Štvormesačná dcérka v noci stáva každú hodinu
Prosím mamičky o radu, mam 4 mesačnú dcéru cez deň spáva hodinu max. v noci každú hodinu stáva, spi pol hodky alebo 15 minút a zobudí sa úplne plná energie, má za 2 týždne 4 mesiace váži skoro 7kil, papa dobre aj napriek refluxu, papa nutrilon ha, už si neviem rady. Večer keď ide spať o cca 23hod musí sa vyplakat hodinu aby zaspala na 2 hodky, poraďte prosím. Ďakujem
@martus4183 su aj tablety Gastrocynesine,rozdrvi sa na lyzicke a da do pusinky..mali smd rovnaky problem a zabralo
@simona92101 ďakujem krasne
@martus4183 ja som takto v 4 mesiacoch začala obe deti učiť na uspavanie pri mne, žiadne hojdanie nikde, žiadna fitlopta.. ale tak ja som im nastavila od prvých príkrmov dosť striktný denný režim (s 3 spankami) tiež som stále douspavala a podobne chujoviny, už som myslela že zomriem chvíľkami 😂 proste večer vždy okupkana najedena odgrgnuta a po najdlhšom bdeni, trvalo to asi týždeň čo to pochopila jedna aj druha.. lenže tieto budenia po hodine sa mi diali pri každej zmene režimu, keď prešla na dva spanky, teraz keď prešla na 1, akože už mesiac spím celu noc a zvažujem, že sa pôjdem s mužom asi niekde nacengat za to že som to dala 😅
@martus4183 telesny kontakt
@nadazdi wau supe😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣
@simona92101 dnes som ich kúpila prosím vás celú tabletku ste dávali 4 mesačnemu babetku?
@nadazdi hneď by som išla s vami😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣
@martus4183 ok dobre, o rok si napíšeme 😅
@martus4183 pol az 1 tabletku.rozdrvit na plastovej!lyzicke(to je dolezite kedze je to homeopatikum),rozriedit v troske vody a 15 min.pred papanim.ja som v striekacke davala do pusinky.
@simona92101 kolko krat do dna prosim vas
@martus4183 pred kazdym jedlom
Ahoj, moj maly tri mesiace nespal cez den, iba v kociku (hybajucom sa) a ked zacal ako tak spat cez den tak sa zase budil vyse 9 mesiacov 6-7krat v noci....teraz spi do deviatej rano, ako ho nebudime, ale budi sa v noci stale. Myslim si, ze problem bol, ze som ho skoro brala z postele rano, ked bol malinky. Ked sa ti o pol siestej zobudi, skus ju esta uspat alebo ostante v posteli po tme, nezacinajte den. Inak moj spal v kociku dobre, tak si dajte aspon 2 hodinovu prechadzku ak ti tam zaspi, vyskusaj nosic (aj ked nebude spat, bude aspon kludnejsia), s tym uspavanim asi nespravis nic, ale skus si dat sluchatka a dobru hudbu alebo podcast... aspon nieco. Alebo ju skus uspat v kociku a nechat na balkone. Drz sa, pamatam sa, ake to bolo...

@martus4183 ja dojčím a od 1.11 som začala prikrmovat so sunarom Ha 1