Ročné dieťa zjedlo čokoládu
Ahojte. Strasne mi je blbo kedze som nedavala pozor a dcera jedla cokoladu tak dala aj malému. Citim sa hrozne. Riadim sa podla Co jedia zdrave deti a trz toto. Malá dostala cokoladu na sviatok tak sem tam kusok dostane ale maly este nemal a trz toto je mi strasne z toho 😔
Ale fakt chodí do druhej roboty len preto aby si mohla dat biospenat namiesto spenatu?😳
Detom sa venuje preco by nemal?
@miskooo1987 Ano chodi aby sme mali na kvalitne potraviny. Kedze to nie je lacna zalezitost.
Neviem... kvalitne potraviny nie sú až taká drahá záležitosť... všetko ovocie a zelenina sú zdravé... chápem že keď chceš kúpiť kvalitne údené mäso, tak to nebude to vákuové za 5eur, ale vyjde ta 15... ale nejako mám pocit že bežne zarábajúci človek bezproblemov aj z jednej prace vie kupovať kvalitne potraviny... chápem, že dôchodca môže mat problém... ale zarábajúci človek nie...
Čo tak porozmýšľať sama a pozrieť sa reálne a neriadit sa kadejakými seminármi na webe? Ja mám ročného syna a skúsil uz kadečo papať a nič mu nie je. Pije čistú vodu. A predstav si čokoládový jogurt a nemal žiadny problém . Veď ako chces zistiť či nemá na niečo alergiu keď to nevyskúša ?
@1katus1 ja jednuducho nebudem do dietata pchat tie eckove blbosti. Pozri svokra skusila 2x a dosla na to ze tudy cesta nevede ...
K webinarom ako som spominala tak uz je to inde s potravinami oni maju kurzy takze nie je o com.
inak vies o tom ze co robili testy ,tak najviac arzenu mala orave Bio ryza?;)Oni nestaci kupovat len s nalepkou Bio mala by si aj studovat ako sa testuje a tak.Vies o tom ze bio brokolica nikdy nebude bio?Ja som mala na zahrade echt bio brokolicu ale ani sa nepodobala na tu v obchide pkus nebolo z nej bez postrekov NIC,cize vsetko sa strieka aj tie bio veci akurat su drhsie
najviac mudruju mamicky o zdravej bio strave.pritom same boli odchovane na krupicovej kasi s cukrom 🤭
@henka123123 presne
zdrava strava ano, ale takato posadnutost ti neprinesie nic dobre. Pouzi svoj zdravy rozum, co uz by sa mu malo po zjedeni kuska cokolady stat? Nenechaj sa manipulovat nejakou fb skupinou ci webinarom prepanajana... Vsak kvalitny kusok cokolady je aj pre teba prospesny, daj si kusok a trosku sa zrelaxuj, oceni to urcite aj tvoje okolie 🙂
@viestta čo máš proti cabajke?? Chrúmanie tvrdej čabajky celkom zadnými stoličkami okolo 16 mesiaca brali pozitívne...
coze? nejKa rec o klobaske? hehe...ale nee..je to zbytocne jej hovorit.ona ma svoju bio pravdu a my ostatny sme ťuki ťuki podla nej 😆
@viestta
@viestta som to myslel ironicky🙂
Ale hej.. musím im skúsiť niekedy dat aj tu cerealnunbuiticiktu s jablkovymi supami a sladenu agave... to asi ešte nemali...
@henka123123 nechcem byt zlý.... ale vyzera ako schindlerova s mikrofónom...(starší si pamätajú 2005 superstar..)
@viestta klobáska je základ🙂... a to nespomínam radšej že strýko žije na dedine a chová prasce... teda domáce klobásky u nás boli vždy... ale aj tie kupované... a aj horšie veci ako zabíjačkova kasa a podobne mnamky zažili pred 2 rokmi života úplne v pohode...
@henka123123 fuj tolko éčok 🤧🤧🤧
@miskooo1987 moj mily ja mam ovocie a zeleninu z BIO OBCHODU kde je zlozenie uplne ine samozrejme aj doma pestujeme 😀
Zloženie máš úplne rovnaké🙂
@miskooo1987 no ked doma pestujes tak vies co tam je ... ale vy vsade len zlo vidite ak sa jedna o zdravu stravu som nekompromisna
Bio obchod kde pestuje bio zeleninu, ovocie? Na bio planéte? 😂😉
@mondolina netrep hlúposti ...
Keby človek chcel pestovať výlučne niečo "bio" bez akejkoľvek chémie, tak teraz už to je prakticky nemožné. Lebo už aj tie semienka, čo by trebárs zasadil do pôdy, ktorá je tiež od dažďov zrejme indikovaná "kadecim, sú chemicky ošetrené. Mat bio chlieb by znacil zasadiť pšenicu, alebo raž, potom ju pozbierať, vymlatit ručne cepom, zomliet na vlastnom mlyne, aby ani náhodou nebola tam chémia, a upiecť. A ani tak by nebola záruka, veď soľ,voda, čo tam idú, už tiež nemusia byt "bio". My už jednoducho vždy budeme mat v sebe ecka a chémiu z potravín, nedá sa tomu vyhnúť, to treba asi ísť do jaskyne a žiť ako pustovník na korienkoch. Zlata stredná cesta, iste ze nedzgat decko len čokoládou, keksami atď, ale sedieť na "webinaroch a super zdravej strave" a super vymyti mozgu a potom saliet, že decko zjedlo kúsok čokolády, je už ozaj cez čiaru. A keď to dieťa pôjde neskôr na dáku oslavu a zje tam, čo nájde, lebo neodola chuti torty, Coly, susienok, pomazanok z majonézou? Autorka, potom skocis z okna, alebo co? Ci budeš do dospelosti mu za zadkom, aby preboha len nezjedol kúsok niečoho, čo je v rozpor "s webinarom"???
@jaskolka no v prvom rade mala inde neje. Na oslavy nosime ovocie z domu. Takže neje ani v škôlke ... a práve rozmýšĺam že ju dám do školky kde sa riadia ČJZD 🤔
A ty sa preber z toho tvojho Bio sna. Neviem kto trepe keď chytáš hysaky z čokolády.
@miskooo1987 boziii 😂
Na oslave nedovolis 6r.dietatu nic zjest? 😲 Mala by si sa v tom pripade prihlasit ako jej asistentka do skoly a striehnut cele prestavky, aby jej niekto zo spoluziakov nic neponukol.