 2012

Stalo sa aj vam, ze ste ziadali odpoved na svoju otazku alebo potrebovali pomoct, poradit, a miesto toho sa vam dostalo len kritiky, osocavania a niekedy az urazania??
Je to nechutne a je mi zle zo "super mamiciek", ktore svoje deti ucia podla kniziek, a ony robia v setko najlepsie. Na vsetko maju spravnu odpoved a ine odsudzuju lebo, ony maju na veci ine nazory a hlavne je to ze tie ich su spravne, A vsetky ostatne mamy su nanic a tyraju svoje deti, priklad tym, ze ich denne daju na par minut do choditka. A ak nemas rovnaky nazor, tak sa bude do danej diskusie stale a stale zapajat a vtierat az dotycnym z toho ostane zle a uz nedokazu na ten odpor odpovedat .... Je to trapne a ponizujuce. Prosim nech sa sem zapoja len tie ktore, sa uz s tymto stretli tu na MK. A tie ostatne prosim, nech sa nezapajaju. 😔

ladyka8
22. nov 2012

@aliza lenže tým pádom , budem sa opakovať, táto stránka nemá zmysel a stráca svoj účel! MODRY KONIK -STRANKA PRE MAMIčKY, BUDúCE MAMIčKY, SNAžILKY.... houby.... mne to príde že táto stránka je pre "matky ktoré nemajú nikdy nič iné na robote len tu vysedávať a sledovať, kedy a kde sa objaví nejaká hlúpa neskúsená HUS mamička do ktorej môže rýpať a vyžívať sa v tom

denaalubos
autor
22. nov 2012

a Lianka uz ma vola... 😀 cauteee

evuska32
22. nov 2012

@clarissa
@denaalubos
@jasmika
a všetkým ostatným

denaalubos
autor
22. nov 2012

ja neviem ale co mam urobit

denaalubos
autor
22. nov 2012

To nepatrilo sem

ladyka8
22. nov 2012

@clarissa presne si to vystihla. som toho istého názoru. 🙂

ladyka8
22. nov 2012
ladyka8
22. nov 2012

@ladyka8 ja som tiež toho názoru, že ak by sme mali deti vychovávať podľa knižiek, internetu a najmodernejších trendov a štatistík, tak by sme svoje deti mali asi zavrieť do karantény 🙂 🙂 🙂

ladyka8
22. nov 2012

@clarissa ja som tiež toho názoru, že ak by sme mali deti vychovávať podľa knižiek, internetu a najmodernejších trendov a štatistík, tak by sme svoje deti mali asi zavrieť do karantény

clarissa
22. nov 2012

@ladyka8 ani ja nechapem co teraz?mam niekoho prosit ci by ma neprijal do skupiny ci ako? 😅 ved nazov tejto temy je iny aj zakladatelka je ina,tak potom?zeeny nedajme sa,stojme si za svojim 😅 😉

ladyka8
22. nov 2012

@clarissa pozvánku nám musí poslať zakladateľka témy 🙂 🙂

clarissa
22. nov 2012

@ladyka8 ja som za to aby sme ostali v tejto 😅

ladyka8
22. nov 2012

@clarissa mne to je jedno len nech sem nepríde žiadna supermama rýpať do nás 🙂 jak nám tu je bez nich fajne :D :D :D

denaalubos
autor
22. nov 2012

Pisme si tieto maminy aj nadalej ale v sukromke zalozila ju @luna22 neviem ako to funguje ale skuste jej napisat nech vie koho ma popridavat,ziadne vtieranie,len sa presuneme tam. Ale inak ja som pisala adminovy nech mi tuto temu izamkne,tak aby neboli sme na dvojmo....hm???

clarissa
22. nov 2012

@ladyka8 ved toto....to je hlavne a podstatne 😉

cawes
22. nov 2012

@denaalubos neviem ale kam utiekla

denaalubos
autor
22. nov 2012

@evuska32 ved pise ze tema neexistuje..tak nechapem¿

evuska32
22. nov 2012

@denaalubos no neviem, ja som tam člen (má teda 85 členov) a mňa tam bezproblémov pustí...ale asi ti to musí sprístupniť zakladateľka 😖 tým som chcela povedať iba, že podobná téma už existuje....

