icon

Prečo 2 mesačné dieťa nechce spať?

sonetka
26. jan 2011

mam 2mesačneho syna a vobec cez den nechce spať po dlhej dobe zaspi na rukach dam ho do postieľky a plače zas.vonku mi vyspi aj 3 hod.ale nemôžem biť snim toľko von poradte mi prosim

Strana
z2
ewisam
10. jan 2017

@stastna17 Jasan pozdravijem 🙂 ale mna zaujima co robia kym sa znova vratia do postele? Ja ich vzdy musim doslova ustvat... cez zimu je to utrpenie. Ak mi ale vstanu v noci, hned sikujem do postele a jednoducho ziadne pobehovanie lahnut a ratat ovecky

stastna17
10. jan 2017

@ewisam tak lahnu aj oni ,ked sa zobudia tak chcu ist k nam. a potom zacnu plakat ze nejdu ze idu k nam, sme na gauci a tam 4ja. manzel odide ze ide teda na ich postel nech nie sme 4ja , tak mala zacne revat nech ostane 😀 a tak potom ona chce pri mne byt, maly reve ze on chce byt pri mne . potom samozrejme ze uz su prebratí. stane sa ze maly prespi jednu noc a mala nie, no naraz nikdy. take ze vecer idu spat a rano vstanu nepoznam. a unavia sa dost. ved po skolke stale vonku do vecera , aj dnes ideme na hokej tam behaju, korculovat.

kristinka86
10. jan 2017

@stastna17 Tak ono také malé bábo tiež musí spať, čiže to nie je na smiech, ak niekto rieši, že 2 mesačné bábo nespí. Ja nevravím, že má spať vkuse, ale spať má, najmä keď je zjavne unavená, len sa nevie akosi uložiť. Ako som písala, u nás zaberá na 90% jedine šatka. Ak už tá nezaberie, tak je problém bruško, a keď sa nevykaká, tak proste nezaspí. Ani nesnívam o tom, že bude spinkať stále. Len nech nekričí vkuse, keď pri nej nie som a nespí. ☹

stastna17
10. jan 2017

@kristinka86 moji nespali ani ako mali.a nosit sa nedalo lebo mam dvojicky.a ked obaja plakali tak som plakala aj ja s nimi.

kristinka86
10. jan 2017

@stastna17 Toto som zažila pri synovi. Plakali sme obaja, lebo kolikoval. :( A ako som písala už niekoľkokrát - nespať a byť v pohode je vec jedná. Nespať a vkuse plakať ako o život je vec druhá. :(

stastna17
10. jan 2017

@kristinka86 poznam.a nesmejem sa naozaj...to bolo myslene obrazne.

ewisam
10. jan 2017

@stastna17 no mate to pestre 🙂 mne ked zacnu revat ze chcu so mnou spat, smola mame male babo a oni su uz velki blabla a je, takze co takto vykuzlit si este jedno, aby sa mali mama s tatom na nieco vyhovorit 😉

kristinka86
10. jan 2017

@ewisam Nefungujeeee. Ak chcú mamku, tak ju proste chcú. Hoc spia sami (teda, oni dvaja spolu), keď kojím sú pri mne. 🙂 Mamka sama s bábom okrem noci? Nehrozí. 😀

deniss111
11. jan 2017

@kristinka86 presne...neznasam ked mi niekto povie ze nechce spat.praveze zurivo chce spat a dava to najavo!lenze polhodinu uspavam s krikom a placom a spi mi 5min a je hore!citin sa ako by ma presiel vlak.stale chce byt na rukach.kedze som unavena nevladzem ani nosic alebo satku na seba pchat...len odratavam dni nech to prejde

kristinka86
11. jan 2017

@deniss111 Plne Ťa chápem. Ja mám momentálne malinkú v Shelteri - to sa ľahko dáva a občas po zložení (ak ju mám aspoň hodinku na sebe) aj pospí 30-45minút. Inak, ja si šatku veľmi pochvaľujem. Lebo radšej nevládzem fyzicky, ako počúvať ten plač a krik. To je hrozné! Takže my fungujeme fakt niekedy tak, že je na mne aj 5 hodín poobede v šatke. A je to isto lepšie, ako po rukách nosiť, lebo to nevládzem ani ja. A keď sa mám venovať aj staršej (2 ročnej) dcérke, tak sa inak nedá.
Spánok isto potrebujeeee, lebo na mne spí. Len ho nevie sama chytiť - ani na posteli, keď ležím pri nej, lebo hneď ako vstanem, je hore...

Strana
z2