icon

Ročné dieťa zjedlo čokoládu

20. aug 2020

Ahojte. Strasne mi je blbo kedze som nedavala pozor a dcera jedla cokoladu tak dala aj malému. Citim sa hrozne. Riadim sa podla Co jedia zdrave deti a trz toto. Malá dostala cokoladu na sviatok tak sem tam kusok dostane ale maly este nemal a trz toto je mi strasne z toho 😔

miskooo1987
22. aug 2020

@ptmt1011 my sme sa nijako neobmedzovali že dieťa by nemalo toto a tamto v takom veku....proste keď začali jesť tak jedlo to čo my... trosku citlivejšie... proste taverny syr kvôli soli nebol, a ani syntetické šunky, ktoré majú viac vodu ako masa.... ale v pestrosti bolo všetko... ako losos s podusenym listovými špenátom a take drobnosti... nechápem niekedy tie buomatky... veď je už dokázané že čím neskôr sa dieťa stretne s alergenom, tým väčšia šanca na alergiu...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
miskooo1987
22. aug 2020

@ptmt1011 reálne si nepamatas... 🙂 lebo spomienky cca spred 4 rokov veku sú falošné a spätne domyslené🙂

Ale áno... chápem pointu, že podľa niektorých fór si už 20rokov mŕtva...

evka258
22. aug 2020

Správ mu výplach zaludka

ysseba
22. aug 2020

Neboj sa, z toho kúska čokolády neumrie, ani nebude mať ujmu na psychike, ani na kráse, ani na IQ. Viac ako kúsok čokolády jej môže uškodiť príliš úzkostlivá mama.... Ale možno na "Čo jedia zdravé deti" Ti poradia nejaký detox od zlej, toxickej, nehanebnej čokolády 😅
P.S.1 Snáď si malá užila, myslím, že ešte dlho nezažije podobnú chuť.
P.S.2 Pozor na glykemický šok keď pôjde do škôlky. Tam jej bachnú buchty, nutelovú nátierku, sirup a bude vybavené, hneď bude po Čo jedia zdravé deti 😀

bakita24
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ktochytavzite
23. aug 2020

@miskooo1987 ci menej korenene?Ked si vezmes ze v indii sa koreninod mala a deti maju inu imunitu,ty tak ides a hned skoro teploty a hnackujes ,aj korenie je podla mna ok len treba vediet ako na to

ktochytavzite
23. aug 2020

Autorka prosim ta a tie adminky co akoze vystudovali???Co su lekqrky vi co?Maju nejake ucnivky pkus kurzy z vyzivy a robia sa majsterkami sveta,Bukivskeho zavrhuju,co on je lekar plus sa venuje vyzive ,nie ale tie su midrejsie ako lekar.Hlavne ze im za otazky uz aj platite,kedysi o bolo aspon bezplaten.Nejde o tych 25€ ale o princip.
Inak ta Alexandra Popovicova roznasala stravu do skolok jednej nemenivanej v Pk a skazene,tak to uz je vyzitia hl ze mudruje na FB

ktochytavzite
23. aug 2020

A este dodam ze ja sim mala dieta v skolke kde im varila popovicova cize zasady CJZD ale ti poviem ze jedalnicek orevazne mukove jedla malo masa ,zeleniny tiez nic moc,skor ze halusky a halusky a take

mondolina
23. aug 2020

V dnešnej dobe platiť niekomu, aby mi povedal čo mám dať decku jesť?🤔Tak holt keď zdravý rozum chyba treba si ho kúpiť.
Takže všetky deti čo jedia " zdravo" sú " zdravé"?

autor
23. aug 2020

@bakita24 pointa videa?

autor
23. aug 2020

@ktochytavzite Bokovsky? Ten deti nema. Ona ma deti jej deti su zdrave takze na tom nieco bude a skazene? To mas odkial?

mondolina
23. aug 2020

Aj moje dieťa je zdravé aj keď netuším čo je to CJZD.

