icon

Skríkli ste v šoku na dieťa zo strachu?

6. feb 2025

Dieta robilo niečo co ohrozovalp jeho zivot. Stalo sa vam ze ste na neho az skríkli od toho strachu?

Strana
z3
toscania
8. feb 2025

@h2 ja mám opačne garde, asi trojročný syn strčil megadlhy srob do zásuvky, už bol len plač ako ho kopla elektrina 🤦🤦🤦

h2
8. feb 2025

@toscania Tiež som ten príklad nezvolila náhodou, niečo podobné sa stalo priamo mne. Ale mne to rodičia predtým hovorili, že to nemám robiť... nuž, potrebovala som vlastnú skúsenosť. 😂🤦‍♀️

gerrwie_girl
8. feb 2025

@zuzulka558 presne 😁

tiika
8. feb 2025

@dankabg Takze ta trapi, to čo prežíva a chcela by si, aby sa pri neuspechu alebo, ked ju niečo sklame citila inak než sa cíti. Chceš, aby nebola smutná a preto sa jej to s mužom snažíte vysvetliť, lebo dúfate, že tak sa to zmení…

tiika
8. feb 2025

Ja som tiež tiež par krát skričala, keď som sa zľakla, že sa niečo môže stať a ako varovanie, aby som tomu zabránila a dcera si dala pozor. Ona bola potom rozlutostena, tvrdila, že to mala pod kontrolou. Asi bola i preľaknutá, lebo na take niečo nie je zvyknutá. Možno. No i tak odmietam po nej kričať častejšie, než to nie je potrebné.
Akože mám na ňu začať kričať častejšie, aby si podľa niektorých na to zvykla? Asi nerozumiem. 🤦‍♀️🤷‍♀️😅

dankabg
8. feb 2025

@tiika nie, snažíme sa ju pripraviť na to, že svet nie je ideálny a že vždy sa objavia prekážky, ktoré bude musieť prekonať. Môže byť smutná ale nebudem ju podporovať v Tom, aby sa v Tom utápala a ľutovala sa. To ozaj nikdy nikomu nepomohlo.

gerdusha
8. feb 2025

Bolo by veľmi čudné, keby v takom prípade niekto neskrikol. Základný princíp fungovania mozgu. Ak ty tak nerobíš, resp sa bránia- nie je to v súlade s neurológiou. 🙂

evkatk
8. feb 2025

Som toho názoru, že radšej nech dieťa poplače z kriku alebo, že dostalo na zadok, akoby do konca života mala plakať celá rodina.

Strana
z3