Spánok dvojročného syna cez deň
Ahojte, chcela by som len radu, ako by ste postupovali... Mam dvojročného syna a cez deň ho uspavam v nosiči. Lenže v poslednom čase ma to už ubíja. Je to nočná mora. Ma skoro 12 kg a ja už nevládzem. A nehovorím o tom, že on niekedy ani nezaspi. To mam chuť ho prefackat potom, hoci za to nemôže. Čiže som aj nervózna z toho. Keď už zaspí, tak spi aj 3 hodiny. V noci spi asi od 21:00 do 7:00 cca. Ako kedy.
Chcem sa preto opýtať. Už by ste ho neuspavali na mojom mieste a nechali tak? On je schopný nespat z do večera. Alebo by ste pokračovali? Ma len 2 roky, ešte potrebuje späť, vidím to na ňom. Neviem co mam robiť. Ďakujem.
@jaja23 tak ako ste dopadli zaspal sam ? Či?
@evkakozickova no nič moc. Najskôr v postieľke sa kotulal a potom sme ho s mužom skúsili dat medzi nás, ako keď zaspávame večer. Chvíľu vydržal a potom začal chodiť okolo izby. Nešli sme ho dostať do postele. Potom plač, už aj z únavy, lebo zival už pri obede. Tak už zúfalí, som ho musela zas do nosiča a zaspal do 20 minút. Spal hodinu a budila som ho, lebo by spal asi do teraz.. Asi je to moj trest za niečo 🤦♀️
@jaja23 no hovorila som ty nerob mu povolí lebo to ho proste nenaučiš spať normálne tak ho budeš uspaváť aj do troch rokov kým mu ten spánok nebude chýbať keď si na ňom videla že je fakt strašne unavený tak si si snim mala aspoň sadnúť možno by zaspal na tebe
@evkakozickova ano zaspal.
@jaja23 moja dcera bude mat v septembri 2 roky a nespava uz vyse mesiaca na obed...nepotrebuje to,vydrzi az do vecera. A aj ked niekedy spala na obed,tak vecer nechcela spat aj do 11 tej.Tak skm ju nechala tak,naobedujeme sa,lahneme si a zapneme si rozpravky a tak oddychujeme spolu 🙂 ale 2 rocneho v nosici ako wauuw,to nie v zlom,ale to je uz cez pre mna...moju som od 5 mesiacov ucila v postielke zaspavat aby som tomuto predisla,az ma chrbat rozbolel 😁
A este moja tiez vymyslala v postielke ale bola som pri nej sama bez muza aby nemal dalsie podnety,zo zaciatku to trvalo aj hodinu a pol kym zaspala,aj plac aj vsetko mozne ale po tyzdni a pol cca sa cas uspavania skracoval a spanok predlzoval. Nepovolit,hladkat,tisit a tvarit sa ze spis

@jaja23 môj nespí od 1,5roka. Ak zaspí čo i len na pol hodinu, ide spať o polnoci. Býva hore od 7 do 21:30 cca. Nemôžem ho nechať zaspať po 14tej, lebo to ide ešte neskôr ako o polnoci. Uspavanie v nosiči by som isto zrušila, aj kvôli vášmu chrbátu.