icon

Psychika mi bráni prebalovať, manžel to už nezvláda

mamicka2455
24. okt 2022

Ahojte mamicky, mam krasne babatko, dcerku natalku, je zdrava, vesela a vsetko je v poriadku, ale mam taky problem, s ktorym sa neviem vysporiadat 😔
Každý krát čo sa malu pokusim prebalit ma napne a následne sa vyvrátim. Stačí sa len dotknút tej teplej plienky. Nasadiť novú už zvládam, ale manžela už ide poraziť z toho, že musí neustále vyhadzovať tie okakané...
Nemate nejake tipy , ako sa s tymto mozem popasovat ?
Ďakujem...

Strana
z2
kittykat22
24. okt 2022

@mamicka2455 toto ma aj moj kamos :D tak to robi jeho zena. Daj si respirator 🙂))

kiki68
24. okt 2022

@mamicka2455 a to je taky problem, aby muz prebaloval? Ako moj prebaluje od zaciatku, hoci na teda s tym problem nemam. Ale on je ten typ, co by utrel zadok aj mne , proste to berie ako beznu vec v zivote. Ze ked je situacia , tak sa aj toto musi.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
24. okt 2022

NO bohuzial budes musiet to nejak zvladnut, tiez som sa isla po.... z toho a nie raz. Neznasala som to. Torchu sa prekonaj, zapchaj nos, nedychaj, respirator je tiez riesenie, plienku nemusis rozčapovať, staci ju odopnut a zdvihnut nohy a zlozit, zadok umyjes... utries aj tak... ked tak rukavice su este riesenie :DD

cyberk
24. okt 2022

Wau to hadam fakt necakas doma s pokakanym babatkom pokym manzel dojde z prace O.o
Alebo si tak neschopna, ze manzel radsej ostava s tebou doma... hm.. zial musis sa prekonat no... ved je to tvoja krv

bombulka1987
24. okt 2022

Dýchaj ústami, ja som tiež citlivá na pachy. A keď Ti vadí na ruky, tak skús rukavice, sú aj napr. také hrubšie pracovné.

elenka.k
24. okt 2022

@mamicka2455 bože ženská, musíš byť silná!!!
ja keď som niekoho videla vracať / trebars iba charknúť mi bolo na vracanie / ale pri deťoch som sa musela obrniť a vydržať to, povracané obliečky, koberec - to bol pre mňa horor, ako toto tvoje prebaľovanie, proste som len poutiekla ďalej, nadýchala sa , predýchala a šla som zase poupratovať, myslíš, že by to spravil môj muž za mňa? Nanajvýš, by to všetko vyhodil.
Pri prebaľovaní som sa snažila dýchať zo svojej vône - pokožku, alebo vôňu šiat, skús na to nemyslieť. V podvedomí vieš, že to urobí za teba tvoj manžel, preto sa neusiluješ. Pri najhoršom, si ber pri prebaľovaní aj vedro pre seba 😉 alebo zadržiavaj dych, proste si povedz, že to musíš urobiť, ako keby šlo o život. To ja som malej, dokonca niekedy musela aj pomáhať sa vykakať - tak toto si by asi neprežila.

mamutka
24. okt 2022

@mamicka2455 tak si skus logicky vysvetliť, že je to len zvyšok spracovanej potraviny, zmenená konzistencia a farba. Proti zápachu ten respirator použi. Z teba tiež nevychádzajú diamanty, hoc by si aj jedla najlepšie jedlá. Predpokladám, že ješ živočíšne produkty, to vajce odkiaľ vyde a vôbec, kým sa zaobali skupinou vo vnútri nosnice... Vieš si predstaviť. Ak piješ mlieko, živočíšne, tak to nie je nič len bohovsky dobre prefiltrovana krv. Všetko sú to výlucky kadejakých žliaz a produkty metabolizmu. Predstav si hlavne ten dobrý pocit, aký Natálka ma, keď sa dobre vyprdka. Musíš to brat pozitívne 😅 pusti si k tomu hudbu, napr Dont worry, be happy.... Fakt sa musíš začať tešiť z každého 💩 poriadny náklad znamená ze je všetko ako ma byt.

