icon

Prečo nemôžu Pepco veci do sušičky?

9. sep 2020

Caute, neviete preco pepco oblecko nesmie do susicky? Preco sa zmrskne? Nekukla som listok a dala s ostatnym pradlom a zmrsklo sa mi to. Pepco som kupila poprve, nenapadlo ma to pozerat, oblecko kupujem hm, next, reserved, lindex,... vsetko davam do susicky a nikdy sa mi toto nestalo.
Da sa to nejak natiahnut? Ak nie, tak odteraz to mozem susit v sucicke ked uz je to zmrsknute? Ci sa to bude furt zmensovat?
vdaka

Strana
z2
marianeta
9. sep 2020

@simca06022011 nuž mne sa nedá nadstavit teplota sušenia a nemám ani voľbu proti krceniu či zrazaniu ( pokrčené prádlo zo sušičky nemám ) mám len bavlnu a syntetiku plus vlnu ,nejaké prikrývky a delikatne..Ale inak štandard ľahké žehlenie ,do skrine a extra suché aj pri bavlne aj syntetike..Tak neviem ..

emiliamilka
9. sep 2020

@vikusjk tak ako @veronikasa eko bavlna a vždy všetko v pohode .. nastaví sa to samo .

bucko555
9. sep 2020

Veci z pepca dávam do sušičky a všetko v pohode

jullietka
9. sep 2020

Mne sa este ziadne veci z Pepca nezmensili a susim vsetko v susicke 🤷 a skoro vsetko oblecko mam z Pepca.mozno treba vyakusat nejaky iny program s nizsou teplotou...

nini1010
9. sep 2020

Dievcenske leginy sa isto nezrazaju v susicke.

miadi
18. jún 2021

@lenuliatko84 asi mas nekvalitnu susicku, Ja susim vsetko veci z Gap Bench Guess pre deti gymboree the children’s place kids guess a mala som aj pepco veci pre babo a uplne ok nic sa nescvrklo.

zuzzuzi909
24. jún 2021

a preco nesmu do susicky? viem, ze suseda dava do susicky vsetko. ozaj vsetko, aj tenisky. a nemala problem s nicim.

Strana
z2