icon

Spánok a potenie

majkalaborcova
21. júl 2014

Moje deti chodia spať o 8. Mia ale zaspí až o 10 niekedy aj o 11. Ked sa zobudí (aj v zime) je celá mokrá. Vetráme pyžamko ktoré je cele prepotené. Aj vľásky má mokré a musíme ich umývať. Je to ťažké ked ráno vstáva do škôlky

katarinamarkova
21. júl 2014

@majkalaborcova pri akej teplote spavate v zime, co ma vtedy oblecene, cim je zakryta?

zuzanockamt
21. júl 2014

@majkalaborcova moj syn sa v spanku tiez strasne poti, hned ako zaspi, tak o chvilu cela hlava mokra a vankus uplne prepoteny ... spava odokryty, lebo sa vzdy odkope a teraz cez leto ma len pyzamove nohavice, hore nema nic oblecene ... a poti sa rovnako aj v lete aj v zime ... striham ho nakratko v lete ... ma to po mojom muzovi - to iste presne ... periny prezliekam raz do tyzdna

apollo13
21. júl 2014

@majkalaborcova ty si sa dnes tiez musela zapotit kym si vymyslela tolko tem s blbymi otazkami...fakt klobuk dolu. musis byt po takom vykone spotena ako mys

zuzanockamt
21. júl 2014

@apollo13 toto je ale este celkom realne 😉 😀

majkalaborcova
autor
22. júl 2014

@apollo13 keďže som tu druhý deň tak som sem napísala všetko čo ma trápi na mojich detoch a ani zďaleka tu nemám toľko tém ako tu majú niektorý ľudia

majkalaborcova
autor
22. júl 2014

@zuzanockamt ja som sa ju snažila odokryť hneď ako zaspala ale ona jednoducho nedokáže zaspať odokrytá lebo vraj sa bojí (to chápem aj ja som sa bávala)

diapavuch
22. júl 2014

je to normálne že sa potí

kaktusik007
22. júl 2014

@apollo13 no ja mam rovnaky problem u mladsieho 🙂 takze vymyslene to fakt nie je 🙂

@zuzanockamt co s tym robis??? akoze ja uz neviem, co mam robit.. fakt... pravidelne kazdy den ako idem spat ja prezliekam mu pyzamo, vymienam podusku.... je totalne premoceny...
@diapavuch nie, toto normalne mi nepride --- je rozdiel spoteny, a je rozdiel uplne premoceny od potu asi 2 hodiny po tom, co siel spat...

diapavuch
22. júl 2014

@kaktusik007 aj moj Kubo to mával ja som tým myslela že netreba s tým ísť k lekárovi

kaktusik007
22. júl 2014

@diapavuch vies ze aj to zvazujem??? pretoze mne to fakt nepride normalne... posledny mesiac sa to rapidne zhorsilo... starsi ma pyzamo suche, mladsi - mozem zmykat... akoze chapem ak by bol spoteny, ak by to mal vlhke trocha... . ale mokre tak, ze mozem zmykat?

zuzanockamt
22. júl 2014

@kaktusik007 nic s tym nerobim, lebo muz je na tom takisto, aj svokor ... ale syn je najviac spoteny na hlave, to ma vlasy uplne mokre

beatastrapakova
22. júl 2014

Moja malá tiež rovnako...má 5r. a teda nepamätám si ako to je dlho ale už hooodne dlho dlho čo to takto máme...zaspí a do 10min je mokrá ako myš...teraz spáva iba v tričku a nohavičkách, má len tenký paplón, kt. si aj tak väčšinou odkope, okno otvorené na vetračku...aaaleeee ráno už spotená nie je...nie je to len tým začiatkom spánku? Lebo ráno už je suchá 🙂 A musím povedať, že u nás je mokrá hlavne hlava...telo skoro vôbec...

jaja26
25. júl 2014

My to mame tiez.. 4rocna dcera sa hrozne poti... vzdy ked zaspi a kym idem ja spat, tak ju musim minimalne 2x prezliect...co je cela mokra, vlasky tiez uplne mokre.. bola som kvoli tomu aj u Mudr., brala krv kvoli cukrovke,... nastastie vsetko OK... takze mame ake dieta, co sa velmi poti...

gromkaver
25. júl 2014

@majkalaborcova moj starsi syn to ma zhruba 1,5-2 roky, od nejakych troch rokov... najprv som myslela, ze bude chory, ale potil sa aj ked bol zdravy a bez teploty. Tym, ze byval aj chory, robievali mu test na cysticku fibrozu, no nastasie sa nepotvrdila.. poti sa ci cez leto, alebo v zime. Dr. povedala, ze u deti je to normalne, takze pohodka...