Prečo 4,5-mesačné bábätko stále mrnčí?
Ahojte, mám 4,5 mesačne babatko a takmer stále mrnčí tak nespokojne. Trvá to už viac ako 2 týždne. Spokojná je len ráno po prebudení trochu pri hre ale stále mi príde nespokojná, pri všetkom vydrží chvíľu. Nič ju na dlhšie nezabavi. Chápem že je to ešte male babatko, ale chcem jej pomôcť. Ticho je len na rukách aj to už keď vie že ju idem položiť hneď je nepokojná. Mal niekto rovnaký problém? Je to normalne? Alebo je to nejaké obdobie a treba len vydzat?
Pokial to neni taky temperament, tak to prejde. Pokial je, ostane umrncana🤣ako moja dcera, cele dni
@kvietok173 a kedy to prejde? 🙃
@anonym_autor to je individuálne. Každé dieťatko je iné 🙂. Ja som mala 4 deti všetky som odnosila poctivo na rukách. Má to výhody, budeš mať pekné bicepsy 🙂. Keď bude staršia a učiť sa chodiť, budeš mať zas iné starosti a behať za ňou 🙂. Každé obdobie prináša svoje pre a proti. Vychutnaj si to deti veľmi rýchlo vyrastú a ešte Ti bude smutno za týmto mrnčaním. Ak nemáš povinnosti voči ďalšiemu dieťaťu, tak buď stále s ňou. Kľudne si ju daj do šatky, budete obidve spokojné 😍 . Prajem veľa trpezlivosti a lásky ❤
@anonym_autor Mrnci preto, ze chce byt u teba na rukach, a uz vie, ze ju ides polozit niekam, a tak prejavuje svoju nespokojnost.
Skus ju uviazat do satky a nosit, byt pri tebe je v tomto veku naozaj zakladna potreba, neda sa to nijak obist 🙂
@anonym_autor Je to normalne . Zvycajne to prejde, ked zacne sama lozit.. a dakedy aj neskor. Je malicka, ja som mala nosic, mladsia bola taky typ, ze veela a dlho na rukach/ v nosici, velakrat som sa tak venovala starsiemu ci robila veci v domacnosti. Neboj, casom to prejde a budes mat nervy, ze kde je, lebo bude vonku s kamoskami. Uzi si toto babatkovske obdobie.

Ano je 🙂