simca06022011
24. okt 2022

@elenka.k tiez tak.. do dnes si pamatam tie pregrcane noci dcerine, co ma natahovalo s nou, ja nedavam ani ked vidim niekoho plut, sople fukat ako slon... proste natahuje ma hned. O tom ked mal chlap po opicove stavy ani nehovorim, aebo sa prejedol.. proste to som zvracala vo vedlajsej miestnosti tiez :DDD
Este nejaky riadny osviezovac by som suchla k pultu, ale zase to babatkami nie je dobre...tak ten respirator by soms i riadne navonala nejakym esencialnym olejom :D aromaterapia 2v1

basska_b
24. okt 2022

To mi pripomina dve pubertalne netere, co vzali susedovho psika na prechadzku, ten sa im vys💩 na prvom rohu. Tak oni panika, ze kto to chyti, kto to vyhodi a hodinu si dezinfikovali ruky 😄 ono, vlastne 💩, tak ako aj vlastne vlasy na matraci, na zemi, nie su tak nechutne ako tie cudzie... cize ked sa narodi dieta, spina zacne byt relativny pojem a aj fajnovky sa musia sebazapriet. Za mna je prebalit plienku pohodka, tu mozes hned zaklopit, zbalit do parfemovaneho vrecka z DM... oproti rajbaniu nocnika alebo zvratkom v posteli a na vlastnom tricku

sojorez
24. okt 2022

Priprav si vedro k umyvadlu. Nad vedrom rozopnes suchy zips, plienka svacne rovno do vedra, ty osprchujes dieta. Nemusis nic chytat.

kiki68
24. okt 2022

@simca06022011 ano nejaka mast pod nos, mentolova alebo tak. To pouzivaju aj lekari vraj

sunshineshop
24. okt 2022

Bože aky ste tu všetci dokonalý a ohľaduplný. Pýta sa na radu nehľadá popravčiu čatu.
Poradiť ti veľmi neviem. Ale pri prvom synovi som mala podobný problém žalúdok strašne citlivý na pachy od tehu. No manžel robil týždňovky takže som nemala na výber a časom to samo prešlo. Ono fakt prídu horšie veci ktoré z toho dieťaťa vyjdú a už ti to bude jedno.

zmrzlinka2021
24. okt 2022

@mamicka2455 pozri, ja ked pridem na verejne wecko, nedycham nosom 😉

oblecenie99
24. okt 2022

No nepoteším ťa, lebo keď po pár dosť dlhých mesiacoch zvládnete level plienky, tak príde level nočník, a z neho tiež musíš vyhadzovať a následne ho umývať ty, alebo, čo ešte sem tam riešime s mojim synom, tak kakanie priamo do gatí (lebo plienky už nemá, ale na nočník či wc si nesadol ani za svet, štyri nekonečné mesiace) a keď si to škrečkuje v sebe aj tri dni..... Ja napr. ani len netuším, ako to smrdí, lebo od začiatku som nejak nastavená tak, že pri prebaľovaní a riešení týchto zaležitostí jednoducho "nedycham". Iba zadrziavam dych, alebo dýcham len tak plytko, možno ústami, ale mňa ani len nenapadlo nikdy zhlboka či teda normálne dýchať pri týchto úkonoch.. prišlo to automaticky, taký pud sebazáchovy či čo 😅

oblecenie99
24. okt 2022

@zmrzlinka2021 no presne tak, ja detto 😃

ckocka
24. okt 2022

@mamicka2455 To je nepríjemné, ja takto nezvládam zvratky. Trocha mi pomože keď necítim ten zápach, normálne som si dávala na nos štipec.

zuzuliatko18
24. okt 2022

Moj muz si vzdy ce nos natiahne tricko (keby prebaloval.moc casto isch ma riadne vytahane), no v dnesnej dobe respiratorov by mozno aj ten pomohlo, prip..rukavice. prebalovanie okakanych plienok nie je v zasade oblubena cinnost, bohuzial k detickam patri a urobit SA.musi.

Ja sa nenormalne bojim hmyzu a pavukov, no ked som sama s malym, musim.vymysliet co a ako,.pretoze ja som ta dospela. Verim, ze ked podrastie, bude ma tychto havedi zbavovat on😁

anabel2341
24. okt 2022

@mamicka2455 aj mne to vadí síce nemám dieťa ale cudzie deti prebalovať je o dosť horšie nuž keď stražim musím robiť aj to.. vždy si dám voňavku pod nos a idem nato 🤣 za 2 minútky je prebalene bábätko je nič ale také ročne dieťa ktoré je až na chrbáte 🤣 to je už valka ešte keď sa trepe

8mii8
24. okt 2022

Mam jednu kamaratku ktorá prebalovala vo vani, tiez mala neviem aky problem s okakanou plienkou. Kôš si dala vedľa vane hodila tam rovno plienku a osprchovala jednoducho zadok. Neviem či by ti to pomohlo ale tak to robila ona.

mamicka2455
autor
6. mar 2025
mamicka2455
autor
6. mar 2025

@zmrzlinka2021 ja nedýcham nikdy nosom

Strana
z2