icon

Prespí vaše 15 mesačné dieťa celú noc?

itus03
6. okt 2010

moj chlapec ma 15 mesiacov a stale sa casto budi a jeden krat za noc papa co stim .

bobket
30. jan 2011

My sme rovnako stari a nie, neprespime celu noc. Nekojim od 11tich mesiacov a je to rovnake a to mu davam na noc BEBA na dobru noc. ☹ Ale verim, ze drobcovi sa nervova sustava neustale meni, dozrieva a aj ja sa dockam🙂 Urcite aj vy. Kazde dieta sa nauci spat len cas kedy sa tak stane je rozdielny🙂TREBA VERIT,xixi

alexandrah
31. jan 2011

aj moj celu noc, od 2,. mesiaca ... lepsie sa mu spi samemu v izbe, je pokojnejsi, ziadne sramoty ho nebudia ...samozrejme, su vynimky, ked mu idu zuby, alebo ho daco ine trapi, ale inak ...

martaniana
31. jan 2011

Môj hneď od 1 mesiaca pekne prespí celú noc.. 🙂

vierasab
1. feb 2011

máme 16 mesiacov a neprespíme......možno raz za čas, ale to je svetlá výnimka.....inak raz hore na mliečko

mariana0915
1. feb 2011

ahojjjjjjjj moja dcerka ma 22mesiacov a neprespi celu noc takze pohoda nestresuj kazde babo ine ale zato moj syncek 3mesacny prespi celu noc 🙂 kazde dieta ja ine 🙂

bublinkajasminka
1. feb 2011

moja od dvoch mesiacov prespala celu noc 🙂

zuzanakarolinka
1. feb 2011

my prespíme celú noc od 13 mesiacov, aj to som na to dosť dlho čakala, mojej sestry malý prespal celú noc od 8 mesiacov 😉 ono je to veľmi individuálne, len asi ty sa moc nevyspíš, ale sme mami a musíme vydržať

nivejka
7. apr 2012

ahojte..mám 18.mesačnú dcérku a ešte nikdy mi nespala celú noc...stávam k nej aj viac ako 5x za noc..z toho raz pije mlieko z fľaše....predtým to bol ešte čajík,ale to som ju konečne odučila....ale čo s tým spánkom??...a to sa zobudí z velkým plačom....poradí mi niekto,čo mám vyskúšať?....dakujem

katrinka8
7. apr 2012

Nasa dcerka ma dnes 22 mesiacov a celu noc prespala asi 2x - pocas dovolenky, ked sla spat o 11-tej v noci 😀 Inak sa budi 1x na dojcenie, presne takn isto, ako sa budievala od narodenia 😉 Akurat v dnoch okolo splnu sa budi obcas aj viackrat a nedari sa jej zaspat (mam to aj ja, takze to asi zdedila ☹ )

li_la
7. apr 2012

Od pol roka prespí celú noc. Pred tým sa budil aj 7x. Dieťa sa VIE naučiť spať...

deniskateniska
7. apr 2012

moj synator sa budi vzdy ked sa mu zle sniva alebo ked prechadza do dalsej spankovej fazy alebo ako to povedat... a mame 21 mesiacov... jedno dietatko sa budi odmalicka - vid moj syn a ine spinka krasne...

papulka2011
7. apr 2012

Moja dcérka má tiež 18 mesiacov a spánok úplne hrozný, budí sa aj 10 krát za noc, buď pýta čaj alebo mlieko, niekedy zase strašne plače a to od malička! Ja som už totálne vyčerpaná, malá je stále plná energie a ja padám dolu nosom, proste nestíham nič! Lekárka mi povedala, že niektoré deti neprespia aj do 3 rokov a ja si myslím, že to bude aj náš prípad, tak sa máme načo tešiť! Skúšali sme už všeličo, čipky, čaje, tabletky, sirup, nič nepomohlo! Tak len dúfať, že sa jedného dňa zmení, ale hlavné je, že je zdravá a to je dnešnej dobe to najdôležitejšie!!!

koniarova
7. apr 2012

Nič, len vydržať. Buď rada, že papá len 1x za noc. To máš super. 😉 😉 Inak sa čudujem, máš už dve deti a je ti čudné, že 15 mesačné bábo neprespí celú noc.

abbie
7. apr 2012

ano

k_a_j_k_a
7. apr 2012

Ano, starsia od roka, mladsia od cca 10. mesiaca. Obcas sa zobudia aj teraz, ale to sa vycikaju, mladsej dam ked tak len dudlik a spi sa dalej. Mali sme obdobia, kedy neboli schopne prespat 2 hodiny, ale to bolo tak v 6.-7. mesiaci a aj to sme sa nakojili a putovali do svojej postielky.

ajca123
7. apr 2012

Veľmi záleží ako sa dieťa naučí spat 🙂
Nas treti syn 3mesacny sa mi za noc zobudi iba raz 🙂
A dvojročný sa tiez ešte zobudi raz za noc 🙂 lebo je smedny

machiabeli
7. apr 2012

ano. nas od 3mesiacov a mame 16... pekne vecer zaspi a nebudi sa na mliecko

ritusuk
8. apr 2012

Moje dvojcata spia od toho 3.m celu noc, zriedka sa stane, ze sa maly zobudi na caj, mala vobec. Najskor zaspavali az o jedenastej vecer a vstavali o deviatej rano, po 5.m zaspavaju po deviatej vecer a budia sa po siedmej rano a teraz mame zase fazu, ze spinkaju do tej deviatej, pol desiatej...mozno je to tym, ze su od zaciatku na UM a mozno su len spave, kedze spinkaju aj na obed (do tej druhej, tretej) a zdriemnu si aj po tej siestej popoludni, ale to uz len na hodinku, max.dve...

