icon

Prechádzky v škaredom počasí

alexinka33
11. okt 2017

Ahojte neviem či možem písať do tento kategórie ale zaujíma ma či chodíte von z babatkami aj ked prší

lianka123
11. okt 2017

@alexinka33 jasne. Aj ked bolo minus 10. Maly ma teraz super imunitu

janulienkaaaaa
11. okt 2017

my mame este iba 3 tyzdne, tak teraz velmi nechodim...ale cez vikend sa uz chystam, ze vyrazime niekam von

jankaga
11. okt 2017

Aj ja som chodila do - 5, aj ked prsalo, snezilo bolo to jedno. Tetaz tiez chodim, ked vyslovene neleje

spoony
11. okt 2017

Moje deti sú obidve narodené v januári a chodila som s nimi von od dvoch týždňov von v každom počasí a aj v mraze ( veď keby sme čakali na pekné a teplé počasie tak prvé 4 mesiace by nešli von). A nenechalo to na nich žiadne následky a ani neboli chorý.

alexinka33
autor
11. okt 2017

No mne sa práveže teraz nechce chodiť ale dávam ho aspoň na balkón a mraz mi nevadí

tyelde
11. okt 2017

Áno. Aj do veľkých mrazov, aj do dažďa, len sa treba poriadne obliecť

sense
11. okt 2017

My sme chodili vzdy vynimka ked vonku "traktory" padali rozumej ozaj lejak ze nebolo vidiet s vetriskom a denne spanky zasadne vonku.v kociku aj v zime....

pribinak
11. okt 2017

Chodila aj ked pršalo, snažilo, mrzlo.

Vies ako sa hovori, neexistuje zle pocasie, iba zle oblečená matka

sense
11. okt 2017

@pribinak presne vzdy je to skor o tom ze sa dospelym nechce , malym detom je to jedno...

silverrko
11. okt 2017

za kazdeho pocasia s babetkom 100pro pre imunitu.

yanni
11. okt 2017

Stale. Aj pri minus 20. Ano, mali sme aj minus 20. Aj ked prsalo (samozrejme, ked furiky padali, tak nie. Ale kolkokrat do roka je takyto dazd?). No a pred tyzdnom sme neboli von dva dni, lebo bola taka vichrica, ze nas skoro odfuklo. Ale copana si nedala povedat a bola v zahrade a stale ju to "tahalO" do jednej strany. Tak to potom vzdala hihi

katulienkax
11. okt 2017

Sranda ze tu mamičky píšu ako chodia za každého počasia ale kedže ja som po starsiu dcéru chodievala do skolky s mladšou aj ked bolo škaredo lebo sak som po ňu musela , nevidela som vonku skoro žiadne mamičky s kočíkom iba výnimky sem tam 🙂 takze nechodia vačšinou za škaredého počasia a veru keby som nemusela ani mna tam nikto nedostane 🙂

deti95060810
11. okt 2017

moje deti sa narodili v zime, takže my sme chodili ..... to teraz je ešte teplo, keď sa narodila dcéra bolo -26 stup. a z nemocnice nás pustili dovi dopo opatrujte sa....

girlnextdoor
11. okt 2017

Naša malá má 2 a pol roka a ešte klop klop nebola chorá...
Myslím si, že to bude aj tým, že do skoro dvoch rokov spávala iba von v kočíku. Buď v rámci prechádzky alebo na balkóne.
Von chodíme za každého počasia, či prší alebo je vonku mráz, minulú zimu keď u nás boli mínus 15-20 stupňov sme boli von aspoň na pol hodinu... aby sme nešli musia sa riadni "čerti ženiť" vonku...
V noci (spáva s nami) ja pod dekou ale otvorená vetračka na okne musí byť, inak nespí, ochká, stene...

lorela
11. okt 2017

@alexinka33 Preco by si nemohla pockat 2 hodinky, kym prsat prestane? Alebo neist doobeda, ked prsi, ale poobede? 🙂 Vyznam chodenia v dazdi vidim iba v tom pripade, ak prsi nepretrzite aspon 2 dni.
A to som velkym zastancom chodenia a kocikovania na cerstvom vzduchu kazdy den, zimu a mrazy nevynimajuc. A najlepsie v parkoch a lesoch, minimalne hodinu az 2 - 3. V silnych mrazoch, pochopitelne, kratsie.
Ale v moknuti vyznam ozaj nenachadzam 😉.

ema234
11. okt 2017

@alexinka33 treba chodit, ja som nechodila a teraz sme stale chory, teraz s krpcom chodim za kazdeho pocasia. 🙂 tak uvidime

lorela
11. okt 2017

Nielen pobyt na cerstvom vzduchu, ale aj dalsie faktory ovplyvnuju imunitu dietata.

ema234
11. okt 2017

@lorela tak urcite, prvy syn ten mi nebyva vobec chory a druhy stale :(

lorela
11. okt 2017

@ema234 Mohli podedit rozdielnu imunitu.

katrinka8
12. okt 2017

Akurát kedy sa neodporúča chodiť von je, keď je veľká hmla. Inak za každého počasia. Ja som si až "kvôli deťom" kúpila ako dospelá gumáky a nepremokavé oblečenie 😉