Robopax - uspávacia plošinka
Ahojte,hladala som na forach,ci nema niekto skusenosti s uspavacou plosinkou Robopax Dream Mover.Na slovenskych forach som nic nenasla, na zahranicnych forach boli pozitivne ohlasy.Tak sme sa rozhodli robopax vyskusat aj my,kedze malej idu zubky a taktiez hned po materskej budem pracovat z domu.Kupili sme ho v zahranici.Predsalen co nam pomoze zefektivnit priebeh dna,to je u nas vitane.Takze nasa skusenost: mala doteraz spavala len vonku zababusena a aj to som ju ja alebo manzel museli kocikovat minimalne pol az tristvrte hodinu a aj to niekedy nepomohlo. Teraz fungujeme tak, ze doobednajsi spanok je zasadne v kociku na robopaxe pri otvorenom okne.Robopax necham zapnuty tak max pol hodiny a mozem si robit, co potrebujem.Poobednajsi spanok je vonku.Robopax je aj na von, takze super,akurat treba predlzovacku.Spravila som tomu riadnu reklamu, ale mozno to niekomu pomoze🙂
Bomba vynalez!!!! Moj kamos kocikoval dceru na balkone cez zehliacu dosku obleceny ako na polarnu vypravu kazdy vecer aj 2 hodiny 😀 Keby toto mal!!!
Chm, ja som teda nevidela nic zle na tom, ze prveho cca pol roka som s malym chodila v kociku von aj trikrat denne a po 2-3 hodky (kazda prechadzka 2-3 hodky, nie za cely den). Ono je to pre dieta aj vcelku prirodzene, ze vyzaduje, aby sa kocik hybal - 9 mesiacov v maternici bolo pocas spanku v pohybe. 🙂)))))))) Ale vymysliet na to pristroj......uz sa mi fakt rozum zastavuje. Kupme vsetko, co mozeme, len aby to materstvo bolo co najjednoduchsie a aby ma dieta co najmenej zatazovalo a obmedzovalo. Pritom by stacilo nemat dieta. Nic v zlom samozrejme, to je taky vseobecny povzdych nad sucasnym trendom.
@tanicka21 ahoj 😊 a kde si to kúpila?
@tanicka21 este som nasla toto:
http://www.lolaloo.com
Jasne kazdy ma svoj nazor, ale mamicky, ktorych deti nespia hlboko a nic nestihaju v domacnosti alebo mamicky, co pracuju z domu mi daju zapravdu, ze takato vec nie je na zahodenie.Je 21.storocie, tak netreba riesit,skor vylepsovat a zdokonalovat. Myslim ze mamicky co tento pristroj vyuzivaju, medzi nimi aj ja, lubia svoje deti rovnako ako mamicky na prechadzke🙂
Treba zvolit rozumny kompromis.Kupovali sme to v anglicku, je tam moja sestra.Na slovensku som to nevedela zohnat. @bettynka222 keby si velmi chcela, mozem zohnat, vychadzalo to do tych 60 eur.
@tanicka21 dakujem si zlata 😊 len nevieš ci sa to da použiť aj pri dvojickovom kočíku 😕
Fu,pozriem to,ale ma to sirku akurat na klasicky kocik, tie dvojickovske maju asi sirsi podvozok.Zistim a dam vediet.
@tanicka21 super dakujem 😊
@bettynka222 nasla som na nejakom nemeckom fore, ze to pouzivali aj na kocik pre dvojicky, ale asi to zavisi od sirky kocika, lebo som videla aj ja ze tie kociky pre dvojicky su rozne, zmeriam to na vysku a na sirku.
@tanicka21 super dakujem 😊
@bettynka222 no zmerala som to, 65x 85 cm su rozmery
@tanicka21 65 cm je šírka? Pôjdem pozrieť rozmery kocikov. Dakujem 😊
65 cm je sirka
dobrý den, pokud by měl někdo zájem Robopax právě prodávám. Rok starý... ještě je i v záruce. 😉
tiež predávam
kupim robopax ak máte niekto v ponuke. dakujem
Aj ja mám záujem kúpiť, ak niekto predáva. ďakujem
Ahojte,predava to niekto?
@navrckaj asi ste ho uz predali, vsak?

No čo už len nevymyslia! 😀 Vieš čo, ja som kočikovala 2x denne aj po 2-3 hodky v kuse a super. Prešla som sa, postavu som si vylepšila.. A aj som ušetrila 😉