icon

Robopax - uspávacia plošinka

tanicka21
11. jan 2015

Ahojte,hladala som na forach,ci nema niekto skusenosti s uspavacou plosinkou Robopax Dream Mover.Na slovenskych forach som nic nenasla, na zahranicnych forach boli pozitivne ohlasy.Tak sme sa rozhodli robopax vyskusat aj my,kedze malej idu zubky a taktiez hned po materskej budem pracovat z domu.Kupili sme ho v zahranici.Predsalen co nam pomoze zefektivnit priebeh dna,to je u nas vitane.Takze nasa skusenost: mala doteraz spavala len vonku zababusena a aj to som ju ja alebo manzel museli kocikovat minimalne pol az tristvrte hodinu a aj to niekedy nepomohlo. Teraz fungujeme tak, ze doobednajsi spanok je zasadne v kociku na robopaxe pri otvorenom okne.Robopax necham zapnuty tak max pol hodiny a mozem si robit, co potrebujem.Poobednajsi spanok je vonku.Robopax je aj na von, takze super,akurat treba predlzovacku.Spravila som tomu riadnu reklamu, ale mozno to niekomu pomoze🙂

jamabe
11. jan 2015

No čo už len nevymyslia! 😀 Vieš čo, ja som kočikovala 2x denne aj po 2-3 hodky v kuse a super. Prešla som sa, postavu som si vylepšila.. A aj som ušetrila 😉

zita19
11. jan 2015

Bomba vynalez!!!! Moj kamos kocikoval dceru na balkone cez zehliacu dosku obleceny ako na polarnu vypravu kazdy vecer aj 2 hodiny 😀 Keby toto mal!!!

kofoluska
11. jan 2015

Chm, ja som teda nevidela nic zle na tom, ze prveho cca pol roka som s malym chodila v kociku von aj trikrat denne a po 2-3 hodky (kazda prechadzka 2-3 hodky, nie za cely den). Ono je to pre dieta aj vcelku prirodzene, ze vyzaduje, aby sa kocik hybal - 9 mesiacov v maternici bolo pocas spanku v pohybe. 🙂)))))))) Ale vymysliet na to pristroj......uz sa mi fakt rozum zastavuje. Kupme vsetko, co mozeme, len aby to materstvo bolo co najjednoduchsie a aby ma dieta co najmenej zatazovalo a obmedzovalo. Pritom by stacilo nemat dieta. Nic v zlom samozrejme, to je taky vseobecny povzdych nad sucasnym trendom.

bettynka222
11. jan 2015

@tanicka21 ahoj 😊 a kde si to kúpila?

bettynka222
11. jan 2015

@tanicka21 este som nasla toto:
http://www.lolaloo.com

tanicka21
autor
12. jan 2015

Jasne kazdy ma svoj nazor, ale mamicky, ktorych deti nespia hlboko a nic nestihaju v domacnosti alebo mamicky, co pracuju z domu mi daju zapravdu, ze takato vec nie je na zahodenie.Je 21.storocie, tak netreba riesit,skor vylepsovat a zdokonalovat. Myslim ze mamicky co tento pristroj vyuzivaju, medzi nimi aj ja, lubia svoje deti rovnako ako mamicky na prechadzke🙂

tanicka21
autor
12. jan 2015

Treba zvolit rozumny kompromis.Kupovali sme to v anglicku, je tam moja sestra.Na slovensku som to nevedela zohnat. @bettynka222 keby si velmi chcela, mozem zohnat, vychadzalo to do tych 60 eur.

bettynka222
12. jan 2015

@tanicka21 dakujem si zlata 😊 len nevieš ci sa to da použiť aj pri dvojickovom kočíku 😕

tanicka21
autor
12. jan 2015

Fu,pozriem to,ale ma to sirku akurat na klasicky kocik, tie dvojickovske maju asi sirsi podvozok.Zistim a dam vediet.

bettynka222
12. jan 2015

@tanicka21 super dakujem 😊

tanicka21
autor
12. jan 2015

@bettynka222 nasla som na nejakom nemeckom fore, ze to pouzivali aj na kocik pre dvojicky, ale asi to zavisi od sirky kocika, lebo som videla aj ja ze tie kociky pre dvojicky su rozne, zmeriam to na vysku a na sirku.

bettynka222
12. jan 2015

@tanicka21 super dakujem 😊

tanicka21
autor
14. jan 2015

@bettynka222 no zmerala som to, 65x 85 cm su rozmery

bettynka222
14. jan 2015

@tanicka21 65 cm je šírka? Pôjdem pozrieť rozmery kocikov. Dakujem 😊

tanicka21
autor
15. jan 2015

65 cm je sirka

navrckaj
26. feb 2015

dobrý den, pokud by měl někdo zájem Robopax právě prodávám. Rok starý... ještě je i v záruce. 😉

adebi
9. jún 2015

tiež predávam

juuly123
15. jún 2015

@adebi
mala by som zaujem o robopax..je to este aktualne?

adebi
4. nov 2015

@juuly123 až teraz som si všimla ☹ , prepáčte

tinushka13
7. feb 2016

kupim robopax ak máte niekto v ponuke. dakujem

doneva
23. apr 2016

Aj ja mám záujem kúpiť, ak niekto predáva. ďakujem

bajka22
19. jan 2017

Ahojte,predava to niekto?