zdenkam
22. nov 2012

rypajuce mamicky mam na haku a radim ignorovat......zivot ma svoje starosti a nie aby sme sa trapili nazorom niekoho kto nam je totalne cudzi, pripadne sa hra na to ze ma patent na mudrost. Tuto teoriu som uplatila aj vo vlastnom zivote co sa "chytrych" ludi okolo mna tyka. Myslim takych, ktory nie su priatelka ci kamarati a maju v umysle viac skodit, nez pomoct. Proste treba to mat na haku. Bum a basta, nech su mudre na svojom poli. Moje deti su moja vychova a ziadna brozurka, tabulka ci mudra teta od vedla mi do toho kafrat nebudu. Necham si poradit od ludi, ktorych nazor si vazim a respektujem.

clarissa
22. nov 2012

@zdenkam my sa predsa netrapime,my sa chceme len vyjadrit bez toho aby nas nejaka mudrlantka presviedcala o opaku 😉

denaalubos
autor
22. nov 2012

@evuska32 Zdá sa, že stránka neexistuje.
Skús nejakú inú, máme ich tu dosť.

Choď na www.modrykonik.sk

toto mi vyhadzuje, ale v pooho, sak mi budeme mat svoju 😉

evuska32
22. nov 2012

@denaalubos no veď nič, nakoniec čím viac obyčajných mamičiek tým lepšie 🙂 a je jedno, v ktoľkých skupinách budeme 😉

clarissa
22. nov 2012

@denaalubos neviem ci to nepise ze "neexistuje" preto,ze niesme clenkami 😒

cawes
22. nov 2012

@denaalubos vies to len ty tak vidis lebo nie si super mamicka

evuska32
22. nov 2012

@clarissa myslím si, že to môže byť dôvod 😉 viem, že vtedy nás tam zakladateľka musela pozvať 🙂

denaalubos
autor
22. nov 2012

viete co som zmätena, ze kde vlastme ostavame, mohol by admin tuto zamknut a nech tu ostaneme tak ako sme ...ale je toho uz na mna moc, pokrocila hodina, tak uz naoyaj idem...tak zajtra cez mobil narychlo pridem pozret, ze ako sa dohodneme nakonec 😉 dobruuu

cawes
22. nov 2012

@denaalubos mne je to jedno len mi dajte vediet kde sme a co a ako

slavik79
22. nov 2012

ahojte mamicky, no ja si myslim ze netreba hned utekat do sukromky, prave z toho dovodu ze sa akoze bojime verejne pytat na to co nas trapi a co potrebujeme vediet? ved nech si to prave preto citaju aj tie supermatky a nech ich aj roztrhne od zlosti :D ja som sa tu zaregistrovala len pred par mesiacmi, pretoze som otehotnela v zahranici a okrem priatela tu nemam nikoho, tak som privitila moznost vyhladat tu odpoved na hocico, aj nejaku prkotinu ci hlupost, ktora ma trapila..a najcastejsie co som sa docitala, bolo: tato tema tu uz bola pred 5 rokmi, naco zakladas novu? ....ved si najprv zisti ci tu otazku uz niekto dal.....boze, to co je za otazku.....toto je strasne hlupa otazka....aka si matka?...chudak tvoje dieta...atd do nekonecna....najlepsia diskusia co som tu citala, bolo nieco s prebalovanim v noci, tak toto si musite precitat, ked mate nizky tlak, urcite vam to pomoze :D :D :D a mimochodm, toto pre mna nie su supermatky, su to len zeny, ktore vo svojej osamelosti nemaju inu moznost, len pisat a pisat a pisat, pretoze nazyvat supermatkou niekoho, kto napriklad za 5 rokov pridal 16 tisic prispevkov je urazkou pre nas ostatne normalne zeny, ktore si tu chodia pre radu.. pekny vecer vsetkym 🙂

dendy1
22. nov 2012

@barborkam no tie supermatky možno existujú len tu na "obrazovke" MK. Väčšinou sa tu mamicky osobne poznaju len s pár dalšími a ostatné kamošky nikdy nestretli. Kto vie ako je to u nich naozaj ? Len oni samé. A papier, aj fórum na nete znesie toho dosť. Tak netreba brat všetky také prispevky a prispievatelky až tak vážne.
Tiež by som mohla napisat, že mám vsetko od domu, zahrady, dietata, vztahu, financii, vzhľadu a psychiky v 100% stave, pridat pár naleštených fotiek a potom by som sa kochala pochvalnymi reakciami. Akurat mi uniká pointa - čo by som z toho mala 😀 ked by som sa kukla do zrkadla a okolo seba a realita by bola iná.

cawes
22. nov 2012

@slavik79 som si precitala tu temu o nocnom prebalovani no hroza ako ju tam davaju dole, fakt sa na nic nepytat