dilino
23. aug 2020

Njaväčši hnus Bio jasne Bio to sice je ale cena pre peňaženku.Keby si vydela vyrobu toho BIo vyrobku zdvihol by sa ti žaludok .Dcérka neje normálnu čokoládu iba Bio.Tak normálna je nezdravá ale BIO to je super fuj najväčši hnus sama umelina a chémia to si mysliš len ty že BIO.BIO jedine si vypestuješ doma na zahrade, ked chceš žiť zdravo tak čo nepečieš chlieb rožky doma čo kúpiš už je tam chémia či ty žiješ zdravo to znamena nič nekupuješ v obchode,ani ovocie zeleninu ani pečivo všetko robiš doma ak nie tak niesi žiadna BIO matka dieťa obmedzovať že v škôlke nech jej nedavajú sladke lizatko ked má niekto oslavu to by som v živote dietaťu neurobila aby slintalo pozeralo na druhé deti s tým že BIO matka zakazala tak sa prebud.Vodu kažeš víno piješ ty ješ sladke aj ked BIO skryvaš sa pred detmi.Ty si lakomá a nie BIO matka.Všetkeho veľa škodi aj toho BIO rozumu .A myliš sa ked si mysliš že budu zdrave ved BIO je najväčši humus chemicky aký existuje a same alergie, ekzém, a nie zo zdravej stravy.Mojej znamej syn nikdy nemohol sladke striehla len ovocie a zeleninu a teraz má 13 rokov a po zdravotnej prehliadke sa zistilo že dostal ťažku cukrovku na kombináciu inzulinu a liekov a čudovala sa ta BIO matka že s čoho ked neje sladké doktorka jej to rýchlo a stručne vysvetlila a vypoklonkovala ju aj zo synom na diabetologicke kde je pre hlúpu BIO mater odkazaný ako doživotný cukrovkar na inzulin a na lieky.A teraz palče ako mohla byť taka hlúpa a ked vydi ako trpi že si musi pichať inzulin iba skr jej to BIO. Pred 40 rokmi a skôr s ajedol kockovy cukor, tuhé cukríky, živacie SISI cukríky a predpokladam že tvoja rodina asi BIO nebola či ked sa mylim tak má oprav. Trend 21 storočia BIO.A potom tu BIO matky vyplakavajú že deti majú ekzémi,alergie, a dajú toľko na lieky a maste že to je asi lepšie jesť obyčajnu stravu a nehovoriac o tom že trestajú vlasne dieťa.Niektore matky nevedia pochopiť a rozlišiť že dieťa je dar a umyslelne mu poškodia zdravie svojim BIO.No a ten najväčši humus TOP na prvom mieste je HIPP fuj najväčši BIO humus. Takže nič v zlom ale BIO je len pre peňaženku a kvalita 0 bodov.

damtiporiti
23. aug 2020

Anonym je asi adminka tej stránky a ide tu obhajovať tie ich bludy 😂

Bukovský deti nemá, to neznamená že nič nevie. A to že ty už si porodila neznamená že si zožrala všetku múdrosť.

iwesska
23. aug 2020

@dilino Sorry,ale to fakt veris,ze niekto ma cukrovku z toho,ze sa stavuje BIO,resp.ze mu mama nedala sladkosti? 🤦🏻‍♂️ Ano uznavam,je to prehnane,ale cukrovka vznika u deti uplne z inych dovodov. Su 2 typy cukrovky DM1 - vrodena cukrovka (clovek odkazany na inzulin,ktory pankreas vobec nevyraba) a DM2 (tu maju dospeli ziskanu dlhorocnym pretazovanim pankreasu). Takze zas nemusis hned nadavat do hlupych biomateri. Keby ho denne krmila brumikmi a lentilkami,tak by ju akoze nedostal?🤔

autor
23. aug 2020

@dilino skade mas ze jem sladke? Mala dosfane xoko raz za cas tak sa prebud ty a chod si dat kinder vajco zeby si sa skludnila

autor
23. aug 2020

@iwesska toto presne. Pochybujem ze to dostal z roho ze mama mu nedovolila cukriky atd.

dilino
23. aug 2020

ja si endám kinder vajce ked neznesieš kritiku tak skoč na mokru handru a skľudni si laskavo ty hormon a ty sa prebud Bio matka.

dilino
23. aug 2020

@iwesska aspoň take info mám od nej to som nepovedala ja ale ONA takže pišem čo mi povedala kamáratka ktorej to povedala doktorka.

autor
23. aug 2020

@dilino. Ja nebudem deti krmit cokoladou kt ani coko neni staci kuk zlozenie aby si ptm nepisala ze deti su obezne co robit

miskooo1987
23. aug 2020

Z čokolády, ani z tej najhoršej umelej poľskej nahrazky, nebudeš mat tlste deti... to budeš mat z nevhodnej stravy a prepchavania... nie z tej jednej čokolády raz za pár dni...

autor
23. aug 2020

@miskooo1987 no ked davate detom parky atd tak sa nebudem cudovat ked tak skoncia

miskooo1987
23. aug 2020

Jasne... dajú si parky,,, ešte aj v bielom rožku s plnotucnou horčicou🙂 nepomáha... obaja sú žiaľ po mne... potrebuju nejaké 3-4 kg prijať.

ktochytavzite
23. aug 2020

ale je lekt co studival medinubolis sa zobera vyzivou,urcite obstrave vie viacej ako tie zeny s kutzom vyzivy.
No je to tak,nedodrzala standardy a v skolke mali pokazene jedlo.Asi tak,

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
23. aug 2020

@viestta chodi do roboty a druhu robotu ma z domu takze ...