Sama s postihnutým dieťaťom
Kazdy den je plny úvah. Ako to zvladnem financne. Ako to zvladnem organizacne. Ako to zvladnem bez rodiny. Co ked ochoriem. Co bude, az budem prilis stara, vezmu nas do nejakeho ustavu oboch? Preco sa ma nikdy nikto nespytal, ako sa cítim ja? Co ak sa zblaznim? Da sa cely zivot starat o niekoho, kto vám nikdy nepovie dakujem a nedá najavo, že vás má rád? Co ked to prestanem zvládat fyzicky? Dieta odnesiete, nespolupracujúceho dospeleho nie.Viacero rodicov toto moze prezivat..ale kto zaziva..byt na to uplne sam?
ahojky, ja mám tiež postihnutú dcéru, kludne napíš ip, možeme pokecať 🙂. ked sa raz vrátiš na Slovensko, rada ti s dieťaťom helfnem a možeš niekde vybehnúť 😉😀
@karolinakr moja mama nie je zla, ale slaba, a v mojom detstve sa prizerala zneuzivaniu a nezastavila to, s osobou, co to pachala, zije v spoločnej domacnosti a ja sa bojim, ze pre tuto osobu by bola moja dcera idealna dalsia obet.
@karolinakr súd plánujem, ked bude stacionar
@benshi ja sa asi nevratim, mam tu byt a stahovat sa sama s malou - neviem si predstavit. Ale dik za spravu.
Ako som blbka, ze som sa nesudila skor, ale ked bola mala miminko, este nebol jasny rozsah postihnutia a mala som chuvu, co to robila nacierno, a ako by som to dokladala sudu (ja som chodila do prace
@judar eutanaziu by som chcela pre seba, urcite nie pre malu, ta je šťastná, ked ma co potrebuje (len je to vzdy nieco ine a clovek je furt v strese cim sa jej zavdacit, ked nekomunikuje inak ako krikom
Maš nejake modlitby, čo sa modliš každy večer za svoje dieťa, za seba, z čoho čerpáš silu? Možno by si mohla navstíviť katolicku predajňu a nejaku knižku na tuto temu si zaobstarať?
rozumiem ti. musi to byt velmi narocne. kazdopadne verim ze par blizkych lido kamaratok blizkych ako rodina sa najde a budes travut cas s nimi 😘😘😘 malickej sa nasadi spravna liecba a aj zachvaty sa zmiernia. skuoina mamy s velkym m. ja sama mam kamosku s tazko postihnutymi dvoma detickami. jedno uz nie je medzi nami. a ona si adoptovala dalsie dve dievcatla tiez so zdravotnym problemom

Možno si toho otca mala dať zapisať aspon nejake alimenty
Však sa dostaneš na žobrotu.To je jddno, či si to muž želal a či nie, tu ide o život postihnuteho a sama vidíš, že sa to neda zvladnuť