icon

Starí rodičia chcú vnuka nosiť stále na rukách

babu88
31. máj 2017

Caute. Chcem sa vas spytat,ci je podla vas normalne, ze chcu stary rodicia (svokrovci) nosit mojho syna stale na rukach.aj ked neplace.aj ked sa sam hra vo vajicku,deke, ci v postielke, pridu, vyrusia ho a beru ho na ruky.zijeme s nimi v jednej domacnosti,este ked som bola tehotna,som im hovorila, ze si nezelam,aby sa maly stale nosil. Vsetci potom zmiznu prec z domu a ja si neviem rady. Povedali, ze ale maly potrebuje osobny kontakt... Mimochodom kojim... Ja si malinkeho beriem,mojkam,hram sa s nim,ale davam mu najavo,ze ked ho polozim,musi byt aj troska samostatny. Ma uz 4 mes.Je tazsi a tazsi, velmi ma bolia ruky,vedia o tom,ale aj tak ma ignoruju. Je to stale dokola to iste,ta ista pesnicka... Uz fakt nechapem co je na tom take tazke to respektovat. Ked pridem s malym cez vikend k nasim, maleho si popestuju,ale nasledne ide do vajicka a pekne sa s nim hraju. Svokrovci su s malym kazdy den ( takze im to vzacne uz nie je)a stale maju potrebu ho mat na rukach... Svokra chce dokonca maleho stale kupat ked je muz v praci. Automaticky hovori ze dnes kupeme,zobere maleho,vyzlecie, okupe a mne ho da potom na kojenie a uspavanie. Lezie mi to na nervy.som rada ked mi pomahaju, ale vtedy ked ich o to poziadam... Asi sa zblaznim 😤

Strana
z4
babu88
autor
3. jún 2017

@olinka11 Ved uz som nad tym premyslala aj ja 😂😂 Toto bola moja prva a zrejme asi aj posledna diskusia... Tolko "mudrych" rad sa len tak nevidi,len na modrom konovi 😉 Ale zasa som rada,ze tu su aj inteligentni ludia a presne vedia o com bol moj prispevok 😊🙂

triciachloebrody
4. jún 2017

A je ti to vobec svokra ?

babu88
autor
4. jún 2017

@triciachloebrody Nerozumiem vasej otazke....?

magmolatus
5. jún 2017

@babu88 Prečítal som si príspevky, moj názor je jasný.
Moj dom moje pravidlá, ak sa ti nepáči, dosťahuj sa inam. To je všetko.

babu88
autor
5. jún 2017

@magmolatus Istezee... No tvoj nazor mi je uuuplne ukradnuty. Asi tolko. Za to ze u niekoho byvam, nebudem drzat hubu a suchat nohami! A nenecham si zo syna vychovat rozmaznaneho fracka...len preto ze "moj dom, moje pravidla..."
Neboj sa,uz sa na tom odstahovani pracuje...
PS: Chlap a modry konik...uz len toooo 😂😂😂 Nepestujes nahodou aj muskaty? Potrebovala by som poradit 😉

magmolatus
6. jún 2017

@babu88 Muškáty nie, sklamem ťa. Ale fórum je pre všetkých, nie len pre zakomplexovaných ľudí, ktorý si myslia že sú pupkom sveta ako si ty.
apropo tých chlapov je tu viacej, len to cez tú svoju pýchu asi nevidíš.
nechápem načo sem teda píšeš, keď si neni schopná akceptovať aj opačný názor ako máš ty. Lebo presne toto tu vidno. Tí čo ti pochlebujú sú ok a tý čo nie sú pošahaný.

Som strašne zvedaný ako sa budeš správať, ak budeš bývať vo svojom a svokrovci ti krpca budú u teba doma vláčiť na rukách, som zvedavý či ti bude potom môj názor ukradnutý.

Ok, ale veď je to tvoj život. Ja som s prispievaním do tejto témy skončil.
Pekný deň

babu88
autor
6. jún 2017

@magmolatus UZ si skoncil? No dakujem! podla mna si nemal ani zacinat 😂 🙄
A ty co? Ked ti niekto napise ze s tebou nesuhlasi tak uz je taky alebo hentaky?... Resp. z tvojho prispevku som teda pysny pupok 😉😂😂
Ano bude mi ukradnuty este viac...nooo dam si pripomienku a ked moji svokrovci u nas doma NEBUDU maleho vlacit na rukach, kludne ti dam vediet, ked si taky zvedavy 😉😋
Pekny krasny den aj tebe ✌

Strana
z4