Prečo si syn dáva hračku do boxeriek?
Dobrý den
Chcem sa spýtať, posledné dni robí syn zvláštnu vec, zavrie sa v izbe a dáva si do boxeriek hračku/macíka. Čo to znamená?
Možno sa hrá na klokana.
Vek?
Ked ma pat, tak sa iba hra. Ked 30 tak je to divne ale nie nebezpecne
Ze chce mat macka v boxerkach🤷♀️
Ma 2,5 roka
Podla mna predcasne nepriame masturbovanie. Macko ho hreje, pri chodzi sa sucha o prirodzenie a to mu je asi prijemne. Moj bratranec ked bol maly asi 3r zvykol zaliezt pod postel, lezal na bruchu a suchal sa spredu dozadu…
...a moja malá dcéra dnes objavila čaro oblepovania si čela menštruačnými vložkami, vraj sú to náplaste a ona je pani doktorka 💁♀️ (nevie, na čo to slúži, objavila v skrinke) - vôbec by som to neriešila a nevidela za tým nič iné, veď syn sa len hrá...
@leona1234 nechaj to tak možnosť sa len hra "taká masturbácia nechaj to tak "on možno vie že si tehotná známej v rodine to povedala jej dcérka mala 4roky dávala so asi 2 dní hračky pod tricko keď sa jej spýtala prečo povedala že aj ona chce bábätko v brušku a ukážka známej na bruško ona jej vraví že určite nieje bábo ziadne a mala sa hádala že hej známa mala ešte 3 dní do ms tak to nechala tak keď jej ms neprišla spravila si test a bol pozitívny .
@leona1234 inak len tak pomimo tvoju otazku. o mojom tretom tehotenstve vedeli moje dve starsie deti skor ako ja. este som sa smiala ked o tom hovorili (opakovane) az mi to nedalo a spravila som si test. skoro som odpadla. pre mna absolutny sok.

@leona1234 Ved sa ho spytaj.