Ročný syn za mnou plače iba večer a v noci
Ahojte 🙂
Nejdem sa tu sťažovať, že by mi niečo vadilo, len ma zaujíma čím to môže byť a či to niektorá máte rovnako
Moj ročný chlapec je na mňa veľmi naviazaný len večer.
Celý deň si ma ani nevšimne dokáže celý deň stráviť s mužom hrať sa s ním alebo aj keď je u nás moja mama hrá sa s ňou o mňa sa nezaujíma..
Ale akonáhle sa blíži večer, čím neskoršia hodina potom som už pre neho len ja.. začína to okolo 18tej... Vtedy ho už nezaujíma nikto a nič je zavesený len na mne.. už keď máme za sebou večernú rutinu večera, kúpeľ že už sme iba v spálni nemôžem z nej od neho odísť 😀 muž ho musí vziať na ruky a idu obidvaja somnou do kúpeľne aby som sa ja aspoň odlicila, umyla zuby atď.. alebo musia stáť pred wc kým sa vycikam 😀 lebo keď ma nevidí alebo si všimne že odchádzam z izby je zle.. alebo v noci keď sa zobudí nesmie ho uspavat niekto iný len ja.. pritom asi do polroka sme sa s mužom striedali teraz keby ho muž vezme napríklad na ruky tak by si dušu vyplakal.. a to som sa tešila že už si zas oddýchnem lebo v noci ho už nekojim ale aj tak musím byť pri ňom iba ja 🙂
Čím to je že sa toto deje iba večer? 🙂
Ano, moze to byt unava. Alebo...nebol kojeny? Moj syn bol zvyknuty, ze vecer som s nim,lebo ho kojim.nikto ho nesmel do odstavenua v 16.m uspavat vecer- iba ja.
@zorkahorka je od narodenia iba kojeny.. ale do jeho polroka sme sa pri uspavani s mužom striedali a nikdy nebol problém dokonca mal aj také obdobie že uspaval iba muž teraz je to zas naopak a nie len čo sa uspavania týka ale celkovo večer sa nemôžem od neho ani vzdialiť 😬😄
To su take obdobia.co bolo naraz neplati a vlastne to uz je stale a nadlho 😃 vecer oni uz sa potrebuju iba mojkat pri mame a cely den si to fici aj same . Ja vzdy hovorim ze 9 rokov uz sa vsetko stale meni a chvilku si poviem ze waaw aky klidek a bum 🙃 zas nieco nove.

Lebo je už unavený, ospalý a reaguje celkom inak, ak keď cez deň má veľa podnetov, rozptýlenia a všetko je zaujímavé.
Mnoho detí, keď je unavených alebo ho niečo bolí ci trápi, chcú len mamu a hotovo.