nelicefo
9. apr 2012

Od cca 15 mesiacov prespala... 😉 ale potom zase od cca 1,5 roka do 2 rokov sme boli noc co noc hore od 1:00 do 4:00 ale potom uz mozem povedat ze spala celu noc.🙂

kytykenka
9. apr 2012

ja mam rocne dvojicky a prespai celu noc asi od 8 meaiiaca s tym som problem nikdy nemala za cely cas som bola asi dva krat nevyspata 😖SS

briketa
10. apr 2012

@itus03
Po dovrseni roka aj kojenie dieta moze byt s najkludnejsim svedomim v noci odstavene. Ako odstavis, je dobre dieta presunut do vlastnej izby a ono sa konecne bude mat sancu naucit spat same celu noc.
A spanku treba niektore deti ucit. Je to normalne.
Za prespatu noc povazujem napriklad od 20.00 do 6.00 rano.
Ako syn dovrsil rok na noc som ho prestala kojit uplne. Postielku mam v spalni, tak som spala par noci v inej izbe. Teraz som uz naspat v spalni a on prespi celu noc bez prebudenia.

zuzanockamt
10. apr 2012

ked mal 15 mesiacov celu noc neprespal, budil sa na krmenie 1-2-krat ... neriesila som to, mne nerobilo problem vstat a spravit mlieko ... sam od seba presiel na nocny spanok bez budenia sa na mlieko zhruba okolo 18.mesiaca ... vsetko chce svoj cas

cubana
10. apr 2012

maly ma 17 mesiacov ale pred 3 tyzdnami sme ho naucili prespat celu noc a to tak, ze sme sa jedneho dna rozhodli odstavit nocnej dojcenie co bolo 4-5krat za noc co uz ma akosi prestavalo "bavit" ... na 3 noci som isla spat do inej izby a manzel bol pri synovi a ked sa zobudil na mliecko tak mu proste hovoril ze teraz sa spinka, ze mliecko bude az rano a tak ho utisoval ... hoci som sa toho vopred obavala, bola som prekvapena ako sa rychlo syn prisposobil, ano boli aj placky ale bola to pre neho zmena preto ho manzel utisoval ale namesto 5x sa zobudil len 2x, druhu noc sa zobudil uz len raz a bez plackov a ked sa ozval manzel, tak syn len opat zalahol a spinkal a tretia noc bola uz od 20-6 cela prespata ... po 3 nociach som sa vratila spat do spalne a spime pri sebe a pekne sa vyspime vsetci traja .... chce to len odhodlanie ze kedsa rozhodnete tak neprides za nim alebo ze by manzel prisiel s malym za tebou 😉

luciferkax
11. apr 2012

môj má 14 mesiacov a nieeeeeeeeeeeeeeee, nikdy nespal celú noc 🙂 🙂 🙂

mircalla
11. apr 2012

20 mesiacov - nie, hore sme 1-2 krat

danusskaaa
11. apr 2012

my mame sice este len 8 tyzden, ale malinka spi celu noc. ked dam spat o cca 22:00 je hore medzi 5-6rano, ked vydrzi do 00:00 tak spinka do 8 az 10 rano. je to pokladik 😀 😀 😀 za tu dobu sme vstavali len raz, ale to preto, ze uz bola moooooc pokakana a tak sme len prebalili, asi dvakrat cucla mliecka a zase hned spala dalej. 😀

lilly24
11. apr 2012

ja mam 23 mesacnu dcerku a neprespi celu noc

gangulienka
11. apr 2012

moja 4 rocna dcerka neprespi celu noc, zavola ma lahnem si k nej pohladim a spi....niekedy aj 3 krat za noc....1,5 rocna rovnako ale ta spi v mojej posteli 🙂

zebricka23
11. apr 2012

ani my neprespime.....ale ked koji,tak neprespite...vacsinou take deti vymyslaju.......a starsi mozno prespal ako 3 rocny...a teraz ako 5 rocny casto v noci vykrikuje......
tusim sa az v 18tke ich vyspim......alebo nie??

viki2912
11. apr 2012

my mame 15 mesiacov a spi celu noc....tuto noc dokonca ani len nepila.zvykne sa zboudit napit a spi dalej do 10 minut.zle je ked idu zubky,vtedy ak nedame nurofen tak je hore aj 5x v noci...ale teraz mame super obdobie,spi ako valibuk...naje sa kase mliecka a spi vkuse od 8.30 do 7.00.....samozrejme ked ju nic neboli.minule ju bolelo brusko z mandarinky tak spala zo dve hodky v noci.ale ked je fit,tak taha vkuse celu noc.podla mna jej davas vecer malo papat.preto nevydrzi celu noc.daj jej kase,a potom mliecka a uvidis.